Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
NemSztilo írta:Vajon megéljük újra Iniesta csodáját

ebben nem érzem a provokációt. ez tény. olvass vissza és meglátod. minek vagy idegbajos? senki nem mondott semmi olyat,ami valótlan lett volnalluisllach89 írta:Büszkék vagyunk rád, komolyan, eddig normálisan írtál, most, kupadöntőben, megvilágosodtál, szád is nagy lett. Gratulálok!daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátok
Szerintem azért nem jogosancsababarca írta:daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta: Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.
Daffy. Szerintem ha jót akarsz magadnak, akkor ne itt kezd el az arcoskodást.
Ünnepelj a társaiddal, jogosan a tiétek a kupa.

[auto_cenzúra]?MessiFan írta:Fáj a szívem. Rettentően szomorú vagyok. Nem tarthat örökké a veretlenségi sorozat.. Grat a Realnak. Jobbak voltak.
Az ideg.....Replay írta:Teljesen elvesztették a koncentrációt.

daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta:Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.albicelesteX írta:BL-ből is mi esünk ki.Guardiola vár Itália!!!

Büszkék vagyunk rád, komolyan, eddig normálisan írtál, most, kupadöntőben, megvilágosodtál, szád is nagy lett. Gratulálok!daffy írta:a bajnoki után is ezt mondtátok

a bajnoki után is ezt mondtátokRivaldo11 írta:Azt nehezen hiszem...Ott 180 percig így pörgünk majd ezek után. Sanszuk nem lesz.albicelesteX írta:BL-ből is mi esünk ki.Guardiola vár Itália!!!

Erről van a szó!ozsimiki írta:Bízzatok már, akik meg elmentek lefeküdni --> inkább csendben maradok.
szépet kényszerítőztek a gól előtt, ez bement. Pinto visszafelé mozgott, nem tehetett róla, így is kb 1cmrel ment el a keze mellett.
NAH HAJRÁ!!! Lesz még lehetőség egyenlítésre, vagy eldől egy kontra miatt,de unatkozni nem fogunk.
FORCAAA!!!

Ezt komolyan gondolod? Téged ettől azért értelmesebbnek hiszlek, lentebb lévőkre mind nem akarok reagálni, de te megérdemled...albicelesteX írta:BL-ből is mi esünk ki.Guardiola vár Itália!!!