torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.
Eddig 210 perc alatt sem jött ki a különbség. Nem tudom, én félek a bl-től is. Nem azért mert nem bízom a srácokban, de amit a madridisták csinálnak...Most sajnálom hogy Ibra nincs itt, az legalább lekaszabolt volna pár sunyi szemetet.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....
Nem is a létszámmal van a gond, elég lenne a keret, ha minőségi játékosok ülnének a padon.
Tegnap a real padján ott ült Adebayor, Higu,Benzema,Kaká...ugye ők azért az előrejátékhoz ha úgy van hozzá tudnak tenni.
Nálunk ki jött volna be? Nincs ember a padon,aki javulást jelentett volna. Ezért örültem volna, ha Pedro padon kezd pl, mert akkor neki meglett volna a veszélye, ha beáll a második félidőben...
Mondjuk tegnap egy Thiagot megnéztem volna a második félidőben.
Észre kell venni, hogy ilyen Affelay szintű gyerekekkel csak a létszám nő, a minőség nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."