most kell egy hét "pihi", nagyon sokat segítene. le kell tisztázni a dolgokat, bár szvsz nincs nagy gőz.. 2 meccs, meg kell hogy legyen!
Alamizsna kupa nekik, Nívós kupa('k) nekünk

csakabarca!!
így van. és a madridnál c ronaldot leszamitva a többi szinte azonos kategoria (szamomra legalabb is).samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem
torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....
Xaviék ettől függetlenül úgyérzem hogy a topban vannak ami a posztjukon, a játéktudásukat illeti... sőt... ezt elfolgultság nélkül is mondhatom szerintem... az volt hogy fáradtak vagyunk.... nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon.... A Madrid tegnap nagyon jól játszott... ugye a szép játék nem konzisztens a hatékonnyal,jóval... Megérdemeltékzsuni írta:el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Mondjuk akkor még Laporta volt az elnök... és nem arról van szó, hogy a Pep nem jól igazolt, -mert trénernek kiváló, de manegerként van hova fejlődnie. Ibra baklövés volt eto'o nagyon hiányzik a sok mozgásával... desjd írta:Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?samy85 írta: De ez nem Pep hibája, a klub vezetőké...kell egy 2 jó játékos..
egyet értek maximálisanBob_Marley írta:Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
szerk: ez is sokszor felmerül, de lejjebb kellene rakni a mércét is srácok!Nem elvárás, hogy 5:0ra nyerjünk minden meccsen, lehet "csúnyán" is nyerni 1:0ra!Én bízok benne, ez a vereség "helyre pofozza a fejeket"
Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.albicelesteX írta: Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.
Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.sjd írta:Számomra eldőlt, hogy nem nézem a BL-elődöntőt. Ezt már tavaly megfogadtam, belátva, hogy részünkről csak a szokásos szenvedésre számíthatok, és csak a sorsolás láttán inogtam meg. De az elmúlt 5 nap...![]()
Azt hittem ha Clasico-ról van szó, az (jelen esetben hatványozottan) a világ két legjobb csapatának szuperrangadóját jelenti, de már bánom, hogy nem az Arsenal-Spurs-t néztem vagy egy spanyol kiesési rangadót. Vagy esetleg a Rubin Kazany elleni meccseinket felvételről...
Már gyakorlatilag nem is izgultam az egészen, a végén röhögve jöttem el a TV-től, hogy Mourinho megint verheti arra, hogy 10 emberrel fejezték be a meccset.
Szerintem Puskás és Kubala forogna a sírjában, ha látnák csapataik tegnapi produkcióját. A saját csapatomra se vagyok büszke, de ezt különösen értem a Real-ra. Már ott tartottam, hogy amikor az első félidőben kezdődött a kakaskodás, komolyan örülni kezdtem, hogy végre valaki le fogja rúgni ezt a baromarcú Arbeloát meg többit...