Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig eleg egyszeru a keplet: pl. ha van egy csapat, amelyik a vilagon a legjobban jatssza a szelsojatekot, a te altalanos jatekod meg az, hogy mondjuk 3 kozepso vedovel jatszol es a szelsoid is inkabb csak tamadnak, akkor sem fogsz igy kiallni, mert az neked nem jo.d írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
Mou akkor sem fogja belátni, hogy belebukott, amikor már Perez papa sodrófával kergeti ki, szóval azt ne várd, hogy magától lelépjen.margarin írta:Néhány évvel ezelőtt a Madridnak is hasonló jó csapata volt,sok barátom Madrid szurkoló ami nem is baj hisz ezért jó és szép a sport mert megosztja az embereket és ami működik és kitűnik azt illik elismerni,ahogy akkoriban a Madridot is!
Engem csak az idegesít ha valaki nem lát a szemétől és ragaszkodik ahhoz ami nem jó!
Mou most ezt teszi,persze van az önérzet tényező amit biza nehéz feladni...,de eljött az a pont amikor vegye már észre amit rajta kívül már Madridban is mindenki lát:Neki ez élete bukása lesz és arrébb kell állnia.
Biztosan lesznek még sikerei,semmi gond ,de mielőtt totálisan idiótának néznék,inkább váltson.Én azt gondolom jobban jár Ő is és a Madrid is.
És nem mellesleg ,ámokfutók sem szerepeltek soha a Reálban most eljutok oda, nem azon izgulok mi lesz az eredmény ,hanem ne hogy valakit lekaszáljanak,persze ez független Mou tól,ezt soha nem képzelném róla.Mármint hogy áldását adná ilyesmire.
De egyre inkább azt látom,komoly agyi problematikák vannak Pepe ,Ramos....
Neked miért lehangoló? Az ő mércéjük van a béka segge alatt. Mindig kiemelik, hogy a csapatok nem adnak bele mindent a Barça ellen és beállnak védekezni. Most ők is ezt tették. Cruyff igazat mondott.honda25 írta:Sajnos elég lehangoló, hogy minden Reálos ismerősöm büszke a döntetlenre.
Otthon, kontrára játszani egy klasszikuson, számomra is megdöbbentő.
És még erre büszkék is voltak. Remélem, szerdára tartalékoltunk, szeretném látni Mou ledöbbent arcát.
Ez a csapat Guardiola alatt olyan focit játszik, amit semelyik csapat sem tudna ilyen eredményesen kivitelezni, nagyon sokáig fogják emlegetni, az biztos.
Ellenben ez a mostani Madrid, pénzkidobások, sok új játékos, mindig más edző, ha így folytatják tovább, nem sokra mennek majd ezzel a játékkal...
Szerdára hajrá BARCA.
Fecooo írta:
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...Ilúvatar írta:
volt egy csomó középszerű calderon igazolásd írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
Az lehet.daffy írta:azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.
azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.