Grat a Miaminak, ami sokszor előjön a rutin, ezt a meccset megfoghatta volna a Philly, de mégsem így lett!Remélem mi is továbbjutunk, s akkor azért egyszer kétszer „behúzunk” LBJ-knek, hogy ne fickándozzanak!Garnettéket nem kell félteni, ha kis dirty playt kell elővenni
Messifan keine panik, ez a sorsdöntő meccs, de én bízok a fiúkban, s a kemény védekezésünkben, ha a pad feljavul nyerni fogunk!Green-t állítólag Garnett mellé ültették az öltözőben, hogy kis keménységet felvegyen, s Pierce is folyamatosan foglalkozik vele!Ő tőle kell sokkal több, s West-től, s akkor a cseresorban is lesz potenciál!
Amúgy baromi érdekes statisztikát láttam, hogy ha fent volt a BIG 3 a Knicksnél, akkor jóval hatékonyabbak voltunk!
És ehhez kapcsolódóan egy érdekes gondolatmenet, bemásolom ide:
The hearth of a champion írta itt:
www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,998.225.html
Viszont ha már ez a BOS topic, akkor azt azért írjuk le hogy ez a BOS-ban jóval több van, és le merek írni egy eretnek gondolatot amiért kb a 3/4 társaásg kiröhög (ami nem zavar), de én úgy vélem, hogy a teljes (Csónszi+CA+Stat) Knicks ellen jobban menne előre, mint a "cseresor" ellen. Néztem a hajnali meccset. Kb arra ment ki a játék, hogy az az 1 db épp pályán levő kisembert mikor tudják Pierce-re váltatni, és abból menjen az 1-1 ellen. Baromi nehéz olyan ellenfél ellen játszani, ahol fent van egyszerre kb 4 nagyjából "egyforma" alkatú játékos. Minden blokkot elváltanak, mert pont jó matchup nem nagyon van, akkor meg majdnem. Douglas és Carter kicsit kisebb, Stat meg Turiaf kicsit nagyobb, de az össze többi kb 6-5 és 6-8/9 közt van, és a trió kivételével olyan kiemelkedően gyenge vagy kiemelkedően jó nincs folyamatosan. Hullámzik mindenki, nem tudhatod hogy ki fog váratlanul előrukkolni valami extrával, és egy meccsre rá mikor nyújt értékelhetetlent. Na ez a legrosszabb, ráadásul nekik így Billups és Stat nélkül sok veszítnivalójuk nincs is. Na ezek szoktak a leg nyögvenyelősebbek lenni. Elvált minden blokkot, aztán jé az előbb még pattanózott, keresem hogy kizárjam, közben meg már indul, Melo-ra be kelle segíteni, de kiről vazze ? Dobott 3 rigót, ok akkor segítek én, de persze hogy akkor meg bedobja... és még sorolhatnám.
Szóval szerintem a BOS nak is jót fog tenni ha visszajön a 2 "nagy" sérült.
Forrás:
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... n_megegok/
Amit olvassatok, mert a Mennyei játszótér, a legszínvonalasabb oldal, s kötelező olvasmány