Megvan

Csakhogy, itt nem az Arsenal a bajnoki esélyes már, hanem a Chelsea még...és ők is csak azért,mert tegnap is kaptak a bírótól 3 pontot, ha láttad...itt felőlem vezethetne 1-0ra az Arsenal, bajnokok még nem lennének tőle, csak akkor a tegnapi Chelsea is kapjon 0 pontot.LG írta:Komolyan mondom, erről a bíróról már csak a vörös mez hiányzik!Vidic egyértelműen kézzel kiüti Van Persie elől a labdát
semmi. 3x megakasztja az Arsenal akciót.
![]()
Rooney meg...ez az ember nem futballpályára való.
Összeszedett egy kisebb sérülést a meccs előtt.LM10 írta:Fabregasról mit lehet tudni, miért nem játszik?
Nézz bele a mai meccsbe isgergo9 írta:A ruszki bohócok megint megkapják az ajándékokat a bíróktól ha nagyon muszáj tavaly elég volt a bajnoki címre remélhetőleg idén már nem lesz elég.
A jó öreg Digikakasugynok007 írta:Melyik csatorna adja?
...most meg a 89.percben vezet a Chelsea...úgy,h valószínű lesen volt Kalou...persze a bíró a M.U.t tolja...fúj de undorító győzelem volt ez a kéktől...már ami a gólok szabályosságát illeti.9Dave írta:Nem tudom ki nézi a Chelsea - Tottenham meccset, én igen, és a Spurs vezetett 1-0 -ra, amikor egy gólt megadott a játékvezető, ami nem volt benn!![]()
A Spursnek szurkolok, és többször megmutatták, hogy a vonalról ütötte ki Gomes!
Még szerencse, hogy volt jobb dolgom és nem láttam a meccset, csak tegnap néztem meg egy hosszabb összefoglalót, természetesen két pontrúgás után kaptuk a gólokat.ozsimiki írta:Bolton-Arsenal 90.percben 2-1
Elképesztő,h megint hogy leeresztettek az idény legfontosabb két hónapára/havára.
Most már nem, bár Wenger szerint van még esély a bajnoki címre...Game90 írta:Fenébe, így még tovább reménykedhetekozsimiki írta:Newcastla U.- M.U.
0-0![]()