daman írta:Pedig eleg egyszeru a keplet: pl. ha van egy csapat, amelyik a vilagon a legjobban jatssza a szelsojatekot, a te altalanos jatekod meg az, hogy mondjuk 3 kozepso vedovel jatszol es a szelsoid is inkabb csak tamadnak, akkor sem fogsz igy kiallni, mert az neked nem jo.
Ez tény. Csak a legnagyobbak képesek a saját játékukat ráerőltetni az ellenfélre.
A Barcat azert nem lathattad ilyen felfogasban jatszani, mert a Madridnak nem volt ilyen erossegu csapata eleg reg, mint a mostani Barca.
Ezredfordulós csapat?
Nyilvan mindenki szeretne egy vegig tamado Madridot latni, csak ugyanezek az emberek azt nem ertik meg, hogy ha EZ ellen a Barca ellen esz nelkul rohannak elore, akkor benne van, hogy megint kapnak egy 5-6ot.
Azért vannak átmenetek a bunkerfoci és az ész nélkül előrerohanás között. Mondjuk amit a Valencia megvalósított. És amit a Madrid is hátrányban.
Akkor mi lenne? Erkolcsi gyozelem? Kar, hogy a focit nem arra jatszak.
Ez már kötekedés lesz tőlem: de mi volt a szombati meccs tétje, ha nem erkölcsi győzelem?

Erődemonstráció, semmi valós tét.
Akkor mit mondananak ugyanezek az emberek? Ti nyilvan azt, hogy legalabb tamadtak, hiszen nektek jobb is igy. De hidd el, hogy egy Madrid drukker sem orulne, hogy nem baj, hogy kikaptunk, legalabb megprobaltunk tamadni.
De, Di Stefano az élő példa. Lehet szenilis vén hülyének mondani, ez ő véleménye egy szurkolói vélemény és biztos vagyok benne, hogy van, aki osztja ezt. Ami azt illeti ismerek is.
Bar igaz ami igaz, ha mar itt tartunk en is megneznem egyszer ha nem is egy egesz meccsen, de egy ideig azt a jatekot, amit 10 emberrel probaltunk jatszani, presszio mar a Barca kapujanak a kozeleben, stb. Szerintem ez az egyetlen jarhato ut a "tamado" focira, de ezzel az a baj, hogy egy meccsen keresztul nem tudja ez a csapat meg ezt megcsinalni szerintem.
Talán ezzel kellett volna kezdeni és nem kivárni, amíg hibázik a védelem, mert az predesztinálható, ahogy rendszeresen meg is történik Mourinho csapataival ellenünk. Van, amikor megússza, van amikor nem. De látod, van ellenszer.
Egyébként ha elolvasod rendesen ami írok, akkor láthatod, hogy én teljesen megértem, ha a madridistáknak nincs gondja ezzel a játékkal. Ha nektek jó, akkor jó. Én nem lennék elégedett ezzel és nehezen nyelném le. Ez mindössze véleménykülönbség egy szubjektív dologról.
Amit nem tudok elfogadni, hogy csak így lehet nyerni a Barca ellen. Tény, hogy így könnyebb. Az a szomorú SZÁMOMRA, hogy a Madrid a könnyebb, gyorsabb utat választja, nem csak a szombati meccsre gondolva már, hanem úgy en bloc Mourinhoval.