Mi a véleményetek úgy az egészről? (Bár lehet, hogy tudom a választ)
Nem tudom Arbeloa és Kupatörő mit kezdett volna egy Ibrával vagy egy másik idegbeteg játékossal...kétlem h őt is így rángatták volna.krampusz írta:Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
http://www.youtube.com/watch?v=tA4AMGzS ... r_embedded
"Sergio Ramos a Real madrid kapusa..."ab1daL írta:Kis FAIL volt ma a Fókuszban.Az volt a hír, hogy ugye Ramos leejtette a kupát, Gönczi így vezette fel: "Tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid....."
:D
...és sergio ramos nem leejtette a kupát, hanem a bírónak dobta oda.Fecooo írta:Várhídi: "aki szereti a focit, az mostantól drukkoljon a Barcelonának"![]()
![]()
Az nagy volt.Fecooo írta:Várhídi: "aki szereti a focit, az mostantól drukkoljon a Barcelonának"![]()
![]()
Igen és nem csak ez volt, hanem mondta azt is , hogy Sergio Ramos KAPUS elejtette a kupát.....ab1daL írta:Kis FAIL volt ma a Fókuszban.Az volt a hír, hogy ugye Ramos leejtette a kupát, Gönczi így vezette fel: "Tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot a Real Madrid....."
:D
Ez a foci édeskevés a Madridtól. Az tény, hogy ellenünk jó volt, de más csapatok is vannak, akik tök más taktikával játszanak, mint mi. Remélem mi jutunk tovább a Bl-ben, de ha nem így lesz, akkor érzésem szerint ez édeskevés lesz egy Manchester ellen. A Real támadójátéka a 0-val egyenlő, nem is értem erre miért olyan büszkék? Mindkét meccsen volt 2 érdekes bíró, néhány érdekes döntéssel és rengeteg elpuskázott Barca helyzet. Ha most 2 Barca győzelem lenne, akkor sem szólhatnának egy szót sem, mert mind2 alkalommal a Barca focizott, a Real pedig aszisztált.Lionel85 írta:Egy dolgot szeretnék elmondani: Cruyff is megmondta, Mourinho a címek edzője, nem a focié. Ezzel a semmitmondó játékkal még az Internél nagy szurkolótáborra tett szert, de Spanyolországban alkalmatlan a jelenlegi csapata. Egyszerűen szürke, semmitmondó játékot nyújt.
Hiába veri most minden madridista (tisztelet a kivételnek és nem csak ezen a fórumon) magát, hogy ők a királyok és lealázták, porba tiporták a Barçát, ettől még nem lettek jobb csapat. Jelenleg több időnek, de akár évnek is el kell telnie ahhoz, hogy a szintünkön legyenek. És ez nem nagyképűség. Ez a realitás. Egy-egy párharcot megnyerhetnek ellenünk, de ettől még ugyanaz az ellenszenves klub maradnak, akik eddig is voltak.
Nagyon igaz. Azt senki sem gondolhatta, hogy mi jövünk ki jól mind a négy meccsből, hisz akkor- beleszámítva az előző clásícókat-ez már azt jelentette volna, h. 10 derbi óta tehetetlenek ellenünk...hispan84 írta:Barcelonának nem kell más taktika, a Barcelona ezzel a taktikával szerez örömöt mindenkinek aki szúrkol nekik már több mint 3 éve. Nem lehet minden meccset megnyerni ezt kell tisztán látni. Most bejött ez a védekezős Madrid taktika de 10 ből 7 szer nem jönne be mert a barca hamarabb találna gólt. Annyi a lényeg hogy nem nyerhet mindig a Barca , és nem kaphat ki mindig a Real még ha ezt szeretnénk is! Ezért szép a foci.
Igaza van Cruyffnak: Ez az ember semmit nem ért a futballhoz. Ahhoz ért, hogy elrontsa mások játékát. De az építő labdarúgáshoz köze nincs-soha nem is lesz.LG írta: Nem titok amúgy, h Mourinhoval elfogult vagyok. De meg kell jegyeznem, idén is nagyon nagy dolgot csinál a Madriddal. Főleg az durva, h az őszi 5-0 után most ennyire kis különbség van a két csapat között. Elmondhatjuk, h hosszú évek után lett a Mardid Európai szinten is újra nagy csapat.
Kizárt dolog, hogy nem lehet kitalálni egy olyan taktikát, ami ezek ellen a csapatok ellen jó lenne. Nem hiszem el hogy csak egyetlen egy játékstílusban tudunk játszani. Egyre több csapat lesz, akik így fognak ellenünk játszani, és ezek előbb utóbb címekbe fognak kerülni. Mint ahogy tegnap is láthattuk.Vito írta:
ez a kisesszé murinnyóról és az ő taktikájáról szólt.
de nézzük a barcát.
nem tudom, h erre fel lehet-e készülni. nem tudom, h érdemes-e.
mármint taktikailag. a barca nagyon jól csinálja a sexy futballt, sőt, a legjobban. szerinted ezzel az anyaggal és állandóan padon ülő cserékkel lehet tökélyre fejleszteni egy merőben más focit? ha lehet, akkor érdemes? nem menne a másik rovására?
azért kérdezem, mert nem tudom, nem ismerek olyan csapatot, aki többféleképpen tudott a világlegjobbjalenni.
egy csapat akart igazán nyerni tegnap, az a madrid volt. a vereség oka szerintem a fejekben keresendő.
Szerintem olvasd el mégegyszerLéfe írta:"Predator"-nak üzenem, ha ilyen taktikával szégyen nyerni -ahogy irja -
Nem gondolom,hogy madrid módon sztárokat kéne hozni,ugyanakkor elismerem,hogy segíthetne. Inkább azt mondom,hogyha sztárokkal nem is,de a B csapat tehetségeit simán be lehetne dobni többször (Thiago,Fontás...),Velük máris nem annyira rövid a pad és 1-2 meccs pihi is sokat érhet a gála 11 tagjainak. Valamint ott van pl Keita,sokan szidják,de simán hozott nem egy jó meccset,ha kezdő volt és végig játszott. Jöjjön be Ini néha az utolsó 5-10 perce,ne pedig Keita,Affelay. Az mindenesetre biztos,hogy fiatalokkal és 1-2 játékos vásárlásával kicsit fel kell pumpálni a padot,de ami fontosabb,játszatni is a padot!!!Nyáron igenis sztárokat kell hozni, hogy legyen a csapaton belül verseny a posztokért.
ez a kisesszé murinnyóról és az ő taktikájáról szólt.Mihu írta:Akkor ha ebben semmi váratlan nincs, akkor miért nem lehet felkészülni belőle? Főleg így hogy 4 meccs lesz egymás után 2 héten belül...Miért nem lehet kitalálni ezellen valamit? Azt mondod hogy ez a játék arról szól, hogy egy gólt meg majd találunk. Ennyi erővel a mi játékunk is arról szól az ilyen csapatok ellen hogy passzolgatunk passzolgatunk, aztán csak rúgunk egy gólt...Vito írta: sokan túlmisztifikáljátok murinnyót. a madridi sikerhez kellett 4védő hátul, 3 védő középen, (ebből talán akadt olyan, aki tud kettőt rúgni egymás után a labdába a barca ellen) elöl pedig 3 irgalmatlanul gyors szélső. a cselzivel ugyanez detto, ahogy az internél is.
kábé ezt tudja a portugál a nagy csapatok ellen. ebben mi a váratlan? ebben mi az egyedi? ez a játék csak arról szól, hogy öljük meg a focit és szűkítsük a területet, egy gólt meg majd találunk..
tényleg ettől nagy stratéga murinnyó? rombolni mindig könnyebb, mint építeni!