Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
osztom.... jose otthonra lelt madridban....ab1daL írta:Én nem akarok balhézni itt, de én ilyenről eddig még soha nem hallottam, nevezetesen; "A Barcelona - Real Madrid Király Kupa döntő előtt és a meccs szünetében sem fogják locsolni a gyepet a Mestallában, mert a Real Madrid delegáltja a találkozó előtt tartott megbeszélésen ezt a lehetőséget megvétózta."
Valamint Piqué állítólagos provokációját is csak a csapat bomlasztás céljának tudom be. Jajj de elkéne kenni ezeknek a szájukat ma..
igen...nem rég linkeltemzola8787 írta:Ha már volt akkor bocsi:
http://barcanoticias.blog.hu/2011/04/19 ... _tizenegye
Több, mint durva![]()
Egy tisztelgés Kubalának!
igen ez tényleg az... Magyarok a résztvevői a világ legnagyobb klubpárviadalának egy ujabb felvonásán... és ebből jönn hogy a Mafgyarok keze is benne van a klubok jelenlegi nagyságában...
Többen is megjegyezték nagyzóan többször is, hogy menyire durva volt a labdabirtoklási fölény. Erre reagálva veletek beszélgetek, nem tudom mit nem értesz ezen. Olvasd vissza a kommenteket, és láthatod hogy azokra kontra. A barcelona irányította a játékot, ez nem vitás, megérdemelt volt a fölény. De a 75-25 részben amiatt jött össze amit leírtam, nem vetem ide 20adszor.d írta:A statisztika arra jó, hogy bebizonyíts valamit, majd annak az ellenkezőjét is.blanee írta:Bunkerfocival nehezen lehetett volna több kapura lövést, és kaput talált lövést elérni, mint a barca.
Az is bunkerfoci volt, de amikor a meccs 90%-ban a csapat a 16-osa környékén álldogál, az is bunkerfoci, függetlenül attól, hogy hány sikeres kontrát tudott vezetni.Védekező felállású volt ez a csapat, ez tény, de pl. különbség volt ez a meccs, és az inter tavalyi idegenbeli meccse között. Az bunkerfoci volt, ott aztán tényleg szinte nem is volt támadás.
Amúgy te kivel beszélgetsz? Mert, hogy nem velem és nem itt senkivel az egészen biztos, én ilyet nem állítottam.Azért, mert 2 percig nem lehet elvenni a barcától a labdát, mert a félpályán adogat oda-vissza, az nem jelenti azt, hogy a másik csapatnak köze nincs a játékhoz.
...
Értem én hogy ez az ellenfél elaltatása, meg nem égünk 100 % on, de ettől még nem kell elszállni a labdabirtoklási fölénytől.
De látom nagyon zavarja a lelketek, hogy bunkerfocinak hívjuk ezt a taktikát, pedig ha valami bunkerfoci, ez az volt, a hátrányba kerülésig, mikor ennyi ember beáll szigorúan védekezni a 16-os előtt egy keskeny sávba. Látom derogál ezt a kifejezést elfogadni, azért látszik, hogy Di Stefanonak is igaza van abban, hogy a Bernabeuban nem szívesen fogadják ezt a játékot olyan könnyen.
A több kapura lövésről meg csak annyit, hogy a veszélyes támadások nagy része pont az utána, megváltoztatott taktikával jött, a többi jelentős része meg pontrúgásból.
Kb mindenben egyetértek veled amit Mourinhóról meg a taktikájáról írtál..(amúgy az 2004es EB volt,de ez részletkérdés)monyo69 írta:A Real taktikája ugyan az lesz holnap, mint vasárnap volt, efelől senkinek ne legyen kétsége. Csak mivel 90 egynéhány percen át gyakorolták, még jobban fogják csinálni. Ez gáz. Ha mázlink van, feltörjük, ha nincs, kapunk egy gólt és akkor baj van. Ha ezzel győznek, a szakma ezt a vakegér Mou-t kikiáltja királynak. Ez lesz Mou királysága, ami amúgy rövid lesz, de minden foci szerelmes a bukását fogja kívánni, mint 2000-ben a görög kapitányét, aki először nyert bunkefocival EB-t. Megmondta Cruyff is, hogy a focit a játékosok azért játsszák, hogy a jegyet vásárló embereket szórakoztassák. Cirkuszba is azért megyünk, hogy parádét lássunk, nem azért, oroszlán helyett kismacska pofájába dugja az idomár a fejét. Na Mou, szedd össze magad meg a csapatodat, mert nekem speciel elég volt egy ilyen Clasico is! Hajrá Barca!!
Adnám ezt a kezdőt.daffy írta:szerintem a real továbbra is a stabil védekezést helyezi majd előtérbe. ugyan özil kezd majd valószínűleg dm kárára,így talán épül is 1-2 támadás,de josét ismerve lesz néhány védekező arc.bence-barca írta:Ha a Real szerezné meg a vezetést, akkor nagy bajban vagyunk, hisz még jobban visszaállnak majd. Ha mi, ki kell jönniük, viszont ezzel talán nagyobb terünk lesz.
Muszáj nyerni
várjuk meg a kezdőket és utána elég sok mindenre fény derülhet
josé azt mondta,hogy 4 védő,3kp és 3 támadó lesz:
casillas-arbeloa,ramos,carvalho,marcelo-khedira,pepe,xabi-cé,benzema,özil
én ezt tippelem a nyilatkozatokból
szerintem a real továbbra is a stabil védekezést helyezi majd előtérbe. ugyan özil kezd majd valószínűleg dm kárára,így talán épül is 1-2 támadás,de josét ismerve lesz néhány védekező arc.bence-barca írta:Ha a Real szerezné meg a vezetést, akkor nagy bajban vagyunk, hisz még jobban visszaállnak majd. Ha mi, ki kell jönniük, viszont ezzel talán nagyobb terünk lesz.
Muszáj nyerni