USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.19. 13:21:05

Mondjuk azért Bostonba lehet válogatni milyen mezeket vegyenek :P :mrgreen: Ebből a szempontból valóban meglepő, de mondjuk sokat nyom a latba a tavalyi PO, meg minek vegyen valaki még egy Garnett mezt!
Tudjátok kit hiányolok mezeladásokban…, Nowitzkit!Dallas azért elég nagy paic, oké, hogy van más Texas-i csapat is, de akkor is, kiment a divatból a német?
Minden csapatból lehetne még írni, de azért Dirk elég régóta Top játékos, no mindegy!
Közben megnéztem Rondo úgy büntetőzik az alapszakasz alapján mint Shaq, azért elég durva, hogy R9 az összes hátvédet figyelembe véve a legrosszabb büntetőző!Eddig is tudtuk, de ez azért elég szomorú, ha Rose megtanult egy nyáron dobni igazán Rajon is dobálhatna párat!

Messifan: csak nem tavaszi szünet? :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.19. 13:12:49

Hát igen, ha csak elsőre beugró marketing szempontokat néznénk, akkor Durant az eddigi karrierje és a vb miatt, míg Rose az idei éve miatt ott lehetne, de nagyon csapathűek az amerikai szurkolók. Ha nem írod le, hogy a Boston mezeit veszik a második legtöbben, akkor én is csodálkoztam volna a végeredményen, így nem,
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.19. 13:08:13

Lehet én is maradok meccset nézni mert holnap nincs suli :D
Olyan meccsre számítok mint az elsőre. Csak most a Boston fog vezetni és majd a végén pár ponttal Pierce megnyeri a meccset :D
PCsabi
aka Game90

2011.04.19. 13:02:41

Bob_Marley írta: Ma 1kor megint jön a Gardenbe a Knicks, s ma van német league pass-es stream, szóval tökéletesben lehet nézni!
Game te fent maradsz?
Az a német LP megint jól hangzik :)

Holnap szerencsére csak 8kor kelek, szóval tuti, hogy belenézek a meccsbe. De nagy kérdés, hogy meddig fogom bírni :)
Kalap1988 írta: Szerintem már csak azért sem meglepő Rondo 3. helye, mert a Celtics a csapatoknál második... Innen már következik, hogy a jelenleg legnépszerűbb Celtics játékos mezét sokan veszik. Ha egy liga utolsó csapatban játszana, akkor nyilván nem lenne 3.
LBJ és Kobe első háromban való helye megkérdőjelezhetetlen volt, de én azt hittem, hogy a 3. Rose vagy Durant lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.19. 10:27:07

Bob_Marley írta:Igen 1kor lesz!
http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html
1600 kbps-re kell állítani, s akkor nem ugrálgat el a bitráta!
Kalap te is fent maradsz?

majd a meccs idején már be fog jönni normálisan az oldal, ezen kívül még 1 meccset adnak majd a Portland-Dallas szériából!
Hát ez majd kiderül, hogy mennyire fáradok el napközben, de igyekszem :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.19. 10:04:41

Igen 1kor lesz!
http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html
1600 kbps-re kell állítani, s akkor nem ugrálgat el a bitráta!
Kalap te is fent maradsz?

majd a meccs idején már be fog jönni normálisan az oldal, ezen kívül még 1 meccset adnak majd a Portland-Dallas szériából!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.19. 10:01:44

1-kor lesz "ma" is a meccs, igaz?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.19. 09:47:47

Én meg annak néztem utána, hogy TA-nak 1,8 labdalopása van, azt eddig is tudtam, hogy TOP 5-ben van labdaszerzésekben, de ami fontos 20 perces átlag játék időt volt a pályán, na ez a nem mindegy!
Rondo szurkolói mezem nekem is van, népszerű a kis tökmag, NYK ellen észrevehetetlenül, mert önmagához képest nem volt nagyon kiemelkedő, de majdnem tripla-duplát hozott össze!1 assit 1 pati kellett hozzá!
Ma 1kor megint jön a Gardenbe a Knicks, s ma van német league pass-es stream, szóval tökéletesben lehet nézni!
Game te fent maradsz?
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.19. 09:41:42

Game90 írta:Nekem egyedül Rondo 3. helye meglepetés.

Mezeladások:
1. LeBron James, Miami Heat
2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
3. Rajon Rondo, Boston Celtics
4. Amar’e Stoudemire, New York Knicks
5. Derrick Rose, Chicago Bulls
6. Dwyane Wade, Miami Heat
7. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
8. Carmelo Anthony, New York Knicks
9. Dwight Howard, Orlando Magic
10. John Wall, Washington Wizards
11. Blake Griffin, Los Angeles Clippers
12. Shaquille O’Neal, Boston Celtics
13. Ray Allen, Boston Celtics
14. Paul Pierce, Boston Celtics
15. Kevin Garnett, Boston Celtics

Csapatszinten:
1. Los Angeles Lakers
2. Boston Celtics
3. Miami Heat
4. New York Knicks
5. Chicago Bulls
6. Oklahoma City Thunder
7. Orlando Magic
8. San Antonio Spurs
9. Denver Nuggets
10. Phoenix Suns

Év Védője:
1. Howard 585 pont
2. Garnett 77 pont
3. Chandler
4. T. Allen
5. Rondo
Szerintem már csak azért sem meglepő Rondo 3. helye, mert a Celtics a csapatoknál második... Innen már következik, hogy a jelenleg legnépszerűbb Celtics játékos mezét sokan veszik. Ha egy liga utolsó csapatban játszana, akkor nyilván nem lenne 3.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.19. 08:12:34

Hát ez valami szörnyű volt a Sixerstől...egyszerűen semmi nem ment be, és még az is kipattant. Teljes agónia.
Egyetlen dolog kárpótol a veresgért, hogy Igoudala megbüntette Jamest egy haalmas blokkal :lol:

Ha lelkileg nem kapja össze magát a Philly, és nem hiszik el, hogy meg lehet verni az ellenfelet, akkor ebből így 4-0 lesz, és óriási csalódás.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.19. 06:43:36

Nyert a Miami tegnap a Sixers ellen 73-94re, ezzel 2-0ra vezet már. Remélem 4 meccsből eldől, és húzunk tovább.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.04.18. 23:48:37

Nekem egyedül Rondo 3. helye meglepetés.

Mezeladások:
1. LeBron James, Miami Heat
2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
3. Rajon Rondo, Boston Celtics
4. Amar’e Stoudemire, New York Knicks
5. Derrick Rose, Chicago Bulls
6. Dwyane Wade, Miami Heat
7. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
8. Carmelo Anthony, New York Knicks
9. Dwight Howard, Orlando Magic
10. John Wall, Washington Wizards
11. Blake Griffin, Los Angeles Clippers
12. Shaquille O’Neal, Boston Celtics
13. Ray Allen, Boston Celtics
14. Paul Pierce, Boston Celtics
15. Kevin Garnett, Boston Celtics

Csapatszinten:
1. Los Angeles Lakers
2. Boston Celtics
3. Miami Heat
4. New York Knicks
5. Chicago Bulls
6. Oklahoma City Thunder
7. Orlando Magic
8. San Antonio Spurs
9. Denver Nuggets
10. Phoenix Suns

Év Védője:
1. Howard 585 pont
2. Garnett 77 pont
3. Chandler
4. T. Allen
5. Rondo
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.18. 19:09:24

Nem volt vmi jó nap a tegnapi számomra NBA szempontból...

de még talán jó is,h így az elején robbant a bomba, mostantól illene felpörögni,és a nagy döntőig meg sem állni!

GO LAKERS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.18. 17:10:44

Most néztem meg a Lakers meccset. Hát nem számítottam a vereségre, de el kell ismerni, h a Hornets jobb volt. Paul remek meccset játszott, igazi vezér volt.
A Lakersből Kobe és Artest hozott elfogadható teljesítményt. Gasol és Odom ritka gyengén játszott, és ennyi elég is volt, ahhoz, h kikapjon a csapat.
Most jön még egy hazai meccs, azt hozni kell nincs mese! Úgy gondolom, h meg is lesz a győzelem, 4-2-es Lakers sikert tippelek a végére.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.18. 10:47:41

neobarca írta: Azért volt pár meglepi is. LA? :lol: SAS? :lol:
Mi9 folyik itt Gyöngyösön??? 8)

Embertelen meglepetések. Főleg nyugaton. Eddig nagyon jó a PO!!!
neobarca
Director del Fútbol

2011.04.18. 10:18:20

Bob_Marley írta:Na megnyertük, de te jó ég mi volt a végén!!!!!Vezettünk is egyszer 2vel, de STAT nagyon beindult, zsákok, középtávoliak, De kapaszkodtunk, s 82-82nél lett is volna esély, erre Rondo másodjára adta el nagyon csúnyán a labdát, Billups megsérült, jött Douglas aki bevert egy triplát, 85-82 oda, majd egy tökéletes inbound játék, Alley oop KG-nek aki elég gyenge volt ma, de behúzta, s feljöttünk -1re!Melon támadó van hátra 20 mp, nem tudtuk bedobni a labdát időkérés, PP megkapja aztán ki Allennek TRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, s így 87-85 ide!A második félidőre lehet alapozni, a védekezés jó volt, s Allen ha labdát kap akkor tüzel is 24 pont 6 pattanó, és JO a másik aki nagyon ott volt 12 pont 4 blokk 6/6os mutató!

Bocsesz, de ezt az utolsó 2 percet ki kellett írnom magamból! :lol:
Ejjj nagyon jó volt a meccs. Sajnálom azt az utolsó triplát... Le lehetett volna védekezni. Nah majd a következőn! Nem fog 4-0ra nyerni a Boston ebben biztos vagyok...
Azért volt pár meglepi is. LA? :lol: SAS? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.18. 08:40:45

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Huh, ez komoly meccs volt! Nyert a Grizzlies, kiélezett csatában a Spurs otthonában! Végig jobbak voltak, nagyon ígéretes fiatal társaság és kifejezetten szimpatikus a játékuk, a végén, mikor Allen és Gasol is kihagyott 2-2 döntő fontosságú büntetőt és a Spurs vette át a vezetést, akkor azt hittem, hogy vége, szétestek fejben a srácok, de nem így történt, Battier triplája lélektanilag a meccs legfontosabb kosara volt, megérdemelten nyert a Memphis. Egy meccsből nem vonnék le nagy következtetést, de az biztos, hogy nem lesz pár év múlva egy kutyaütő társaság ez, egy komoly sztárra lenne még talán szükségük. A Spursnek szerintem pedig a jelenlegi felállásban és játékrendszerben vége, a sikerességük kulcsa éveken keresztül, a jó passzjáték és az ellenfélhez való alkalmazkodni tudás képességén túl elsősorban a védekezés volt, ami idénre teljesen szétesett. Ha túl is jutnak a Memphisen, szerintem nem jutnak sokáig és jövőre át kell alakítani a csapatot.
Nagy izgalmamban Richard Jeffersonból lett Richardson :lol: Epic fail!
De valóban ugyanazt írtuk, s mint legtöbbször egyet értek veled, de egy apróságban azért vitatkoznék most, miszeront nem szabad elfelejteni nem játszott Manu, s ami döntő volt, hogy Duncan elfáradt, s akkor indult be Zach!S a Grizzlies valóban az egyik legszimpatikusabb fiatal csapat, de nyáron többeknek lejár a szerződésük, de ha jó PO-t tudnak produkálni akkor van esély, hogy hosszabbítsanak, de pl Gasol sok csapatban elférne!Meglátjuk baromi sok van még hátra, s remélem mára ezzel ki is fújt a meglepetés!Tegnap a Bulls is majdnem eltöketlenkedte, s a végén jött ki, hogy jobb csapat a Chicago, s megremegett a Pacers, ma is benne volt, mert a Grizzlies fontos szitukban hibázott, de még így is meglett nekik :lol:

szerk: valaki hosszabbított pár hónapja, azt hiszem Randolph, de lehet Gasol, de az biztos, hogy pl Mayo is lejáró szerződésű

és szépen elhúzták a fiúk a rengeteg fault miatt lett 3 órás meccs, így sikerült lemaradni a Lakers elejéről, de üsse kavics
Persze, nem játszott Manu, de szerintem vele együtt sem az a Spurs, ami volt. Nem csak ebből a meccsből vontam le a következtetést, egyszerűen úgy érzem, hogy a jelenlegi kerettel az ő diadalmenetüknek vége. Pedig mikor nyertek, mindig kedveltem őket, tehát nem az elfogultság mondatja velem. A Grizzlies pedig remélem meg tudja tartani a játékosait, nyilván a legoptimálisabb esetre gondoltam.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.18. 08:39:59

Association 5ik része
Lementek az első meccsek, mindenhol nagyon kiélezett mérkőzések voltak!84 után először fordult elő, hogy az első 2 kiemelt is bukjon az első meccsen (Spurs, Lakers) , az Atlanta győzelme is meglepetés!Lakers nekem a totális meglepetés, Gasol, Odom teljes csőd, CP3 bombaformában kezdett, s Bryant is, de nem fog még egyszer ennyire tompán játszani az egész Lakers!
Spursnek viszont problémás ez a Memphis (a palánk alatt), de azért ha jön Ginobili, akkor jobban fog pörögni a támadás, s védekezésben is sokat jelent az argentin!Bullson nagy a teher, ez a későbbiekben fontos lesz,!Thunder ha nehezen is (ahogy mindenki) hozta a meccsét, Dallast megmentette az öreg, s Novo!2 söprést vártam Magic, Lakers, s az Orlando is meglepetésre kikapott!Miami hozta a kötelezőt, de lesznek még nehéz perceik Wade-knek!Mi meg ha nehezen is, de hoztuk a meccset, s PP-t is kiemelném, mert nagyot melózott Melon, aki főleg a 2ik félidőre elég nagyképűen bohóckodott a pályán!Allen 3asa meg még mindig hihetetlen!És előtte is volt egy nagyon nehéz dobása!Hétvégre már okosabbak lszünk, addigra már a 4ik meccseket játsszák a fiúk, de az biztos, PO time van kőkeményen!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.18. 06:23:46

Azért a playoffban már sokkal keményebb meccsek vannak :). Egyik csapat sem lehet biztos a dolgában.

A Heat ma éjjel ismét játszik a Sixers ellen-
A Detroit Red Wings szintén játszik a Phoenix Coyotes ellen, cél a harmadik győzelem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.18. 03:46:16

Na megnyertük, de te jó ég mi volt a végén!!!!!Vezettünk is egyszer 2vel, de STAT nagyon beindult, zsákok, középtávoliak, De kapaszkodtunk, s 82-82nél lett is volna esély, erre Rondo másodjára adta el nagyon csúnyán a labdát, Billups megsérült, jött Douglas aki bevert egy triplát, 85-82 oda, majd egy tökéletes inbound játék, Alley oop KG-nek aki elég gyenge volt ma, de behúzta, s feljöttünk -1re!Melon támadó van hátra 20 mp, nem tudtuk bedobni a labdát időkérés, PP megkapja aztán ki Allennek TRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, s így 87-85 ide!A második félidőre lehet alapozni, a védekezés jó volt, s Allen ha labdát kap akkor tüzel is 24 pont 6 pattanó, és JO a másik aki nagyon ott volt 12 pont 4 blokk 6/6os mutató!

Bocsesz, de ezt az utolsó 2 percet ki kellett írnom magamból! :lol:
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.18. 02:23:30

-12ben vagyunk, s a pad állása 15-4 a NY-nak....Ha egy Knicks pad ver el minket, fejbe lövöm magam.....

szerk: tiszta deja vu meccs, tavaly ugyanezt a szenvedést műveltük le a Heat ellen az első meccsen.....és égtünk akkor is 15 körülivel, úgyhogy van remény :lol:
Na ez a 3ik negyed jó volt!És a negyed hőse Jermaine Oneill :lol: Blokkok, pattanók 5/5ös mezőnymutató, Melonak jönnek kifele a dobások 1/8 a 3ik negyedben :lol:
Feljöttünk 5re, s voltunk 2re is!Utolsó 2-3 percet leszámítva nagy futásban vagyunk, voltunk!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.18. 02:16:59

Bob_Marley írta: http://www.firstrowsports.eu/watch/6050 ... nicks.html

szerk2: eddig a támadásunk hihetetlen rapszodikus....Viszont védekezésben Amare kikapcsolva, s örömteli, hogy végre pattanózáshoz odateszik magukat az érintettek!Szoros lesz ez a meccs is!
Kösz a linket :)

Eddig jó, félidőben NY +12. Amare és Melo eddig nagyon él. Bostonnál KG és PP gyenge, Rondo szórja meg magát, viszont csak 2 gólpassza volt egy félidő alatt.

Amare pedig rendesen megszívatta Davist, mekkorát dőlt BigBaby :lol:

(Egy baj van, hogy szerintem mindjárt elalszok...)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.18. 01:03:50

Na ma borult minden.....Lakers második félidőt nem láttam, inkább lefeküdtem, hogy "életbe" maradjak a mostanira :lol:
Már az első félidőben is parádés volt Paul, s végül is elég szép kis statisztikát mutat, ami szembe tűnő Aaron Gray +25ös mutatója :shock:

szerk: game 90 leszek, persze :lol:
http://www.firstrowsports.eu/watch/6050 ... nicks.html

kár hogy csak 3 meccsre van az a német league pass.....mostmár csak 2re

szerk2: eddig a támadásunk hihetetlen rapszodikus....Viszont védekezésben Amare kikapcsolva, s örömteli, hogy végre pattanózáshoz odateszik magukat az érintettek!Szoros lesz ez a meccs is!

Na szünetre 51-39 :? Amare felébredt, remek labdákat osztogat, s ami még rosszabb amit rádob bekocog.....Nálunk támadásban Allen megjátszhatatlan továbbra is, Rondot üresbe hagyják és minden tömörül a festékben!Volt nem egy 3 mp-ünk....Valamit ki kell találni, legfőképpen szét kellene húzni a védelmet, mert ez benti brusztolás nem működik!Nincsenek jó fenti zárások se!De sok van hátra, de ez eddig borzasztó szenvedős, ahogy február-március-április volt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.18. 02:18:05-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.18. 00:17:58

Miki! Okés :wink: Ha találok normális linket a Celtics - Knicks-hez, akkor majd beírom ebbe a kommentbe.
Dotn93 írta:Csak az eredmények.comon nézem, de ott 10 ponttal megy a hornets, ez tényleg így van? vagy már rég vége és nyert a lakers?
Nem, hazudnak.

De van egy jó oldal, ahol meglehet nézni az eredményeket:
http://www.nba.com/playoffs/2011/index.html

Meccshez: Lakersből Kobe nagyon jó volt, nekem Artest is tetszett, többiek gyengék. NO-ból CP zseniális, utolsó pár meccsén nem találta a fonalat, de ma kitett magáért. NO pad > LAL pad.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.18. 00:02:11

Csak az eredmények.comon nézem, de ott 10 ponttal megy a hornets, ez tényleg így van? vagy már rég vége és nyert a lakers?
Válasz küldése