A madridistáról nem szabad idézni, úgy hogy ha onnan van, inkább töröld sztem.
Amúgy nagyon-nagyon nem tetszik már megint ami megy a fórumon. Hihetetlen, h ha elvesztünk egy fontosabb meccset, akkor hetekig a kifogás keresés megy a legtöbb embernél, a bíró mindig megvan találva, az ellenfél anyázása. Házon belül pedig a fél csapat lecserélésének szorgalmazása, és Guardiola megtalálása, illetve ehhez még hozzá jött még Rossel, bár ő mióta itt van sok ember szemében ellenség.
Nem értem mit kell sírni, nem lehet mindig mindent megnyerni, és 7 El Clasico-bol egyet elbukni egy kupadöntőben egy nagyon szoros meccsen, hát sztem simán belefér!
A BL-ben lehet javítani, bár láttuk, h erős a Madrid, a második félidőre lehet építkezni, illetve nagy előny sztem, h otthon lesz a második meccs, mert ha kedvező eredményt érnénk el idegenben, és Madridnak ki kéne nyílnia, akkor játszhatnánk a játékunkat. A kupa meccsen megleptek minket, főleg az első félidőben, most nekünk kell őket meglepni.
Egy dolog azért aggasztó: a támadóink rossz formája, mert vkinek csak kéne gólt rúgni. De Messiben azért nagyon bízok, h tartogat vmit a párharcokra.