lbasse írta:A történtek után sztem kellene majd 1 center a nyárron,ahogyan azt Várhidiék is fejtegették.Mert amig "Mourinyú" lesz a madrid edzője, addig erre kell majd számitanunk tőlük.Egy erős center kellesz majd mint pl.Cavani,Falcao,F.Llorente,Gignac vagy Lukaku.stb...Az ilyen Arbeloa vs Ramos megeszi Villátt reggelire sajnos.

Teljesen egyetértek!!!Az általad felsorolt nevek közül én Cavanit tartom a legtöbbre,mert szerintem egy nagyon jól öszerakott srác!!!Magas,erős,olyan Crouch-Ibra keverék,amiböl az jöhetne le hogy egy lomha lassú ember,közbe az adottságaihoz képest kimondottan gyors,nagyon jól fejel,a távoli lövései sem rosszak,és nem utolso sorban talán a legfontosabb,hogy nagyon jó a rövidpasszos játékban!!!Idén kezdtem el nézni a Napoli meccseit,mert nagyon jó meccseket tolnak,gólgazdag,helyzetgazdag,izgalmas meccseket nyomnak,és ezeken feltűnt,hogy a Cavani-Hamsik 2-ős olyanokat csinál,hogy csak tátom a szám,mert néha Barca meccsen sem látok olyat!!!És még annyit,hogy látom hogy valaki emlegette Hulkot,róla csak annyit,hogy inkább szélen érzi jól magát,nagyon gyors,a fizikuma is kumma jó,és technikailag sem gyenge!!!és amiért én nagyon örülnék ha jönne,az az,hogy bal lábas,tehát jöhetne jobb oldalra,és ha villa ilyen formában van,vagy csak pihen,akk pedro vissza megy balra,az eredeti posztjára,ahol szerintem jobb,hulk pedig jobbon simán nyomhatná!!!