Sziasztok!
Hát én se bírom ki, hogy ne írjam le a véleményem. Valóban azzal teljes mértékben egyet tudok érteni, a srácok kicsit nagy pofával lépnek mostanában pályára, és ez [auto_cenzúra] dühítő. Talán ez elég nagy pofon lesz.
A meccs képe sajnos elég döntetlen szagú volt számomra, de hát ez van, nem érzem úgy hogy megérdemelték volna a győzelmet, de azt sem, hogy mi érdemeltük volna meg.
Innentől nem volt semmi bajom, például Villa teljesítményével, de most már sajnos nem tudok elmenni mellette. Kritikán aluli.
Ami még szomorú ez mellett, hogy abszolút kb. 2-3 játékosra épül az egész játékunk. Balszerencse persze, hogy a legtöbben pont mostanra időzítették a rossz formájukat.
Ha kiemelhetnék pozitívumot a meccsből talán azt mondanám, hogy a jó formában lévő Madrid is nehezen bírja elverni a Barcelonát, és ez abszolút jó hír. A másik pedig, hogy senki nem sérült meg.
Lehet most vészjósló vagyok, de a mai meccs képe alapján - szerintem - nem mi jutunk tovább a BL-ben. És ha tovább is jutunk, akkor is megállít minket a United. Fáradtak vagyunk, szomorú de ez van.
Visszatérve a mai meccsre, persze sok madridista tuti megkövezne, de a nem túl sok meccset látott barátnőm szerint az nem volt les. Persze én úgy láttam, hogy Pedro keze (xD) valóban előrébb volt. Szomorú hogy egy 5-10 cm-el előrébb mozgó kéz akár egy kupa sorsát is eldöntheti.
Persze nem panaszkodhatunk, mert a bíró tévedett bőven eleget, mindkét oldal javára. Talán ma mi jobban szívtunk, teljesen Inter feelingem volt az egész meccs alatt. Asszem mostmár senki nem fog jönni a Chelsea elleni meccsel... Sajnos el kell ismerni, hogy José egyben egy hatalmas nagy paraszt és taktikai zseni. Már ami a bírókat illeti.
Persze a világnak még nincs vége, én amondó vagyok, a bajnoki cím ismét legyen a miénk, jövőre meg kezdjük újra. Lehetőleg hosszabb paddal és kipihentebben.
Korai még erről beszélni, de hozni kell egy csatárt.
Hajrá Barcelona!