Barça vs. Real - El Clásico
- margarin
- Jugador del Barça
Hát ez jó
Mit nekem te zordon Kárpátokkal vadregényes tájak:)))))))))))) adjunk nekik salakost:( ott nyírja le a füvet:))))))
Mondom... mielőtt bohóc lesz és tökéletesen tönkreteszi magát,álljon arrébb becsülettel.Nála sokkal "okosabbak" is belátták már a bukás tényét.
Ne izguljatok,itt nem az a kérdés nyerünk vagy nem ,inkább a sérülésveszély.
Nem nagyképűségből beszélek,de nem tudom elképzelni hogy ez a Barca elveszítsen egy mérkőzést is a Mostani Real Madrid ellen.
Lásd:Amint gólt kaptunk,azt sem tudták mi van 5 perc alatt 5 ös lehetett volna.Egyszerűen akkor kezdtük komolyan venni,persze azt gondolom megérdemeltük az x et mert nagyképűek kezdtünk lenni ami nem jó...
Azt megint csak el kell ismerni,le a kalappal hogy a Real bizonyos emberei nem adták fel és megpróbáltak focizni..Ez nagyon becsülendő dolog és aszem ezért Real ma is a Real. Én tuti nekik drukkolnék a bl-ben ha nem éppen ellenünk játszanának:)
Mit nekem te zordon Kárpátokkal vadregényes tájak:)))))))))))) adjunk nekik salakost:( ott nyírja le a füvet:))))))
Mondom... mielőtt bohóc lesz és tökéletesen tönkreteszi magát,álljon arrébb becsülettel.Nála sokkal "okosabbak" is belátták már a bukás tényét.
Ne izguljatok,itt nem az a kérdés nyerünk vagy nem ,inkább a sérülésveszély.
Nem nagyképűségből beszélek,de nem tudom elképzelni hogy ez a Barca elveszítsen egy mérkőzést is a Mostani Real Madrid ellen.
Lásd:Amint gólt kaptunk,azt sem tudták mi van 5 perc alatt 5 ös lehetett volna.Egyszerűen akkor kezdtük komolyan venni,persze azt gondolom megérdemeltük az x et mert nagyképűek kezdtünk lenni ami nem jó...
Azt megint csak el kell ismerni,le a kalappal hogy a Real bizonyos emberei nem adták fel és megpróbáltak focizni..Ez nagyon becsülendő dolog és aszem ezért Real ma is a Real. Én tuti nekik drukkolnék a bl-ben ha nem éppen ellenünk játszanának:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Pedig eleg egyszeru a keplet: pl. ha van egy csapat, amelyik a vilagon a legjobban jatssza a szelsojatekot, a te altalanos jatekod meg az, hogy mondjuk 3 kozepso vedovel jatszol es a szelsoid is inkabb csak tamadnak, akkor sem fogsz igy kiallni, mert az neked nem jo.d írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
Ha nekiesett volna a Madrid a Barcanak, akkor lehetett volna eppen egy gyozelem is, ahogy egy nagy vereseg is. Egyszeruen nem erte volna meg megkockaztatni. Foleg igy, hogy van meg 3 masik meccs.
A Barcat azert nem lathattad ilyen felfogasban jatszani, mert a Madridnak nem volt ilyen erossegu csapata eleg reg, mint a mostani Barca.
Nyilvan mindenki szeretne egy vegig tamado Madridot latni, csak ugyanezek az emberek azt nem ertik meg, hogy ha EZ ellen a Barca ellen esz nelkul rohannak elore, akkor benne van, hogy megint kapnak egy 5-6ot. Akkor mi lenne? Erkolcsi gyozelem? Kar, hogy a focit nem arra jatszak. Akkor mit mondananak ugyanezek az emberek? Ti nyilvan azt, hogy legalabb tamadtak, hiszen nektek jobb is igy. De hidd el, hogy egy Madrid drukker sem orulne, hogy nem baj, hogy kikaptunk, legalabb megprobaltunk tamadni.
Nem lesz ez a Barca sem orokke ilyen, de most, jelenleg igy lehet legkonnyebben megverni, azt senki nem tagadja, hogy nagyon erosek. Tehat tulajdonkeppen a kerdes az, hogy megeri-e azert a fejjel a falnak rohanni, hogy cserebe azt mondhassak az emberek, hogy "legalabb tamadtak". Ne feledjetek, ez a "nagyon vedekezo" csapat is legalabb annyi helyzettel birt, mint a Barca.
Bar igaz ami igaz, ha mar itt tartunk en is megneznem egyszer ha nem is egy egesz meccsen, de egy ideig azt a jatekot, amit 10 emberrel probaltunk jatszani, presszio mar a Barca kapujanak a kozeleben, stb. Szerintem ez az egyetlen jarhato ut a "tamado" focira, de ezzel az a baj, hogy egy meccsen keresztul nem tudja ez a csapat meg ezt megcsinalni szerintem.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Mou akkor sem fogja belátni, hogy belebukott, amikor már Perez papa sodrófával kergeti ki, szóval azt ne várd, hogy magától lelépjen.margarin írta:Néhány évvel ezelőtt a Madridnak is hasonló jó csapata volt,sok barátom Madrid szurkoló ami nem is baj hisz ezért jó és szép a sport mert megosztja az embereket és ami működik és kitűnik azt illik elismerni,ahogy akkoriban a Madridot is!
Engem csak az idegesít ha valaki nem lát a szemétől és ragaszkodik ahhoz ami nem jó!
Mou most ezt teszi,persze van az önérzet tényező amit biza nehéz feladni...,de eljött az a pont amikor vegye már észre amit rajta kívül már Madridban is mindenki lát:Neki ez élete bukása lesz és arrébb kell állnia.
Biztosan lesznek még sikerei,semmi gond ,de mielőtt totálisan idiótának néznék,inkább váltson.Én azt gondolom jobban jár Ő is és a Madrid is.
És nem mellesleg ,ámokfutók sem szerepeltek soha a Reálban most eljutok oda, nem azon izgulok mi lesz az eredmény ,hanem ne hogy valakit lekaszáljanak,persze ez független Mou tól,ezt soha nem képzelném róla.Mármint hogy áldását adná ilyesmire.
De egyre inkább azt látom,komoly agyi problematikák vannak Pepe ,Ramos....
Viszont ha véletlen akár a kupát, vagy a BL-t megnyerné, akkor meg elszabadulna az egója, és szemberöhögne mindenkit.
Ezért is kéne minél többször most már megverni őket.
A durvulásról meg annyit, hogy nem hiszem hogy ő utasítást adna ilyesmire, de ne adj Isten szerdán véletlen sikerülne lesérteni az egyik játékosunkat, nem hiszem hogy komolyan problémázna vele.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Egy ketten elvannak tévedve a szombati meccsel kapcsolatba. Mounak teljesen igaza van a bíróval és a taktikával kapcsolatban is. Sőt a fű le nem nyírását kifejezetten ötletes dolognak tartom.
Mindenki azt mondja, hogy a Real 100%on pörgött a Barca meg 50en se. Melyik meccset néztétek? A Real akkor vette el a labdát a 120%on pörgő Barcától amikor csak akarta. Cr direkt nem akarta belőni a szabadokat mert nem akarta Valdést megalázni.. Mou taktikája tökéletes volt. Jövőre én csak annyi újítanék, hogy fű helyett lebetonoztatnám a pályát, illetve Ramos és Pepe eladási árából vennék 3-4 Stihl motoros fűrészt hátha hatásosabban vágják a fát..
Mindenki azt mondja, hogy a Real 100%on pörgött a Barca meg 50en se. Melyik meccset néztétek? A Real akkor vette el a labdát a 120%on pörgő Barcától amikor csak akarta. Cr direkt nem akarta belőni a szabadokat mert nem akarta Valdést megalázni.. Mou taktikája tökéletes volt. Jövőre én csak annyi újítanék, hogy fű helyett lebetonoztatnám a pályát, illetve Ramos és Pepe eladási árából vennék 3-4 Stihl motoros fűrészt hátha hatásosabban vágják a fát..

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- margarin
- Jugador del Barça
Néhány évvel ezelőtt a Madridnak is hasonló jó csapata volt,sok barátom Madrid szurkoló ami nem is baj hisz ezért jó és szép a sport mert megosztja az embereket és ami működik és kitűnik azt illik elismerni,ahogy akkoriban a Madridot is!
Engem csak az idegesít ha valaki nem lát a szemétől és ragaszkodik ahhoz ami nem jó!
Mou most ezt teszi,persze van az önérzet tényező amit biza nehéz feladni...,de eljött az a pont amikor vegye már észre amit rajta kívül már Madridban is mindenki lát:Neki ez élete bukása lesz és arrébb kell állnia.
Biztosan lesznek még sikerei,semmi gond ,de mielőtt totálisan idiótának néznék,inkább váltson.Én azt gondolom jobban jár Ő is és a Madrid is.
És nem mellesleg ,ámokfutók sem szerepeltek soha a Reálban most eljutok oda, nem azon izgulok mi lesz az eredmény ,hanem ne hogy valakit lekaszáljanak,persze ez független Mou tól,ezt soha nem képzelném róla.Mármint hogy áldását adná ilyesmire.
Jah és ami a legjobb:Akkoriban készek voltunk, egy kis csapat ellen azon idegeskedtünk.ki ne kapjunk...))))))))))
Ma oly nyugodtan nézem a tv t!!!!!!!max kikapunk ,és akkor mi van vezetünk 5 ponttal:)Na ez az ami leírhatatlan.Mindörökké Barca:))))))))
Jah és ami a legjobb:Akkoriban készek voltunk, egy kis csapat ellen azon idegeskedtünk.ki ne kapjunk...))))))))))
Ma oly nyugodtan nézem a tv t!!!!!!!max kikapunk ,és akkor mi van vezetünk 5 ponttal:)Na ez az ami leírhatatlan.Mindörökké Barca:))))))))
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Neked miért lehangoló? Az ő mércéjük van a béka segge alatt. Mindig kiemelik, hogy a csapatok nem adnak bele mindent a Barça ellen és beállnak védekezni. Most ők is ezt tették. Cruyff igazat mondott.honda25 írta:Sajnos elég lehangoló, hogy minden Reálos ismerősöm büszke a döntetlenre.
Otthon, kontrára játszani egy klasszikuson, számomra is megdöbbentő.
És még erre büszkék is voltak. Remélem, szerdára tartalékoltunk, szeretném látni Mou ledöbbent arcát.
Ez a csapat Guardiola alatt olyan focit játszik, amit semelyik csapat sem tudna ilyen eredményesen kivitelezni, nagyon sokáig fogják emlegetni, az biztos.
Ellenben ez a mostani Madrid, pénzkidobások, sok új játékos, mindig más edző, ha így folytatják tovább, nem sokra mennek majd ezzel a játékkal...
Szerdára hajrá BARCA.

Mit zavar az ennyire titeket, hogy büszkék a döntetlenre? Ez azért valahol a Barcelonát dicséri... megjegyzem a kupa és még inkább a BL fogja eldönteni, hogy ki milyen szájízzel zárja az évet.
Sajnos elég lehangoló, hogy minden Reálos ismerősöm büszke a döntetlenre.
És még erre büszkék is voltak. Remélem, szerdára tartalékoltunk, szeretném látni Mou ledöbbent arcát.
Ez a csapat Guardiola alatt olyan focit játszik, amit semelyik csapat sem tudna ilyen eredményesen kivitelezni, nagyon sokáig fogják emlegetni, az biztos.
Ellenben ez a mostani Madrid, pénzkidobások, sok új játékos, mindig más edző, ha így folytatják tovább, nem sokra mennek majd ezzel a játékkal...
Szerdára hajrá BARCA.
Szerdára hajrá BARCA.
Hajrá Barca! És a Honda!
- Deus
- Boixos Nois
Fecooo írta:
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...

Még ezt se fújta le. Mondjuk Messi miatt: lelökték, felpattant és ment a labda után.

- margarin
- Jugador del Barça
Hát igen,ezek is megérnek egy-két külön misét.
Mindig az van előttem,mikor pár éve,még a kiesés is fenyegetett bennünket,de a Barcelona soha nem állt be senki ellen védekezni,nem fogtuk a bírókra és nem találunk ki dopping botrányt sem mást.Ezek azok a dolgok amiért a Barca más és több mint egy club..
Mou tanulhatna végre.Nem szoktam edzőkkel foglalkozni,sőt kedveltem is,de az már kiborít hogy még mindig nem látja a valós helyzetet.
Lejárt lemez az 1000-en védekezünk és hú de megússzuk stratégia.Nem fogja megúszni,se ő se a Madrid.
Mindig az van előttem,mikor pár éve,még a kiesés is fenyegetett bennünket,de a Barcelona soha nem állt be senki ellen védekezni,nem fogtuk a bírókra és nem találunk ki dopping botrányt sem mást.Ezek azok a dolgok amiért a Barca más és több mint egy club..
Mou tanulhatna végre.Nem szoktam edzőkkel foglalkozni,sőt kedveltem is,de az már kiborít hogy még mindig nem látja a valós helyzetet.
Lejárt lemez az 1000-en védekezünk és hú de megússzuk stratégia.Nem fogja megúszni,se ő se a Madrid.
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...Ilúvatar írta:
- margarin
- Jugador del Barça
Most olvastam Cruyff nyilatkozatát.
Azt gondolom minden ami számít ott van a mondatai között,lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat,de az igazság a szavaiban van.
"Ez a mérkőzés megerősítette bennem, José Mourinho egy negatív edző. Őt kizárólag csak az eredmény érdekli, a jó futballal mit sem törődik. Szebben mondva, ő egyáltalán nem futball-szakértő, már amennyiben a labdarúgás nevű sport alatt olyasmit értünk, ami szórakoztató és látványos
Figyelemre méltó látni, a Barcelona kezdő tizenegyében nyolc olyan játékos volt, akik a klub ifjúsági akadémiájáról kerültek fel korábban. Ezzel szemben a Madrid csupán egy ilyen játékost tudhat magáénak. A két klub filozófiája közti különbséget világosan lehet látni"
És akkor nem beszélek Di Stéfano nyilatkozatáról.
Bármi is történjen a továbbiakban ez a Barcát évtizedekig emlegetni fogják és azt gondolom ez a legfontosabb,örömet okoztak emberek millióinak és megmutatták hogy lehet más focit is játszani mint amit pl: A jó öreg Mo u.erőltet.Tudomásul kellene vennie hogy új szelek fújnak.
Ez a fű magasság meg bírók folytonos ostorozása,kész röhej ,saját magából csinál bohócot....
Azt gondolom minden ami számít ott van a mondatai között,lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat,de az igazság a szavaiban van.
"Ez a mérkőzés megerősítette bennem, José Mourinho egy negatív edző. Őt kizárólag csak az eredmény érdekli, a jó futballal mit sem törődik. Szebben mondva, ő egyáltalán nem futball-szakértő, már amennyiben a labdarúgás nevű sport alatt olyasmit értünk, ami szórakoztató és látványos
Figyelemre méltó látni, a Barcelona kezdő tizenegyében nyolc olyan játékos volt, akik a klub ifjúsági akadémiájáról kerültek fel korábban. Ezzel szemben a Madrid csupán egy ilyen játékost tudhat magáénak. A két klub filozófiája közti különbséget világosan lehet látni"
És akkor nem beszélek Di Stéfano nyilatkozatáról.
Bármi is történjen a továbbiakban ez a Barcát évtizedekig emlegetni fogják és azt gondolom ez a legfontosabb,örömet okoztak emberek millióinak és megmutatták hogy lehet más focit is játszani mint amit pl: A jó öreg Mo u.erőltet.Tudomásul kellene vennie hogy új szelek fújnak.

Ez a fű magasság meg bírók folytonos ostorozása,kész röhej ,saját magából csinál bohócot....
Elveim ellen van, hogy ezt a szutyok oldalt olvassam, de nekem is úgy hívták fel rá a figyelmem erre a cikkre:
Úristen, ellendrukkereink lettek
Úristen, ellendrukkereink lettek
Igen, erről már többször dumáltunk itt, hogy hosszú távon esélyes, hogy a Madrid tökön szúrta magát Mourinhoval. Igaz, valami csillogó dolog így is lesz jó eséllyel, ha nem idén hát jövőre (ha José meg nem futamodik), de egy új sikerkorszak lehetősége még kijjebb tolódik.
volt egy csomó középszerű calderon igazolásd írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
2 út volt:
1. elkezdenek igazolni lassacskán jó focistákat és évek múlva lenne egy mindenre esélyes,szépen játszó csapat
2. elhozzák mourinhot és szabad kezet kap. ennek velejárója a védekező csapat,khedirák,eredmény centrikus "játék"
továbbra is csak 1 gondom van. mourinho után minden csapata tönkrement,mert senki nem tudta irányítani azt,amit felépített.
szerk: most olvasom,esős kupadöntő lesz. ott tényleg testrészek fognak hullani

A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
-
- Entrenador del Barça
Az lehet.daffy írta:azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.
azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.
- Pedro
- Jugador d'estrella
A meccsről: maradjunk annyiban, hogy míg fél-Madrid az egekben jár egy negyedgőzön játszó Barca ellen otthon, hét védővel kibrusztolt X miatt, addig mi fű - akarom mondani hosszan meghagyott Bernabeu-gyep - alatt megnyertük a bajnokságot
Természetesen jár a virtuális körmös a srácoknak a fél óra lötyögésért, de remélem a kupadöntőn már egy jobban harapó Barcát láthatunk. Villát meg valaki pofozza már fel.

Természetesen jár a virtuális körmös a srácoknak a fél óra lötyögésért, de remélem a kupadöntőn már egy jobban harapó Barcát láthatunk. Villát meg valaki pofozza már fel.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Most lehet(ne) játszatni a kölyköket. Pedro Leon és Canales is vannak azon a szinten, hogy egy-egy könnyebb bajnokin simán kezdőbe is rakja őket Mourinho. Már amúgy is tök mindegy, szinte fix a második hely és szerintem senki nem kapna infarktust, ha akár ki is kapna a Madrid egy bajnokin.