Léfe írta: Mou pedig nagy edző, nehogy már mi modjuk meg mi lgyen az Ő taktikája. Azt játszatta amit sikeresnek vélt és igaza van. Undoritó a hibát másban kersesni.
Én már tegnap leírtam a véleményemet, s ezzel a mondattal tökéletesen egyet értek!Lehet anti futballt írni, bunkert írni, de egy edző azért van, hogy felkészüljön az ellenfélből, annak gyengeségeiből, erősségeiből, s olyan taktikát kieszelni amivel le lehet győzni!Óriási húzásai voltak, sajnos a portugálnak!Labdarúgás megszégyenítése?Mi, az hogy 11 ember óramű pontossággal végrehajtja a feladatát, s kicsit erős túlzás, hogy előre vágják, s bumm, s ennyi a támadás!Tudom sokakból a csalódottság beszél, én is le vagyok törve, de nem tudunk mást tenni, meg kell hajolni a RM előtt….sajnos!Második félidőre lehet alapozni, de a hosszabbításban megint csak ők tudtak megújulni, Ronaldonak 3 lehetősége volt, a 3ikat már berúgta (fejelte)!Nagyon kemény párharc lesz a BL-ben is, s az utóbbi 2 meccs megmutatta, vissza kell ereszkedni a földre, s mindent megtenni a továbbjutásért!