Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

3 kérdésem van a nyárra vonatkozólag:haszi írta: Jah így igen, én is így képzelem el, csak első ránézésre az a 70% ütöttNyáron középre valakit kell hozni és esetleg Ramos helyére valakit (Van der Wiel, Maicon(csak ha olcsón jönne)) így a kezdőből kikerülne DM, Khedira és Carvalho... Bár kitudja, DM-el még lenne mit kezdeni, csak kéne nyáron egy kis agyat szerezni neki, mert felfoghatatlan amit néha leművel vagy elönzősködik pl. most a Clasicon is volt egy nagyobb helyzet amit inkább fellőtt a kapu fölé az 5-ösről, mint, hogy bepasszolta volna az érkező embereknek...
Jah így igen, én is így képzelem el, csak első ránézésre az a 70% ütöttdaffy írta:persze,túlzás. a keretben 3-4-5 srácot képzelek el máshol.Ez szerintem erős túlzás...
A szintet lehet megütik,ám nem azt a focit képviselik amit kéne...Még Özil,Di Mariá,Ronci,igen.A Madrid nem a bekkelős foci miatt lett a világ legjobbja anno.daffy írta:mégis gyakran le vagyok hordva,mikor azt mondom,hogy a keret 70%a nem való madridbaInitom írta:
Brávó:D...bár elfogult is vagyok.
Figyelemre méltó,hogy a Madrid egyik(ha nem a legnagyobb) legendája nyilatkozta ezt!
nem feltétlen azzal van a baj,hogy bizonyos játékosok a keret részét képezik,hanem hogy a kezdőben foglalnak helyet. konkrétan: ramos a jobboson,khedira,dmmessideco írta:Konkrétan kikre gondolsz, daffy? (Én Granerora,M.Diarrára,Khedirára tippelek)
persze,túlzás. a keretben 3-4-5 srácot képzelek el máshol.Ez szerintem erős túlzás...
M.Diarrára biztos nem mert ő Monacoban vanmessideco írta:Konkrétan kikre gondolsz, daffy? (Én Granerora,M.Diarrára,Khedirára tippelek)
Ez szerintem erős túlzás... A kezdő 11-ből pl. Khedira kivételével senkivel sincs komolyabb gond... A többiek között meg P.León aki nem Real szint, de nem értem kikre gondolsz a 70% alatt...daffy írta: a keret 70%a nem való madridba
mégis gyakran le vagyok hordva,mikor azt mondom,hogy a keret 70%a nem való madridbaInitom írta:Brávó:D...bár elfogult is vagyok.messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
di Stéfano: "A futball, amit a Barcelona a Bernabéuban játszott, egyszerűen briliáns volt. A fölényük tisztán látszott. A Barcelona uralta az egész mérkőzést, egyértelműen a Madrid fölött állnak, akik olyan csapat, amelynek nincs arculata. A hozzáállásuk a játékhoz egyértelműen rossz."
Figyelemre méltó,hogy a Madrid egyik(ha nem a legnagyobb) legendája nyilatkozta ezt!
Brávó:D...bár elfogult is vagyok.messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
di Stéfano: "A futball, amit a Barcelona a Bernabéuban játszott, egyszerűen briliáns volt. A fölényük tisztán látszott. A Barcelona uralta az egész mérkőzést, egyértelműen a Madrid fölött állnak, akik olyan csapat, amelynek nincs arculata. A hozzáállásuk a játékhoz egyértelműen rossz."
elsőtől az utolsóig...messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
Számomra nem volt kérdés...de...ezt színészkedésnek hívják,nem pedig csalásnak,ez nem CS,CoD 2.
Ez nagyon jó, legalább ezért érdemes volt megnéznem a Tron-t...Ilúvatar írta:BarcaToons ráhangolódott a szerdai meccsre
http://www.youtube.com/watch?v=bTNpE1x0kUA
wétéef
Na, kívánom Mourinhonak hogy a Kiskerti Gyep Szépségverseny első díj legyen az egyetlen kupája idén..Sergi írta:Elkezdték locsolni a Bernabeut Mourinho parancsára, hogy a következő meccsünkre megfelelő hatást érjenek el a gyepminőséggel. Valami hasonlót.
Csak nekem tűnk úgy h ezen a fotón Xavi és Pepe kéz a kézben szaladnak a falatozgatva piknikelő Casillas felé???
Hogyne lehetne?Sanama írta:Oké,de a stadion megépítése után nem nagyon tudsz ezzel variálni szerintem.
Oké,de a stadion megépítése után nem nagyon tudsz ezzel variálni szerintem.d írta:A pálya nagysága sincs centire megszabva és sok csapat él azzal, hogy változtatja az edző taktikai igényei szerint. Értsd: hangsúlyosabb szélsőjátéknál szélesebb pályát alakítanak ki. Egy keskenyebb pályán pedig könnyebb levédekezni a szélsőkkel operáló csapatokat.
Ha alkalmas a pálya a játékra (amit a játékvezetőnek kell megállapítania), akkor nem lehet egy szava senkinek sem.
Eljátszott már ilyen trükköket ezerszer. Ritka beteg ember, de mondjuk inkább azt, hogy perfekcionista, maximalista. Hisz abban, hogy négy centiméterrel hosszabb fű, két sanaxot bedurrantó vkp Pepe, Barça rigmusok alatti tréningek, játékvezetőre helyezett nyomás, meg három Kojak nyalóka együttesen a sikerre vezet sok más aprósággal - hát, ha nincs más, kapaszkodni kell az utolsó szalmaszálba is. Valahol igaza van, valaki szerint ezért zseni. Azért mégiscsak komolytalan.
Akkor most dontsetek el, hogy mit akartok: hogy ne henteskedjenek, vagy hogy ne szabalytalankodjanak. Az o posztjan egy sarga siman benne van.Fecooo írta:daman, azért legyünk őszinték: Pepe néhány bodycheck-jét még Angliában is lefújták volna, a Puskás-imitátor elég sok esetben intett továbbot... mindenféle elfogultság nélkül csoda, h nem kapott sárgát... (mégha kiállítást nem is érdemelt, mert tényleg visszafogottabb volt a szokásosnál és valóban az utóbbi két klasszikuson jó teljesítményt nyújtott...)