Fecooo írta:nem szoktam találgatni a felállásokkal kapcsolatban, de Villa kiborító teljesítménye alapján sztem nem lenne elvetélt ötlet 3 irányítós játékra áttérni...
középpályára berakni Thiagot, Iniesta meg nem automatikusan baltámadóba, hanem kötetlen posztra, ami ötvözi a középpályás és a szélső feladatkörét, kb mint Messi, csak Messi ugye a pálya közepét foglalja el...
véleményem szerint kevés a kreativitás, befásultak a játékosok, egy Thiago-szerű friss arc képes lenne új impulzusokat adni az egész támadórészlegnek...(erre Keita nem képes, sosem volt az...) mondjuk jobb helyzetben lennénk, ha Bojan nem sérült volna le, mert éppen a kiesése előtt Messivel egyre jobb összjátékot produkált...
a lényeg: muszáj lenne újítani, mert a BL-ben most nem lesz elég annyi, h Villa helyett Afellay, sokkal nagyobb váltás kell... Thiago helyett esetlegesen Puyol visszatérésével Mascherano-Busi is lehetne együtt középpályán...
hétvégén lehetne is tesztelni a Xavi-Ini-Thiago triumvirátust, rosszabbak nem leszünk, mint Villával most...
Ez nagyon érdekes gondolatmenet, én preferálnám, de úgy érzem, Pep mindig is egy adott rendszer tökéletesítését tartotta, tartja szem előtt, mintsem belevágni egy újba! Valahol mindkettőben van egy kis igazság, mert persze profi focisták, de új szerepkör, új felállás, akár még jobban betömörítené a csapatot középre, de viszont valami újat is ki lehetne próbálni!
Én reménykedek Pep látja új kell, mert tegnap úgy éreztem, nem tudtunk váltani!Viszont ha Pep készül valamire, akkor nem hiszem most süti el a puskaport!
De jó felvetés mondom még egyszer, megnézhetnénk!