Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az a német LP megint jól hangzikBob_Marley írta: Ma 1kor megint jön a Gardenbe a Knicks, s ma van német league pass-es stream, szóval tökéletesben lehet nézni!
Game te fent maradsz?
LBJ és Kobe első háromban való helye megkérdőjelezhetetlen volt, de én azt hittem, hogy a 3. Rose vagy Durant lesz.Kalap1988 írta: Szerintem már csak azért sem meglepő Rondo 3. helye, mert a Celtics a csapatoknál második... Innen már következik, hogy a jelenleg legnépszerűbb Celtics játékos mezét sokan veszik. Ha egy liga utolsó csapatban játszana, akkor nyilván nem lenne 3.
Hát ez majd kiderül, hogy mennyire fáradok el napközben, de igyekszemBob_Marley írta:Igen 1kor lesz!
http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html
1600 kbps-re kell állítani, s akkor nem ugrálgat el a bitráta!
Kalap te is fent maradsz?
majd a meccs idején már be fog jönni normálisan az oldal, ezen kívül még 1 meccset adnak majd a Portland-Dallas szériából!
Szerintem már csak azért sem meglepő Rondo 3. helye, mert a Celtics a csapatoknál második... Innen már következik, hogy a jelenleg legnépszerűbb Celtics játékos mezét sokan veszik. Ha egy liga utolsó csapatban játszana, akkor nyilván nem lenne 3.Game90 írta:Nekem egyedül Rondo 3. helye meglepetés.
Mezeladások:
1. LeBron James, Miami Heat
2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
3. Rajon Rondo, Boston Celtics
4. Amar’e Stoudemire, New York Knicks
5. Derrick Rose, Chicago Bulls
6. Dwyane Wade, Miami Heat
7. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
8. Carmelo Anthony, New York Knicks
9. Dwight Howard, Orlando Magic
10. John Wall, Washington Wizards
11. Blake Griffin, Los Angeles Clippers
12. Shaquille O’Neal, Boston Celtics
13. Ray Allen, Boston Celtics
14. Paul Pierce, Boston Celtics
15. Kevin Garnett, Boston Celtics
Csapatszinten:
1. Los Angeles Lakers
2. Boston Celtics
3. Miami Heat
4. New York Knicks
5. Chicago Bulls
6. Oklahoma City Thunder
7. Orlando Magic
8. San Antonio Spurs
9. Denver Nuggets
10. Phoenix Suns
Év Védője:
1. Howard 585 pont
2. Garnett 77 pont
3. Chandler
4. T. Allen
5. Rondo
Mi9 folyik itt Gyöngyösön???neobarca írta: Azért volt pár meglepi is. LA?SAS?
Ejjj nagyon jó volt a meccs. Sajnálom azt az utolsó triplát... Le lehetett volna védekezni. Nah majd a következőn! Nem fog 4-0ra nyerni a Boston ebben biztos vagyok...Bob_Marley írta:Na megnyertük, de te jó ég mi volt a végén!!!!!Vezettünk is egyszer 2vel, de STAT nagyon beindult, zsákok, középtávoliak, De kapaszkodtunk, s 82-82nél lett is volna esély, erre Rondo másodjára adta el nagyon csúnyán a labdát, Billups megsérült, jött Douglas aki bevert egy triplát, 85-82 oda, majd egy tökéletes inbound játék, Alley oop KG-nek aki elég gyenge volt ma, de behúzta, s feljöttünk -1re!Melon támadó van hátra 20 mp, nem tudtuk bedobni a labdát időkérés, PP megkapja aztán ki Allennek TRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, s így 87-85 ide!A második félidőre lehet alapozni, a védekezés jó volt, s Allen ha labdát kap akkor tüzel is 24 pont 6 pattanó, és JO a másik aki nagyon ott volt 12 pont 4 blokk 6/6os mutató!
Bocsesz, de ezt az utolsó 2 percet ki kellett írnom magamból!
Persze, nem játszott Manu, de szerintem vele együtt sem az a Spurs, ami volt. Nem csak ebből a meccsből vontam le a következtetést, egyszerűen úgy érzem, hogy a jelenlegi kerettel az ő diadalmenetüknek vége. Pedig mikor nyertek, mindig kedveltem őket, tehát nem az elfogultság mondatja velem. A Grizzlies pedig remélem meg tudja tartani a játékosait, nyilván a legoptimálisabb esetre gondoltam.Bob_Marley írta:Nagy izgalmamban Richard Jeffersonból lett RichardsonKalap1988 írta:Huh, ez komoly meccs volt! Nyert a Grizzlies, kiélezett csatában a Spurs otthonában! Végig jobbak voltak, nagyon ígéretes fiatal társaság és kifejezetten szimpatikus a játékuk, a végén, mikor Allen és Gasol is kihagyott 2-2 döntő fontosságú büntetőt és a Spurs vette át a vezetést, akkor azt hittem, hogy vége, szétestek fejben a srácok, de nem így történt, Battier triplája lélektanilag a meccs legfontosabb kosara volt, megérdemelten nyert a Memphis. Egy meccsből nem vonnék le nagy következtetést, de az biztos, hogy nem lesz pár év múlva egy kutyaütő társaság ez, egy komoly sztárra lenne még talán szükségük. A Spursnek szerintem pedig a jelenlegi felállásban és játékrendszerben vége, a sikerességük kulcsa éveken keresztül, a jó passzjáték és az ellenfélhez való alkalmazkodni tudás képességén túl elsősorban a védekezés volt, ami idénre teljesen szétesett. Ha túl is jutnak a Memphisen, szerintem nem jutnak sokáig és jövőre át kell alakítani a csapatot.Epic fail!
De valóban ugyanazt írtuk, s mint legtöbbször egyet értek veled, de egy apróságban azért vitatkoznék most, miszeront nem szabad elfelejteni nem játszott Manu, s ami döntő volt, hogy Duncan elfáradt, s akkor indult be Zach!S a Grizzlies valóban az egyik legszimpatikusabb fiatal csapat, de nyáron többeknek lejár a szerződésük, de ha jó PO-t tudnak produkálni akkor van esély, hogy hosszabbítsanak, de pl Gasol sok csapatban elférne!Meglátjuk baromi sok van még hátra, s remélem mára ezzel ki is fújt a meglepetés!Tegnap a Bulls is majdnem eltöketlenkedte, s a végén jött ki, hogy jobb csapat a Chicago, s megremegett a Pacers, ma is benne volt, mert a Grizzlies fontos szitukban hibázott, de még így is meglett nekik
szerk: valaki hosszabbított pár hónapja, azt hiszem Randolph, de lehet Gasol, de az biztos, hogy pl Mayo is lejáró szerződésű
és szépen elhúzták a fiúk a rengeteg fault miatt lett 3 órás meccs, így sikerült lemaradni a Lakers elejéről, de üsse kavics
Kösz a linketBob_Marley írta: http://www.firstrowsports.eu/watch/6050 ... nicks.html
szerk2: eddig a támadásunk hihetetlen rapszodikus....Viszont védekezésben Amare kikapcsolva, s örömteli, hogy végre pattanózáshoz odateszik magukat az érintettek!Szoros lesz ez a meccs is!
Nem, hazudnak.Dotn93 írta:Csak az eredmények.comon nézem, de ott 10 ponttal megy a hornets, ez tényleg így van? vagy már rég vége és nyert a lakers?