2011.04.21. 00:47:02
mindenesetre grat a győzelemért, akármennyire is fáj leírni ezt...[/quote]
Csak erre az egy mondatodra szeretnék reagálni.Mindösszesen 15 éves vagyok,tehát nem tartozok az idősebb korosztály közé,közel sem,de azért büszkén mondom hogy immáron 5. éve szorítok a Barcelonáért!Még pár éve,mikor a legvégén elbuktuk a bajnokságot,még a könnyeim is kicsordultak,merthát szabályosan nekiálltam sirni a tévé elött,hogy elbuktuk!Ma már ezzl nem így vagyok,főleg azok után amennyi örömöt ez acsapat adott nekem az elmólt 3 évben,egy ilyen vereség valahogy nemtud annyira lehangolni,mert egy 20 perce még eléggé magam alatt voltam,de mostmár a Bl-re gondolok,és arra hogy ez acsapat jobb,és nem létezik hogy ez 180 perc alatt nem fog kijönni!Nekem annyira nem fáj leirni hogy gratulálok,természetesen nem jó érzés,de vhogy azért csak ki tudom nyögni!De alényeg,amit ki szeretnék hozni az egészből,hogy aki letört a mai vereség miatt,az nézzen fel youtubera,nézze meg ini gólját és ünneplését a Chelsea elleni elődöntő meccsen,nézze meg az öszi Clasico összefoglalóját,és gondoljon jövő hét szerdára,mert én nagyn azt érzem hogy ott mi fogunk örülni,és nem mou,és adíszes társaság!!!
Szal fel a fejjel mindenkinek!
Visca El Barca!!!