Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ééérted?MessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nem voltMessiFan írta:Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.![]()
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAA
Szégyenlem magamMessithebest írta:PINTOOOOOOO!!! Nem szóltam a meccs előtt, h VV védjen
Affelay? Hagyjuk már, felállt védelem ellen semmit se ér, nincs benne kreativitás. Thiago és Jeffren, más szóba se szabadna, hogy jöjjön.SuperMessi írta:Villa le, Affelay be -) Messi középre
Asszem te más meccset nézhetsz mert nem volt kiállításTalma írta:Ahhoz képest, hogy a Barcelona emberhátrányban játszik (Villa teljesítménye számomra értékelhetetlen), annyira nem rossz eredmény. Érthetetlen, hogy mit keres a kezdő tizenegyben hetek óta.
akkor mi lesz a büntetőknél ?pityi13 írta:Én öregedtem legalább 4 évet eddig.zsoltfree írta:Ezt a meccset remélem nem nézik szívbeteg Barcások...
6 közepes melegszendvics, 2 chips + 4 Krusovice, de valamiért isteni sugallatom volt a boltban hogy vegyek 5-öt hátha kevés lesz:)MessiFan írta:Megettem a meccs alatt egy egész tescos zacskós ropit és 2 liter tescos vizet..
Megyek gyorsan dobok egy sárgát pepének aztán jöhet a hosszabbítás!
Ááá, nem. Azt nézem hogy a szívemnél lévő Unicef jelen a kisgyerek amplitúdója legalább 2 cmpityi13 írta:Én öregedtem legalább 4 évet eddig.zsoltfree írta:Ezt a meccset remélem nem nézik szívbeteg Barcások...
Mi a baj vele?albicelesteX írta:És még lesz kettő ilyen tré meccs...Szánalom a közvetítés..Méhes egy veréb!!!!