Nem bírtam végigolvasni mindent, de azért lenne megjegyzésem.
1. Én nem azt gondolom, hogy a játékosok nagyképűen lépnek pályára. Lelketlenül. Kimegy 11 db mez és semmi. Mindig is hangoztattam, most is azt mondom: ki lehet kapni az Isaszeg FC-től is, csak nem a hozzáállás miatt. És ez a legnagyobb baj. Egyesével pofoznám fel az összes játékost, és a kint lévő szurkolóktól egyesével kellene bocsánatot kérniük, mindamellett, hogy még meg is hívják őket vacsorázni miután kicsengették a jegy és az utazás árát. Álljunk már meg egy szóra! Ki van kiért? El vannak ezek tájolva... 0-5 után egy szavam sem lenne, ha mindegyik végkimerülésben összeroskadna a meccs után. De ezek már nem is törik magukat egy kupa miatt?
2. Hirtelen megjelentek a vészmadarak. Szajkózzuk egy páran már egy ideje, hogy bizony itt gondok lesznek, de a nagy többség csóválja a fejét, nem-nem, mert, ha nyerünk itt, nyerünk ott, Pep tudja meg mittomén. Csak az a baj, hogy ahol már szr van, ott azt jó darabig csak pacsmagolni lehet. Nem akarok azzal jönni, hogy én megmondtam, csak remélem tanulnak az esetből azok, akik magukra ismernek. Vagy akkor ne vészmadárkodjanak. (természetesen inges téma)
3. Az Inter elleni BL-elődöntő óta tudhatjuk, hogy Pep nem edzőfejedelem. Makacs, és nem tanult a hibájából máig sem. talán eztán? A baj bennünk van. Ugyan már, a madrid azt kapta, ami leesett neki (ez esetben a kupát). Hagy röhögjem halálra magam azon, hogy már-már elalélnak a saját első félidei játékuktól. A Barca még nem is olyan rég egy edzésen többet mutatott. Aljas, alattomos, sportszerűtlen, hisztis banda, mely a futball halálát jelenti. De ezt a kupát ők érdemelték. Ők akarták. Nekem ne jöjjön senki a fáradtsággal, rövid paddal. Fapofával álldogáló 11 ember volt gránátvörös-kékben, akik még így is, egyes időszakokban egyedülállót mutattak. Azok meg végképp hallgassanak, akik a kupát becsmérlik. Nem elég motiváció megverni egy többnyire vállalhatatlan alakokból álló Real Madridot? Ráadásul egy kupadöntőben! Ennyi tartás van bennük a rágalmak után?
Beszélhetünk a Realról, de semmi értelme, nem rajtuk múlik a meccsek kimenetele.
4. Én vagyok olyan ideges a srácokra (és nem az eredmény, és az elveszített döntő miatt), hogy ha ezek után nem jutnak tovább a BL-ben, és nem tanítják móresre a fehérkéket, akkor a hajuknál fogva ráncigálom el őket a Barca shopba, hogy megnézzék mennyibe kerül egy mez, aztán meg a haveromhoz, aki a fogához verte a garast, hogy vegyen egyet. A BL továbbjutás a minimum, kettős győzelemmel, magabiztos, motivált játékkal. Ha nem, akkor pedig fejek kellenek! (Továbbra is hangsúlyozom, hogy a hozzáállás a fő kérdés).
5. A más fórumon, magukat Barca drukkernek mondó, Barcát gyalázó kommentelők visszavehetnének!

Nem fenyegetés, csak szólni szeretnék előre: a kétarcúakról lerántom a leplet, amint van rá ok. Így is mérgezett már a klub, ha csak ennyit tehetek annak érdekében, hogy kevesebb mocsok legyen a Barca néven, akkor ennyit teszek.