d írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
Pedig eleg egyszeru a keplet: pl. ha van egy csapat, amelyik a vilagon a legjobban jatssza a szelsojatekot, a te altalanos jatekod meg az, hogy mondjuk 3 kozepso vedovel jatszol es a szelsoid is inkabb csak tamadnak, akkor sem fogsz igy kiallni, mert az neked nem jo.
Ha nekiesett volna a Madrid a Barcanak, akkor lehetett volna eppen egy gyozelem is, ahogy egy nagy vereseg is. Egyszeruen nem erte volna meg megkockaztatni. Foleg igy, hogy van meg 3 masik meccs.
A Barcat azert nem lathattad ilyen felfogasban jatszani, mert a Madridnak nem volt ilyen erossegu csapata eleg reg, mint a mostani Barca.
Nyilvan mindenki szeretne egy vegig tamado Madridot latni, csak ugyanezek az emberek azt nem ertik meg, hogy ha EZ ellen a Barca ellen esz nelkul rohannak elore, akkor benne van, hogy megint kapnak egy 5-6ot. Akkor mi lenne? Erkolcsi gyozelem? Kar, hogy a focit nem arra jatszak. Akkor mit mondananak ugyanezek az emberek? Ti nyilvan azt, hogy legalabb tamadtak, hiszen nektek jobb is igy. De hidd el, hogy egy Madrid drukker sem orulne, hogy nem baj, hogy kikaptunk, legalabb megprobaltunk tamadni.
Nem lesz ez a Barca sem orokke ilyen, de most, jelenleg igy lehet legkonnyebben megverni, azt senki nem tagadja, hogy nagyon erosek. Tehat tulajdonkeppen a kerdes az, hogy megeri-e azert a fejjel a falnak rohanni, hogy cserebe azt mondhassak az emberek, hogy "legalabb tamadtak". Ne feledjetek, ez a "nagyon vedekezo" csapat is legalabb annyi helyzettel birt, mint a Barca.
Bar igaz ami igaz, ha mar itt tartunk en is megneznem egyszer ha nem is egy egesz meccsen, de egy ideig azt a jatekot, amit 10 emberrel probaltunk jatszani, presszio mar a Barca kapujanak a kozeleben, stb. Szerintem ez az egyetlen jarhato ut a "tamado" focira, de ezzel az a baj, hogy egy meccsen keresztul nem tudja ez a csapat meg ezt megcsinalni szerintem.