Kicsit lenyugodva én is leírnék pár dolgot.
Először is gratulálok a Real Madridnak, megérdemelten nyertek. Mondom ezt azért mert ők gólt rúgtak.

a barca pedig nem, egy olyan csapat, amelyik 120 percen keresztül nem tud gólt szerezni, az nem érdemli meg a győzelmet.
Kár azzal jönni, h a Madrid milyen játékkal nyert. Az számít, h a Barca játszik egyfajta játékot, e Real pedig hatástalanítani tudta és a saját játékukkal megszerezték a kupát.
Egy döntőben mindig fájó a vereség, főleg ha a legnagyobb rivális volt az ellenfél. DE ez is benne van, tovább kell menni, ennyi az egész. Pár nap múlva jön a BL, egy remek alkalom, h a fiúk megmutassák, h mire is képesek. Én bízok a csapatban és remélem, h a BL döntő meglesz.
Egyedül aki miatt mérges vagyok az Villa. Valami komoly gond van azzal az emberrel, semmi önbizalom, semmi játék, pontatlan megoldások sorozata. Nem tudom, h mi van vele, de eléggé fontos lenne, h minél hamarabb újra formába lendüljön, mert most olyan volt, mintha 10 emberrel álltunk volna ki.
Ahogy már az előbb említettem, következik a Bajnokok Ligája. Két meccs, ott tényleg ki kell jöjjön a két csapat közti különbség.
Hajrá!!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.