Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ééérted?MessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nem voltMessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
Szégyenlem magamMessithebest írta:PINTOOOOOOO!!! Nem szóltam a meccs előtt, h VV védjen

Affelay? Hagyjuk már, felállt védelem ellen semmit se ér, nincs benne kreativitás. Thiago és Jeffren, más szóba se szabadna, hogy jöjjön.SuperMessi írta:Villa le, Affelay be -) Messi középre

Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.
akkor mi lesz a büntetőknél ?pityi13 írta:Én öregedtem legalább 4 évet eddig.zsoltfree írta:Ezt a meccset remélem nem nézik szívbeteg Barcások...