Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:47:04

lluisllach89 írta:A.A. a taposás után az oldalvonalon kívűl talpalt, sunyi féreg.
Az meg a másik undorító belépője volt... Ramos meg állandóan odarohangált a bíróhoz reklamálni, még akkor is amikor ő rúgta ki a labdát...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:45:35

ugye ez nem ért kiállítást? (még sárgát sem májenkónál...) főleg az arcát érdemes figyelni, a labdához köze nem volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.21. 20:48:56-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:44:08

Bányász írta:Egyébként tanulságos látni,h mennyire felértékelődött a Copa del Rey...

Emlékszem 2009-ben még csak "mikuláskupa volt".Nem is értem,h lehet ennyire örülni egy ilyen rissz rossz trófeának... :D
Mikor felállt, semmi baja nem volt
Felállt? :D Ne viccelj már...

Ha szembe köpnek valakit az se fáj csak kellemetlen.Mégse túl korrekt dolog és általában piros a vége...
Épp erre gondoltam én is. Mondták hogy a Bl a fontos kupa nem, kiejtenénk őket akkor meg ezzel jönnének.

A.A. a taposás után az oldalvonalon kívűl talpalt, sunyi féreg.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:42:34

zsírosdeszka írta:Várhídi annak szurkol, akinek megy a szekér. Megvan nekem a videó, amikor a Realt meg Zidane-t istenítette. Az egyik legnagyobb Madrid fan volt 10 éve, aki szerint idézem: "nem Barcába való játékos" volt (youtube video). Most meg beszéli a hülyeségeit. A Real egyébként egyetlen csapat ellen játssza a tegnapit, mégpedig a Barca ellen. A többi csapat ellen támadó felfogásban játszik. Azt várjátok, hogy belemegy egy adok-kapokba Mourinho? Ezeket a játékosokat így betörni iszonyat nagy teljesítmény. Ahol megfordult mindenütt szerették a kollégái meg a játékosai (kivéve talán Balotellit). 2 játékstílusa van a Realnak, ezt bizonyították. A Barca meg a szokásosat hozza "csak". Ha Messi kiesne a csapatból, teljesen impotensé válna a csapat.
Ha meg Cé esne ki fele ennyi gólt lőnétek... Aztán megnézném, hogy mit játszana Mourinho egy Manchester ellen... Ott is menne a bunker...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:41:29

Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredményt :oops: Látom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Grat a kupához :!: Bár nem kis vidámságot okozott nemrég mikor láttam, hogy retardált Ramos leejti a buszról az meg átmegy rajta. Azt hittem sírva fakadok a röhögéstől, ez már megérte :lol: hiába zavarba jönnek egy kupa látványától...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
zsírosdeszka
A Madridista

2011.04.21. 20:40:19

Fecooo írta:Várhídi: "aki szereti a focit, az mostantól drukkoljon a Barcelonának" :lol: :lol: :lol:
Várhídi annak szurkol, akinek megy a szekér. Megvan nekem a videó, amikor a Realt meg Zidane-t istenítette. Az egyik legnagyobb Madrid fan volt 10 éve, aki szerint idézem: "nem Barcába való játékos" volt (youtube video). Most meg beszéli a hülyeségeit. A Real egyébként egyetlen csapat ellen játssza a tegnapit, mégpedig a Barca ellen. A többi csapat ellen támadó felfogásban játszik. Azt várjátok, hogy belemegy egy adok-kapokba Mourinho? Ezeket a játékosokat így betörni iszonyat nagy teljesítmény. Ahol megfordult mindenütt szerették a kollégái meg a játékosai (kivéve talán Balotellit). 2 játékstílusa van a Realnak, ezt bizonyították. A Barca meg a szokásosat hozza "csak". Ha Messi kiesne a csapatból, teljesen impotensé válna a csapat.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:40:00

fcbarca0827 írta:
Barcaman1993 írta:
Rálépett egy fekvő játékos lábára. Szerinted semmi sem volt :?: Kicsit sem vagy elfogult...
:arrow: "Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos"
:arrow: Villa színészkedett. Mikor felállt, semmi baja nem volt, csak verekedni támadt kedve, de a földön fekve meg olyan fájdalmai voltak, mint egy buzogányt szülő nőnek.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.21. 20:39:16

Egyébként tanulságos látni,h mennyire felértékelődött a Copa del Rey...

Emlékszem 2009-ben még csak "mikuláskupa volt".Nem is értem,h lehet ennyire örülni egy ilyen rissz rossz trófeának... :D
Mikor felállt, semmi baja nem volt
Felállt? :D Ne viccelj már...

Ha szembe köpnek valakit az se fáj csak kellemetlen.Mégse túl korrekt dolog és általában piros a vége...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:38:39

Barcaman1993 írta:
Rálépett egy fekvő játékos lábára. Szerinted semmi sem volt :?: Kicsit sem vagy elfogult...
:arrow: "Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos"
Undorító volt a talpalás, az is, ahogy felkapták, de szerintem egy "csöppet" Villa is rájátszott.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.04.21. 20:41:14-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:38:12

zsírosdeszka írta:
krampusz írta:Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
http://www.youtube.com/watch?v=tA4AMGzS ... r_embedded
Villa színészkedett. Mikor felállt, semmi baja nem volt, csak verekedni támadt kedve, de a földön fekve meg olyan fájdalmai voltak, mint egy buzogányt szülő nőnek.
Színészkedésért a Barcának sem kell mostanság Madridba mennie. Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos, de Villa sem ártatlan szűzlány...
Ááá végülis csak stoplissal rálépett a bokájára. Az semmiség!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:34:27

zsírosdeszka írta:
krampusz írta:Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
Villa színészkedett. Mikor felállt, semmi baja nem volt, csak verekedni támadt kedve, de a földön fekve meg olyan fájdalmai voltak, mint egy buzogányt szülő nőnek.
Színészkedésért a Barcának sem kell mostanság Madridba mennie. Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos, de Villa sem ártatlan szűzlány...
Rálépett egy fekvő játékos lábára. Szerinted semmi sem volt :?: Kicsit sem vagy elfogult... Másrészt te nem lennél ideges, ha esetleg ez veled történik meg és még a védőnek áll feljebb?
zsírosdeszka
A Madridista

2011.04.21. 20:33:28

"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:33:25

Napközben azon gondolkoztam, miként jutott el ez a 2 csapat erre a szintre? És arra döbbentem rá, hogy a Real kezdőjének az értéke több, mint 400 millióba fájt, míg a mi csapatunk olyan 100 milla körül. Akkor hogy is van ez? Párszor már ezt a témát is megbeszéltük, de ez marhára idegesít. Más évekig dolgozik azon, hogy legyen egy ütőképes csapata, aztán jön a Real Madrid 2 év alatt 350 millió elköltött euró után pedig már egy kész csapatuk van. És ez a probléma :!: Ezzel a kis csapatokat lehetne segíteni és az utánpótlás nevelést, de ez bezzeg nem érdekli őket. Ezt az UEFA-nak kéne pedig megoldani. Már rég megszületett a 6+5 játékosos szabály, de még mindig nem vezették be :!: Ha így folytatják nem is fogják. A nyakmelegítőt bezzeg be kellett tiltani. A videóbírót se vezetik be, de felküldenek még 2 másik vakhangyát, akik szintén nem látnak semmi és nem vállalnak semmiért felelősséget. Kicsit reformálni kéne a szabályokon, mert pl. az se járja, hogy a Chelsea is egy nap alatt 70 millió fontot elköltött. Persze ez már nem ebbe a topicba illik, de a témámhoz meg igen.

Mi a véleményetek úgy az egészről? (Bár lehet, hogy tudom a választ)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2011.04.21. 20:35:56-kor.
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.04.21. 20:29:27

Nem tudom Arbeloa és Kupatörő mit kezdett volna egy Ibrával vagy egy másik idegbeteg játékossal...kétlem h őt is így rángatták volna. :D
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:29:26

ab1daL írta:Kis FAIL volt ma a Fókuszban. :D Az volt a hír, hogy ugye Ramos leejtette a kupát, Gönczi így vezette fel: "Tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid....." :D:D
"Sergio Ramos a Real madrid kapusa..."
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
hady
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:28:57

Fecooo írta:Várhídi: "aki szereti a focit, az mostantól drukkoljon a Barcelonának" :lol: :lol: :lol:
...és sergio ramos nem leejtette a kupát, hanem a bírónak dobta oda.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:26:33

Az nagy volt. :D Mondjuk a végén kis hiba történt, amikor azt mondta hogy: "Lehet Ramos a bírónak ejtette le a kupát, mert 10 emberrel kellett volna befejezniük." Végülis annyival fejezték be, ugye Di Maria megkapta a 2. sárgáját, de mindenki érti mire gondolt itt Várhidi úr. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messiboy19
Jugador d'estrella

2011.04.21. 20:25:46

ab1daL írta:Kis FAIL volt ma a Fókuszban. :D Az volt a hír, hogy ugye Ramos leejtette a kupát, Gönczi így vezette fel: "Tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid....." :D:D
Igen és nem csak ez volt, hanem mondta azt is , hogy Sergio Ramos KAPUS elejtette a kupát..... :D :lol:
Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:22:07

Várhídi: "aki szereti a focit, az mostantól drukkoljon a Barcelonának" :lol: :lol: :lol:
krampusz
Jugador d'estrella

2011.04.21. 20:19:53

Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:16:39

Kis FAIL volt ma a Fókuszban. :D Az volt a hír, hogy ugye Ramos leejtette a kupát, Gönczi így vezette fel: "Tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid....." :D:D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Subinho
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:15:39

ne felejtsük el, h lesz még egy spanyol szuper kupa, a bajnok és kupagyőztes között!!! ez csak 1 kupa. a liga, BL és a szuper kupa a miénk lesz, meglátjátok!!!!!!!! :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 19:54:02

nézzétek a sport1-et, Hegyi Iván mindjárt megmondja a tutit! ;)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.21. 19:51:57

10 meccsből 9-szer nyer a Barça, egyszer a Real, ez most ez az egy volt. Ennyi. Túléljük. Nincsen világvége. Ebből is lehet építkezni.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 19:44:32

Lionel85 írta:Egy dolgot szeretnék elmondani: Cruyff is megmondta, Mourinho a címek edzője, nem a focié. Ezzel a semmitmondó játékkal még az Internél nagy szurkolótáborra tett szert, de Spanyolországban alkalmatlan a jelenlegi csapata. Egyszerűen szürke, semmitmondó játékot nyújt.

Hiába veri most minden madridista (tisztelet a kivételnek és nem csak ezen a fórumon) magát, hogy ők a királyok és lealázták, porba tiporták a Barçát, ettől még nem lettek jobb csapat. Jelenleg több időnek, de akár évnek is el kell telnie ahhoz, hogy a szintünkön legyenek. És ez nem nagyképűség. Ez a realitás. Egy-egy párharcot megnyerhetnek ellenünk, de ettől még ugyanaz az ellenszenves klub maradnak, akik eddig is voltak.
Ez a foci édeskevés a Madridtól. Az tény, hogy ellenünk jó volt, de más csapatok is vannak, akik tök más taktikával játszanak, mint mi. Remélem mi jutunk tovább a Bl-ben, de ha nem így lesz, akkor érzésem szerint ez édeskevés lesz egy Manchester ellen. A Real támadójátéka a 0-val egyenlő, nem is értem erre miért olyan büszkék? Mindkét meccsen volt 2 érdekes bíró, néhány érdekes döntéssel és rengeteg elpuskázott Barca helyzet. Ha most 2 Barca győzelem lenne, akkor sem szólhatnának egy szót sem, mert mind2 alkalommal a Barca focizott, a Real pedig aszisztált.
Válasz küldése