Barça vs. Real - El Clásico
[quote="Predator"]Lehet oltani a Madridot,hogy ilyen taktikával tudnak csak nyerni és szégyen,hogy ennyit tudnak,de szerintem-és kövezzetek meg- inkább a saját csapatunknál kéne előbb nézelődni. Mindenki tudta,hogy milyen taktikát fog alkalmazni a Real és Mourinho,ahogy azt is mindenki tudta,hogy ezzel a taktikával lehet megfogni a BARCA-t (amihez természetesen nagyon fegyelmezettnek kell lenni,a Real ezt megcsinálta). Namármost,kérdem én,ha mindenki mindent tud,akkor miért maradunk ugyanannál az egyébként csodálatos labdatartós 16-oson belül még 30at passzolos Barca játékfelfogásnál,hogyha egyszer ilyen kivételes-ugyanakkor nagyon jelentős meccseken-nem vesszük hasznát,mert egyszerűen nem eredményes-persze,tudom,hogyha bemegy abból az x helyzetből 1 már más a helyzet,de nem ment be-. Egészen egyszerűen azért,mert sajnos szeretett csapatunk nem tud másik taktikát alkalmazni vagy csak ennyire nem akar???? Azt kell,hogy mondjam,bármennyire is fájó,de a Real megérdemelten nyert és ami még fájóbb,sokoldalúbb,mint szeretett csapatunk.
Barcelonának nem kell más taktika, a Barcelona ezzel a taktikával szerez örömöt neked és mindenkinek aki szúrkol nekik már több mint 3 éve. Nem lehet minden meccset megnyerni ezt kell tisztán látni. Most bejött ez a védekezős Madrid taktika de 10 ből 7 szer nem jönne be mert a barca hamarabb találna gólt. Annyi a lényeg hogy nem nyerhet mindig a Barca , és nem kaphat ki mindig a Real még ha ezt szeretnénk is! Ezért szép a foci.
Barcelonának nem kell más taktika, a Barcelona ezzel a taktikával szerez örömöt neked és mindenkinek aki szúrkol nekik már több mint 3 éve. Nem lehet minden meccset megnyerni ezt kell tisztán látni. Most bejött ez a védekezős Madrid taktika de 10 ből 7 szer nem jönne be mert a barca hamarabb találna gólt. Annyi a lényeg hogy nem nyerhet mindig a Barca , és nem kaphat ki mindig a Real még ha ezt szeretnénk is! Ezért szép a foci.
- Mihu
- Director del Fútbol
Kizárt dolog, hogy nem lehet kitalálni egy olyan taktikát, ami ezek ellen a csapatok ellen jó lenne. Nem hiszem el hogy csak egyetlen egy játékstílusban tudunk játszani. Egyre több csapat lesz, akik így fognak ellenünk játszani, és ezek előbb utóbb címekbe fognak kerülni. Mint ahogy tegnap is láthattuk.Vito írta:
ez a kisesszé murinnyóról és az ő taktikájáról szólt.
de nézzük a barcát.
nem tudom, h erre fel lehet-e készülni. nem tudom, h érdemes-e.
mármint taktikailag. a barca nagyon jól csinálja a sexy futballt, sőt, a legjobban. szerinted ezzel az anyaggal és állandóan padon ülő cserékkel lehet tökélyre fejleszteni egy merőben más focit? ha lehet, akkor érdemes? nem menne a másik rovására?
azért kérdezem, mert nem tudom, nem ismerek olyan csapatot, aki többféleképpen tudott a világlegjobbjalenni.
egy csapat akart igazán nyerni tegnap, az a madrid volt. a vereség oka szerintem a fejekben keresendő.
Szerintem olvasd el mégegyszerLéfe írta:"Predator"-nak üzenem, ha ilyen taktikával szégyen nyerni -ahogy irja -

Nem gondolom,hogy madrid módon sztárokat kéne hozni,ugyanakkor elismerem,hogy segíthetne. Inkább azt mondom,hogyha sztárokkal nem is,de a B csapat tehetségeit simán be lehetne dobni többször (Thiago,Fontás...),Velük máris nem annyira rövid a pad és 1-2 meccs pihi is sokat érhet a gála 11 tagjainak. Valamint ott van pl Keita,sokan szidják,de simán hozott nem egy jó meccset,ha kezdő volt és végig játszott. Jöjjön be Ini néha az utolsó 5-10 perce,ne pedig Keita,Affelay. Az mindenesetre biztos,hogy fiatalokkal és 1-2 játékos vásárlásával kicsit fel kell pumpálni a padot,de ami fontosabb,játszatni is a padot!!!Nyáron igenis sztárokat kell hozni, hogy legyen a csapaton belül verseny a posztokért.
-
- Entrenador del Barça
"Predator"-nak üzenem, ha ilyen taktikával szégyen nyerni -ahogy irja - akkor mit szoljon a vesztes. A Liga, aBL, és CD. Rey közül ez a leggagyibb kupa. Ha BL. nálunk lesz, legyen ővék a spanyol kupa. Ezzel minden évben kiegyeznék. És az is jellemző, hogy, ugy örültek neki mintha világkupát nyertek volna. Ennyire lent voltak - relative - az elmult években. Csak vigyázni kell, mert vérszemet kaphatnak. Az Osasuna ellen
pihentetni kellene a menőket. A Real Valenciábamegy.
pihentetni kellene a menőket. A Real Valenciábamegy.
Fecó
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az e fajta területtömörítő játékot játszó, s lezáró csapatokra 2 módszert látok, tudok!
1, sokkal gyorsabban kell járatni a labdát, s "pumpálni" befele középre!Sok az egyéni cipelés, egyérintőben lehet csak a védelmet kipasszolni!Jó, hogy Messi beindul, de 4en követik, leütik, eltolják!Belül meg ugye nincs kinek belőni a labdát, mert mindenki kerti törpe!Illetve amit írtatok, átlövés, de lövőhelyzethez is, gyorsabb passzokra, lefordulásokra lenne szükség!
2; sok szabadrúgást, szögletet kell kiharcolni
Én úgy érzem ezért is "szenvedünk", mert pont ezeket nem alkalmazzuk, a szögleteink 95%-a vissza passz, s induljon a bugi, illetve mostanában sok az egyénieskedés!
Ezért tűnik annyira melankolikusnak is a játék, véleményem szerint!És itt előjön, hogy fejben fáradtabbak lehetnek a játékosok!Ahogy "sebességbe" kapcsoltunk a második félidőre, mert visszalehet nézni jóval több mozgás volt, egyből már késtek a tolódásban, s szorultak egyre hátrébb!
Mielőtt valaki nekem esne....nem én vagyok Pep, ez igaz, de némi közöm volt ehhez a játékhoz, s ezt nagyképűség nélkül mondom, mielőtt ez is félreérthető lenne
1, sokkal gyorsabban kell járatni a labdát, s "pumpálni" befele középre!Sok az egyéni cipelés, egyérintőben lehet csak a védelmet kipasszolni!Jó, hogy Messi beindul, de 4en követik, leütik, eltolják!Belül meg ugye nincs kinek belőni a labdát, mert mindenki kerti törpe!Illetve amit írtatok, átlövés, de lövőhelyzethez is, gyorsabb passzokra, lefordulásokra lenne szükség!
2; sok szabadrúgást, szögletet kell kiharcolni
Én úgy érzem ezért is "szenvedünk", mert pont ezeket nem alkalmazzuk, a szögleteink 95%-a vissza passz, s induljon a bugi, illetve mostanában sok az egyénieskedés!
Ezért tűnik annyira melankolikusnak is a játék, véleményem szerint!És itt előjön, hogy fejben fáradtabbak lehetnek a játékosok!Ahogy "sebességbe" kapcsoltunk a második félidőre, mert visszalehet nézni jóval több mozgás volt, egyből már késtek a tolódásban, s szorultak egyre hátrébb!
Mielőtt valaki nekem esne....nem én vagyok Pep, ez igaz, de némi közöm volt ehhez a játékhoz, s ezt nagyképűség nélkül mondom, mielőtt ez is félreérthető lenne

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Reggel már írtam a meccsről egy hosszabbat, a véleményem azóta persze nem változott, csak még egy valami.
Sajnos idén rövid a kispad. Nekem ősszel sokkal jobban tetszett a csapat játéka, mint a triplázós szezonban, de tudni lehetett, hogy ezt nem lehet bírni a végéig, ráadásul egy VB után. Őszintén mondom, amit mondok:
Kell venni a nyáron olyan játékosokat, akik egyenértékűek a kezdőkkel, hogy azoknak meg kelljen harcolni a kezdő tagságért. Nincs mese.
Sajnos a gála 11, ahogy sokan nevezték az alap kezdőt ősszel elfáradt, egytől egyig mindenki. Azért, mert a lazább meccseken a B sor nem teljesített úgy ahogy kellett volna, és Messiék tolták végig a kupamenetelést is. Csak a támadótriónál. Pedro, Messi, Villa. Megkérdőjelezhetetlen ez a hármas, ősszel élete formájában mindegyik (igen, Villa is, mert ahhoz képest, hogy első idény, viszonylag jól belerázódott, játékban meg egyből megértette, mit akar Guardiola) Na de a cseresor: Bojan, Jeffren, Afellay (ő meg ráadásul csak téltől) Kedvelem Bojant, szimpatikus, de ez a szezonja katasztrófa, Jeffren szerintem nem üti meg az elvárt szintet, és sanszos, hogy nem is fogja, Afellay még fejlődhet, de zsákbamacska. Azt hiszem csak a támadó hármasból láthatjuk, mi a probléma. És ez végigvezethető minden posztra. Nagyon elfáradtak a fiúk, most még szükség lenne egy utolsó utáni nagy levegővételre, és lendületre. Sajnos a tegnapi játék után azt mondom, kérdéses. Pedig nagyon, nagyon megérdemelné ez a csapat, mert amit nyártól februárig műveltek, az egészen elképesztő. Azóta nem sikerült kilábalni a hullámvölgyből sajna. A lényeg viszont:
Nyáron igenis sztárokat kell hozni, hogy legyen a csapaton belül verseny a posztokért.
Sajnos idén rövid a kispad. Nekem ősszel sokkal jobban tetszett a csapat játéka, mint a triplázós szezonban, de tudni lehetett, hogy ezt nem lehet bírni a végéig, ráadásul egy VB után. Őszintén mondom, amit mondok:
Kell venni a nyáron olyan játékosokat, akik egyenértékűek a kezdőkkel, hogy azoknak meg kelljen harcolni a kezdő tagságért. Nincs mese.
Sajnos a gála 11, ahogy sokan nevezték az alap kezdőt ősszel elfáradt, egytől egyig mindenki. Azért, mert a lazább meccseken a B sor nem teljesített úgy ahogy kellett volna, és Messiék tolták végig a kupamenetelést is. Csak a támadótriónál. Pedro, Messi, Villa. Megkérdőjelezhetetlen ez a hármas, ősszel élete formájában mindegyik (igen, Villa is, mert ahhoz képest, hogy első idény, viszonylag jól belerázódott, játékban meg egyből megértette, mit akar Guardiola) Na de a cseresor: Bojan, Jeffren, Afellay (ő meg ráadásul csak téltől) Kedvelem Bojant, szimpatikus, de ez a szezonja katasztrófa, Jeffren szerintem nem üti meg az elvárt szintet, és sanszos, hogy nem is fogja, Afellay még fejlődhet, de zsákbamacska. Azt hiszem csak a támadó hármasból láthatjuk, mi a probléma. És ez végigvezethető minden posztra. Nagyon elfáradtak a fiúk, most még szükség lenne egy utolsó utáni nagy levegővételre, és lendületre. Sajnos a tegnapi játék után azt mondom, kérdéses. Pedig nagyon, nagyon megérdemelné ez a csapat, mert amit nyártól februárig műveltek, az egészen elképesztő. Azóta nem sikerült kilábalni a hullámvölgyből sajna. A lényeg viszont:
Nyáron igenis sztárokat kell hozni, hogy legyen a csapaton belül verseny a posztokért.
-
- Llegenda del Barça
ez a kisesszé murinnyóról és az ő taktikájáról szólt.Mihu írta:Akkor ha ebben semmi váratlan nincs, akkor miért nem lehet felkészülni belőle? Főleg így hogy 4 meccs lesz egymás után 2 héten belül...Miért nem lehet kitalálni ezellen valamit? Azt mondod hogy ez a játék arról szól, hogy egy gólt meg majd találunk. Ennyi erővel a mi játékunk is arról szól az ilyen csapatok ellen hogy passzolgatunk passzolgatunk, aztán csak rúgunk egy gólt...Vito írta: sokan túlmisztifikáljátok murinnyót. a madridi sikerhez kellett 4védő hátul, 3 védő középen, (ebből talán akadt olyan, aki tud kettőt rúgni egymás után a labdába a barca ellen) elöl pedig 3 irgalmatlanul gyors szélső. a cselzivel ugyanez detto, ahogy az internél is.
kábé ezt tudja a portugál a nagy csapatok ellen. ebben mi a váratlan? ebben mi az egyedi? ez a játék csak arról szól, hogy öljük meg a focit és szűkítsük a területet, egy gólt meg majd találunk..
tényleg ettől nagy stratéga murinnyó? rombolni mindig könnyebb, mint építeni!
de nézzük a barcát.
nem tudom, h erre fel lehet-e készülni. nem tudom, h érdemes-e.
mármint taktikailag. a barca nagyon jól csinálja a sexy futballt, sőt, a legjobban. szerinted ezzel az anyaggal és állandóan padon ülő cserékkel lehet tökélyre fejleszteni egy merőben más focit? ha lehet, akkor érdemes? nem menne a másik rovására?
azért kérdezem, mert nem tudom, nem ismerek olyan csapatot, aki többféleképpen tudott a világlegjobbjalenni.
egy csapat akart igazán nyerni tegnap, az a madrid volt. a vereség oka szerintem a fejekben keresendő.
Azért megvoltak a ziccereink és - Madrid szurkolók fogják be a szemüket - szerintem mindenki érzi azért titkon, hogy ennél a tegnapi teljesítményél többet is tud a csapat, azzal együtt persze, hogy a Madrid is remek volt. Én őszintén nem éreztem annyira tehetetlennek a csapat, mint a Chelsea ellen mondjuk, de ha már Mourinho, akkor az Intert is mondhatnám. Voltak ziccereink nekünk is, egy egészséges Pedroval és egy jó formában levő Villával még veszélyesebbek is tudnánk lenni.
Nem vitatom a tegnapi Madrid hatékonyságát, de nem volt ANNYIRA egyértelmű a taktikai fölény, mint a már emlegetett esetekben.
Egyébként én egyedül az átlövéseket hiányolom a játékból. Amúgy fogalma nincs mit lehetne kitalálnia egyáltalán Guardiolának és úgy látom más se nagyon tudja, se szurkoló, se szakértő.
Nem vitatom a tegnapi Madrid hatékonyságát, de nem volt ANNYIRA egyértelmű a taktikai fölény, mint a már emlegetett esetekben.
Egyébként én egyedül az átlövéseket hiányolom a játékból. Amúgy fogalma nincs mit lehetne kitalálnia egyáltalán Guardiolának és úgy látom más se nagyon tudja, se szurkoló, se szakértő.
- Mihu
- Director del Fútbol
Akkor ha ebben semmi váratlan nincs, akkor miért nem lehet felkészülni belőle? Főleg így hogy 4 meccs lesz egymás után 2 héten belül...Miért nem lehet kitalálni ezellen valamit? Azt mondod hogy ez a játék arról szól, hogy egy gólt meg majd találunk. Ennyi erővel a mi játékunk is arról szól az ilyen csapatok ellen hogy passzolgatunk passzolgatunk, aztán csak rúgunk egy gólt...Vito írta: sokan túlmisztifikáljátok murinnyót. a madridi sikerhez kellett 4védő hátul, 3 védő középen, (ebből talán akadt olyan, aki tud kettőt rúgni egymás után a labdába a barca ellen) elöl pedig 3 irgalmatlanul gyors szélső. a cselzivel ugyanez detto, ahogy az internél is.
kábé ezt tudja a portugál a nagy csapatok ellen. ebben mi a váratlan? ebben mi az egyedi? ez a játék csak arról szól, hogy öljük meg a focit és szűkítsük a területet, egy gólt meg majd találunk..
Lehet oltani a Madridot,hogy ilyen taktikával tudnak csak nyerni és szégyen,hogy ennyit tudnak,de szerintem-és kövezzetek meg- inkább a saját csapatunknál kéne előbb nézelődni. Mindenki tudta,hogy milyen taktikát fog alkalmazni a Real és Mourinho,ahogy azt is mindenki tudta,hogy ezzel a taktikával lehet megfogni a BARCA-t (amihez természetesen nagyon fegyelmezettnek kell lenni,a Real ezt megcsinálta). Namármost,kérdem én,ha mindenki mindent tud,akkor miért maradunk ugyanannál az egyébként csodálatos labdatartós 16-oson belül még 30at passzolos Barca játékfelfogásnál,hogyha egyszer ilyen kivételes-ugyanakkor nagyon jelentős meccseken-nem vesszük hasznát,mert egyszerűen nem eredményes-persze,tudom,hogyha bemegy abból az x helyzetből 1 már más a helyzet,de nem ment be-. Egészen egyszerűen azért,mert sajnos szeretett csapatunk nem tud másik taktikát alkalmazni vagy csak ennyire nem akar???? Azt kell,hogy mondjam,bármennyire is fájó,de a Real megérdemelten nyert és ami még fájóbb,sokoldalúbb,mint szeretett csapatunk.
Bocsi,ha hosszú lett,nem érthető vagy már volt korábban ez a gondolat,de nagyon kikívánkozott belőlem.
Bocsi,ha hosszú lett,nem érthető vagy már volt korábban ez a gondolat,de nagyon kikívánkozott belőlem.
Az tény, hogy Mourinho nem találta fel a spanyol viaszt a taktikájával, tudták ezt már 10 éve is, de a csapatot erre a taktikai fegyelemre felkészíteni nem sok edző tudta volna. Pláne egy ilyen keretből, sok fegyelmezetlen, vagy legalábbis mentálisan megingatható latinból ezt kihozni nem semmi dolog, akárhogy is nézzük.
-
- Llegenda del Barça
ezzel nem értek egyet Zotyi!Zozzy 5 írta:a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.
valahogy kevesebbnek érzem guardiola szerepét azzal, hogy beküldi messi-t középre és annyit mond neki, hogy csináld leo, mint azt, ahogy Mourinho kidolgozta hihetetlen precizitással ezt a stratégiát.
sokan túlmisztifikáljátok murinnyót. a madridi sikerhez kellett 4védő hátul, 3 védő középen, (ebből talán akadt olyan, aki tud kettőt rúgni egymás után a labdába a barca ellen) elöl pedig 3 irgalmatlanul gyors szélső. a cselzivel ugyanez detto, ahogy az internél is.
sokkal inkább a pszichés tényezőben látom az erejét.
minden egyes nyilatkozatával presszionálja a játékvezetést, a madridi sajtóval karöltve kitalált sztorikkal idegeli ki a játékosokat (az első félidőben szerintem ennek a levét ittuk), valamint van 11 kiéhezett, a barca legyőzéséért mindenre képes játékosa.
a pszichológia terror nélkül egy középszer..
- samy85
- Capitá del Barça
Na most már adrianora sem számíthatunk mivel 4 hétre kidőlt... Maradt Maxwell... mire lesz elég? nem tudom....hogy is vana mondás? "szegény embert az ág is húzza"?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
"Jejjejeejje...Jó reggelt barátaim! Félreértés ne essék, a kupa nem esett le...ő a szurkolók közé ugrott, amikor megérkezett a Cibelesre, és meglátta, hogy milyen sokan jöttek köszönteni a Real Madridot! Éljen a Madrid! - írta Twitter-falán Sergio Ramos.
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--
- samy85
- Capitá del Barça
na fiuk.. itt valami gubanc van mert itt az alattam lévő hsz-taz idézetben nem is én írtam....

Azért sztem ha nemcsak hébe-hóba, hanem folyamatosan vesztenénk szép játékkal, és a címek se jönnének, sztem nem kevés jelenlegi Barca szurkolónak telne be a hócipője. Ettől pesze van igazság abba amit mondasz, de a győzelem a legfontosabb. Nekünk is, és a Madridnak is. És most ők tettek többet érte. A BL-re Guardiolának ki kell eszelnie vmit, most rajta a sor!startland írta:samy85 írta:Én ezért szurkolok a Barcának és ezért tartom küldönb csapatnak, mint a többit.Inkább veszítsünk szép focival, mint nyerjünk célfocival, ami nézhetetlen-élvezhetetlen.Tegnap nem adta fel a csapat a saját stílusát és ebbe bukott bele.A madrid ezt meg tudta tenni, ezzel nyert.Ez elvi kérdés, ezen sosem fog megegyezni a két szurkolótábor, felesleges rajta vitatkozni...visca el barca írta:és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.
nekünk, akik a 80-20%-os labdabirtokláshoz vagyunk szokva, meg a meccsenkénti 5 rugott golhoz, gusztustalan amit amadrid csinál, de a cél szentesíti az eszközt.
és gyanitom, a madridi szurkolok 95%-t jobban érdeklik a kupák, mint h milyen bunkerfocival vertek meg minket
Hajrá szép foci,hajrá Barca:)
Én ezért szurkolok a Barcának és ezért tartom küldönb csapatnak, mint a többit.Inkább veszítsünk szép focival, mint nyerjünk célfocival, ami nézhetetlen-élvezhetetlen.Tegnap nem adta fel a csapat a saját stílusát és ebbe bukott bele.A madrid ezt meg tudta tenni, ezzel nyert.Ez elvi kérdés, ezen sosem fog megegyezni a két szurkolótábor, felesleges rajta vitatkozni...samy85 írta:visca el barca írta:és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.
nekünk, akik a 80-20%-os labdabirtokláshoz vagyunk szokva, meg a meccsenkénti 5 rugott golhoz, gusztustalan amit amadrid csinál, de a cél szentesíti az eszközt.
és gyanitom, a madridi szurkolok 95%-t jobban érdeklik a kupák, mint h milyen bunkerfocival vertek meg minket
Hajrá szép foci,hajrá Barca:)
Azt írod, hogy simán nyernetek kellett volna, meg a centizgetés, hogy így ment be, meg így maradt ki. (Ott volt a Pepe fejes amiről elfelejtkeztél.) A fociban nincs "ha".Sziasztok
a tegnapi meccsen csak nekem tunt fel hogy a reálosok alattomos , brutális focit nyomnak ?
Na ezért zseniális José ... ha valaki állandóan azt nyomja hogy a bíró igazságtalan hogy kiállítja mindig a reálosokat a barca ellen annak az az eredménye ami tegnap is volt ...
s nem mellékesen a madrid gólja ... Pintonak mennyi centire ment el keze mellett ? ... valahol olvasom hogy jól helyezett fejes ... hát én állítom ezt Pinto szívta be
Sokan írják, hogy ez nem foci, meg be volt tojva a Madrid, meg erre nem lehet büszkének lenni. Van benne igazság, mert valóban nem egy szép játék volt, és én is azon voltam, hogy jajj csak legyen már vége, mert aludni akarok (persze nem tudtam elmenni a tv mellől). DE! A mostani Barca ellen nem tudok olyan csapatot felhozni amelyik azért nyert volna mert olyan igazán jó taktikájuk volt.
Persze kikaptak az Arsenaltól meg a Herculestől. De ott nem azért mert ennek a két csapatnak olyan nagyon jó taktikája lett volna, hanem éppen minden összejött nekik. MOurinho nem akarta a véletlenre bízni, és nem esett még1szer abba a hibába mint ősszel. ( Egy Totthenam ellen fel lehet küldeni a csapatot 2 kvk-val de a Barca ellen ez öngyilkosság lenne. )
Arra akarok kilyukadni, hogy nem feltétlen a foci diadala volt, hanem egy minta arra, hogy lehet ezt a Barcat kicsit megfékezni ( nem, nem megállítani, mert ha megállítottunk volna akkor nem lett volna olyan a 2. félidő amilyen).
S azt mondom, minden madridista büszke lehet arra, hogy sikerült legyőzni ezt a Barca-t. Abból indulok ki, hogy legutóbb mikor vertük el, és abból hogy ebben az évben hányszor játszottunk 3 kvk-val és mégis szinte, mintha egész évben így játszottunk volna, na erre vagyok büszke.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Kissé csalódott vagyok. Ha azokat a helyzeteket értékesítik a srácok, most nem a Madrid örülne a Király Kupának. De sebaj, úgy vélem egy BL cím fontosabb, rangosabb mint a Spanyol Kupa. El kell ismerni a gól szép volt, a játék képe nem tetszett, sem a katalán, sem a fővárosi részről. Inkább hasonlított egy Fradi - Újpest meccsre, mint egy vérbeli Klasszikushoz.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen egyetertek veled. Mikor esely adodik egy jo kontratamadasra, akkor is csak lassan viszik fel a labdat, hatra passzolgatnak.MichaaBee írta:Oké ez hogy itt osztjuk a Realt az undorító hentesjátéka miatt és osztjuk Mourinhót meg az elbunkerosodó focit (amivel egyetértek egyébként), de fordítsuk már meg ezt a dolgot! Minden évben ezt játsza ellenünk vagy a Real vagy valamelyik angol vagy Mourinho aktuális csapata és évek óta nem bírunk rá ellenszert találni. Azt hiszem legalább annyira ludas a Barcelona a tegnapi és előző évekbeli vereségekért, mint Mourinho taktikája. Nem hülye a portugál s.ggf.j se, amíg a világ legjobb csapata nem tud ellenszert az ocsmány focijára, addig miért változtasson? Az eredmény megvan, a foci nevű új iparágban pedig dől a lé a csapatának. Nagyon póruljárunk a BL-ben is, ha nem lesz újítás. Ugyanezt mondtam szombaton is a szerdai meccsre, lett újítás? Nem. Nyertünk? Nem.
Ez az egy taktika van begyakorolva, igaz nagyon, de ha nem jon be, nincs lehetoseg a valtasra.
Kicsit lenyugodva én is leírnék pár dolgot.
Először is gratulálok a Real Madridnak, megérdemelten nyertek. Mondom ezt azért mert ők gólt rúgtak.
a barca pedig nem, egy olyan csapat, amelyik 120 percen keresztül nem tud gólt szerezni, az nem érdemli meg a győzelmet.
Kár azzal jönni, h a Madrid milyen játékkal nyert. Az számít, h a Barca játszik egyfajta játékot, e Real pedig hatástalanítani tudta és a saját játékukkal megszerezték a kupát.
Egy döntőben mindig fájó a vereség, főleg ha a legnagyobb rivális volt az ellenfél. DE ez is benne van, tovább kell menni, ennyi az egész. Pár nap múlva jön a BL, egy remek alkalom, h a fiúk megmutassák, h mire is képesek. Én bízok a csapatban és remélem, h a BL döntő meglesz.
Egyedül aki miatt mérges vagyok az Villa. Valami komoly gond van azzal az emberrel, semmi önbizalom, semmi játék, pontatlan megoldások sorozata. Nem tudom, h mi van vele, de eléggé fontos lenne, h minél hamarabb újra formába lendüljön, mert most olyan volt, mintha 10 emberrel álltunk volna ki.
Ahogy már az előbb említettem, következik a Bajnokok Ligája. Két meccs, ott tényleg ki kell jöjjön a két csapat közti különbség.
Hajrá!!!!

Először is gratulálok a Real Madridnak, megérdemelten nyertek. Mondom ezt azért mert ők gólt rúgtak.

Kár azzal jönni, h a Madrid milyen játékkal nyert. Az számít, h a Barca játszik egyfajta játékot, e Real pedig hatástalanítani tudta és a saját játékukkal megszerezték a kupát.
Egy döntőben mindig fájó a vereség, főleg ha a legnagyobb rivális volt az ellenfél. DE ez is benne van, tovább kell menni, ennyi az egész. Pár nap múlva jön a BL, egy remek alkalom, h a fiúk megmutassák, h mire is képesek. Én bízok a csapatban és remélem, h a BL döntő meglesz.
Egyedül aki miatt mérges vagyok az Villa. Valami komoly gond van azzal az emberrel, semmi önbizalom, semmi játék, pontatlan megoldások sorozata. Nem tudom, h mi van vele, de eléggé fontos lenne, h minél hamarabb újra formába lendüljön, mert most olyan volt, mintha 10 emberrel álltunk volna ki.
Ahogy már az előbb említettem, következik a Bajnokok Ligája. Két meccs, ott tényleg ki kell jöjjön a két csapat közti különbség.
Hajrá!!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Oké ez hogy itt osztjuk a Realt az undorító hentesjátéka miatt és osztjuk Mourinhót meg az elbunkerosodó focit (amivel egyetértek egyébként), de fordítsuk már meg ezt a dolgot! Minden évben ezt játsza ellenünk vagy a Real vagy valamelyik angol vagy Mourinho aktuális csapata és évek óta nem bírunk rá ellenszert találni. Azt hiszem legalább annyira ludas a Barcelona a tegnapi és előző évekbeli vereségekért, mint Mourinho taktikája. Nem hülye a portugál s.ggf.j se, amíg a világ legjobb csapata nem tud ellenszert az ocsmány focijára, addig miért változtasson? Az eredmény megvan, a foci nevű új iparágban pedig dől a lé a csapatának. Nagyon póruljárunk a BL-ben is, ha nem lesz újítás. Ugyanezt mondtam szombaton is a szerdai meccsre, lett újítás? Nem. Nyertünk? Nem.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- samy85
- Capitá del Barça
szomorú de így igazvisca el barca írta:és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.

- visca el barca
- Presidente del Barça
és mit értek el vele? semmit. kaptak egy 5-öst. szerinted a barca szurkolokon kivul ki francot érdekel most h hogy jatszott a madrid? elárulom neked h senkit.Barcaman1993 írta:de ha megnézzük esetleg a Barcának, a Valencia, a Sevilla, a Villareal, vagy esetleg a Bilbao elleni meccseit, akkor láthatjuk, hogy azok a csapatok nem álltak be, hanem letámadtak és támadó focit játszottak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- samy85
- Capitá del Barça
Az a baj hogy a Mai labdarúgás már inkább a pénzről szól mint a közönségről!gyu75 írta:SOHA nem tudnék a lelkem mélyén orulni ha így nyerne a Barca mint ahogy tegnap este nyert a Real. A foci a nézokért van , kellene hogy legyen s ez a madridot nem igazán érdekli. Ezért van az hogy 10 - 20 de 100 év múlva is arrol fognak beszélni az emberek hogy volt egy csapat ... a Barcelona . Ehelyett majd Ramos berakja az unokájának a mostani kupadontot 30 év múlva s a gyerek megkérdi : s te erre vagy buszke ?
nem rég volt egy felmérés, miszerint a labdarúgás mint sport iparágazat, az olaj iparral vetekedik....és simán előzi a drágakő kereskedelmet is...