2011.04.18. 22:12:25
Hello Urak és Hölgyek! Hogy ezt a szerencsétlen Messit mit tudjátok ennyit csesztetni, az hihetetlen. Belebikázott egyet a labdába, nem volt szép Tőle, nagyon nem. Gondoljuk csak végig: hetek óta nem pihentetik semmit, hazajön a válogatottból félig sérülten, no pihenés, játék van, mellette Villa kihagyja az utóbbi időben a világ összes helyzetét, Pedro sérülésből épül, nincs játékban, Bojan szerintem nagyot játszott aznap, amikor megsérült, erre kidől a sorból. Messi hátán viszi a csapatot szó nélkül, minden meccsen faragják, 100%-os helyzetbe hozza Villát, az meg odagurítja a kapusnak. Előzőleg odaáll a 11-eshez Madridban 0:0-nál, kötél idegekkel berúgja. Elötte négy nappal Ukrajnában Ő rúgja azt a gólt, amitől a Sahtarnak végleg elmegy a kedve. Egy héttel előtte otthon a Sahtar ellen úgy focizik, hogy az edzője is azt mondja, ez volt idén a három legjobb meccséből az egyik. Véletlenül ott voltam, nem beszélt mellé. Erre itt cseszegetjük, hogy keveset passzol. Én azt mondom, igazatok van, tényleg néha adhatná. De mikor ezért fikázzuk, az előbb leírtakat vegyük figyelembe. Remélem, az Osasuna ellen a hétvégén pihentetik egy kicsit. Simogassák meg a fejét, vegyenek le a válláról egy kis terhet, néha olyan, mint egy kiskölyök. Szegény úgy állt ott a Pepe előtt, tuti, hogy abban a pillanatban legszívesebben elsűllyedt volna szégyenében. Na szerintem ezért bikázott a nézők közé. Amúgy meg ha még hússzor belebikázna, akkor sem érne Cr. meg Ramos nyomába a bunkósági ranglétrán. Ennyit akartam. Sziasztok
monyo69