Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen egyetértek, kedvezni fog nekünk a vizes talaj, már amennyiben ténylegesen esni fog.sneco7 írta: ...

A Camp nou gyepe mindig locsolva van meccs előtt,meg félidőben is,ha nincs eső. A nedves fű a technikás,rövid passzos játéknak kedves illetve a technikás,alacsony,fordulékonyabb játékosoknak. Amilyen játékosokból nálunk van több illetve mi hozzászoktunk a nedves fűhöz. Ráadásul a vizes fű a támadójátékot segíti,mert felgyorsul a labda a füvön,így nehezebb levédekezni a passzokat. Az már más,h a becsúszások valamivel dinamikusabbak lesznek,ezáltal valamivel veszélyesebbek is.d írta:Nedves pálya nem feltétlenül előny nekünk, ha esetleg oda jut a meccs, hogy megpróbálunk védelem mögé lövöldözni a lasztit, akkor az mind Casillas keze között köthet ki, ha nagyon csúszós a fű. De egy esetleges Madridi kontrák hosszú passzait is ugyanúgy megakaszthatja.
Én örülnék, ha nem a csúszkálódásról szólna a meccs, pláne mert amikor az ember keményebb belépőknél még pluszban rácsúszik a nedves füvön a másikra az veszélyessé válhat ingerlékeny játékosoknál.
idő rend a lényeg... én azt hiszem, hogy ők nem gondolhatják hogy a Barca jut tovább a bl-ben 100%, és akkor nekünk csak ez a kupa marad... ugyanis az majd jövő héten lessz.... és megvan ugyanaz az esélyük a továbbjutásra mint nekünk.. vagyis ez(megint) egy minden mástól független meccs lesz ami rendkívüli fontosággal bír... hiszen ez egy kupadöntő és 1 Clásícó.... itt nincs egyéb csak mi és ők egy meccs....Léfe írta:Nehezebb lesz, mint a bajnoki volt. Mind a kétcsapat tudta, hogy a bajnokság eldőlt. Ennyi. Na de most mi nyugudtabbak lehetünk, mert a bajnokság oké, egy komoly cim van már. De a Reálnak még semmi nincs és ha a BL.-ben a Barca megy tovább, akkor legalább a kupa legyen meg - gondolhatják ami elég sovány , de valami. Ha ma vesztenek, lehet, hogy semmit nem nyernek. Ezért nagyon fognak igyekezni. A meccs három esélyes, a lényeg, hogy kihasználjuk a helyzeteket és erős kontoll legyen a középpályán.

De miert nem nezed a Digi Sporton(roman).Kivetelesen mutatjak majd a kupadontot.messibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????

Azért nem megye 2-ről van szód írta:Nedves pálya nem feltétlenül előny nekünk, ha esetleg oda jut a meccs, hogy megpróbálunk védelem mögé lövöldözni a lasztit, akkor az mind Casillas keze között köthet ki, ha nagyon csúszós a fű. .

remélhetőleg ITT lehet majd nézni. az előző meccs a sport klub címkére kattintva jött be. ha ez nem megy majd,akkor a kezdésnél dobok egy másik linket(ha el nem felejtem).messibingyo írta: Jo lesz neten is koszi szepen!
Neten a jól bevált oldalaok, rojadirecta, myp2p, a lényeg hogy Gol TV-ről nézzd, nagyon adta az őszi klaszikus úgy. Ha nem világos akkor pü.messibingyo írta:Jo lesz neten is koszi szepen!daffy írta:ha neted adok majd linket,az is jó vagy tv-ben szeretnéd nézni?messibingyo írta:Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!

Jo lesz neten is koszi szepen!daffy írta:ha neted adok majd linket,az is jó vagy tv-ben szeretnéd nézni?messibingyo írta:Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!
ha neted adok majd linket,az is jó vagy tv-ben szeretnéd nézni?messibingyo írta:Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!
Azert mert Erdelyi vagyok es itt nem megy a sport 1!daffy írta:megkérdezhetem,hogy miért kell másik csatorna? (csak mert ennek függvényében javasolok másikat)messibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
megkérdezhetem,hogy miért kell másik csatorna? (csak mert ennek függvényében javasolok másikat)messibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
Szerintem a Sport1en kívül csak az interneten tudod néznimessibingyo írta:Neharagudjatok de valaki legyenszives iraja le a sport 1 en kivul melyik csatornak adjak meg a meccset koszi elore is?????
Sport1 adja 21:30kormessibingyo írta:A sportklub nem adja a meccset csak azert kerdem mert ok szoktak adni_?
számold hozzá, hogy ez a mondat madridi szemszögből íródik, és máris kész a válasz.haszi írta:Tudtommal az egyik legjobb spanyol bíró, eddig nem volt gond vele(remélem ma se lesz), a VB-n is kint volt.samy85 írta:Mallenco vezeti a Meccset? ez jó vagy rossz?
Én egy ilyet szívesen megnéznék:d írta:Félhivatalos? Olyat csinálhat bárki.. az el mundonak sincs forródrótja Guardiolához. Este lesz csak hivatalos, a többi addig legfeljebb csak agyalás.