Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A banánra már több esélyesünk is volt, de Sergio Perez nem érdemelte ki azzal, hogy (harmadik versenyén) kifarolt és nekicsúszott Sutilnak a célegyenes végén. Annál inkább Stefano Domenicali, a Ferrari stratégái ugyanis sokadszorra és látványosan tették tönkre pilótáik versenyét - ugye 2008 óta a Ferrari és a taktika szavak csak viccekben szerepelnek együtt (by Lido_Mamin). Most mégsem adtuk az eminens kinézetű böszme csapatvezetőnek, hiszen egyrészt erre még úgyis lesz alkalom, másrészt pedig Jenson Button boxkiállsánál akkora bráner volt, hogy rögtön lefoglalt magának tíz másodpercet a szilveszteri összefoglalóba. Kérdés, hogy ennyire szeretne átülni a szomszéd csapat autójába, a SuperShop kártyáját akarta levásárolni, vagy annyira bealudt Vettel előtt, hogy mindenképpen szüksége volt egy RedBullra?
Vettel ezt a futamot is megnyerhette volna, ha nem vállalják be ezt a 2 kerékcserés taktikát, ezt megint Hornerék rontották el, van még mit tanulniuk ebből a szempontból. Ezt elszúrták sajnos. Úgy nem lehet kihasználni a kocsi előnyét, hogy állandóan a gumikat kell óvni. Egyértelmű, h a gyorsabb pályákon a több kerékcsere a nyerő, és az időmérő nem annyira fontos.ozsimiki írta:Atya Isten...Horner...
mit nézett ez? ne fokozzák már az amúgy is elcseszett taktikát:
"Ha a három kerékcsere mellett döntünk úgy, hogy Vettel a két McLaren mögött van, talán mögöttük is maradt volna. Ezért úgy határoztunk, megpróbálunk valami mást, amivel sikerült is legyőzni őket..."
http://f1gp.hu/hirek/2011-04-17/Horner- ... erekcseren
Azért vagyok ezen kiakadva,mert amikor Button és Hamilton kiállt a 2. kerékcserére VETTEL MÖGÖTT VOLTAK MÁR. Azaz ha a következő körben Vettelt is hozzák, simán előttük marad, és maradhat a 3 kiállás.
Azért jó,hogy a csapatvezető nincs tisztában a verseny eseményeivel
Ezzel nemtudom mennyit nyert a kanyarban, de ismerve a FIA-t, megbüntetik...gergo9 írta:Nah azért most kváncsi leszek hogy ezért lesz e bünti
http://www.youtube.com/watch?v=at0GSTZeEs4
Annyi a különbség, hogy én nem hoztam volna fel Button esetét. Amúgy m_b magyarázata kicsit sem érdekel téged?Vito írta:nem tudom, nem ismerem a szabálykönyvet. ha szabálytalan, akkor meg kell büntetni.ozsimiki írta:Azért nem jár bünti,h Button rossz boxba állt be? vagy hogy a nyalókás ember nem jelezte neki, ezáltal könnyen hátrányt is okozhatott volna bármelyik más csapatnak, főleg, hogy közvetlen mögötte jött Vettel is. Azt sem vizsgálták
vagy ne büntessenek senkit, vagy legyenek következetesek és kapjon mindenki.
malajziában hamilton kapott büntit, mert a stewardok szerint nem gyorsított ki, ilyet ezen a futamon is láttunk szankció nélkül...
az a baj, hogy a rengeteg szabályváltoztatással, gumigyártó cserével, kerssel, drs-se (és annak szabályzott használatával) mesterségesen nyúlnak bele a versenyekbe. ehhez jönnek a különböző értékelésű futam közbeni szabály(talanság)ok. egy technikai sport ugyanolyan szubjektív módszerekkel van irányítva, mint pl a foci. nekem ez nem tetszik.
Te elolvastad az előzményeket is,vagy csak kényszerűséget éreztél,h írj valamit? Ugyanis eléggé azokról beszéltünk. És épp azok felhozatal miatt írtam, amit.Messithebest írta:Azért nem jár bünti, hogy Vettel cikázott a rajtnál? Azért nem jár bünti, hogy ráment a vonalra? Azért nem jár, hogy direkt belassított Hamilton előtt, hogy letörje a szárnyat? Ne legyünk már elfogultak....ozsimiki írta: Azért nem jár bünti,h Button rossz boxba állt be? vagy hogy a nyalókás ember nem jelezte neki, ezáltal könnyen hátrányt is okozhatott volna bármelyik más csapatnak, főleg, hogy közvetlen mögötte jött Vettel is. Azt sem vizsgálták
Azért nem jár bünti, hogy Vettel cikázott a rajtnál? Azért nem jár bünti, hogy ráment a vonalra? Azért nem jár, hogy direkt belassított Hamilton előtt, hogy letörje a szárnyat? Ne legyünk már elfogultak....ozsimiki írta: Azért nem jár bünti,h Button rossz boxba állt be? vagy hogy a nyalókás ember nem jelezte neki, ezáltal könnyen hátrányt is okozhatott volna bármelyik más csapatnak, főleg, hogy közvetlen mögötte jött Vettel is. Azt sem vizsgálták
nem tudom, nem ismerem a szabálykönyvet. ha szabálytalan, akkor meg kell büntetni.ozsimiki írta:Azért nem jár bünti,h Button rossz boxba állt be? vagy hogy a nyalókás ember nem jelezte neki, ezáltal könnyen hátrányt is okozhatott volna bármelyik más csapatnak, főleg, hogy közvetlen mögötte jött Vettel is. Azt sem vizsgálták
Mindörökké Barca már írt,de én is:Vito írta:rámentek a csíkra? igen
engedi a szabály? nem
jelen valamit,hogy massa, vettel, vagy di resta az elkövető? nem
Már írtam korábban. A boxkijáratnál két vonal volt ezen a pályán. A belső vonalat nem szabad átlépni, ilyen már előfordult más versenyeken is korábban.és a fehér vonal többszöri átlépése sem hozott büntetést, sőt még vizsgálatot sem, ami továbbra is a következetesség hiányát jelenti a fia esetében.. de ezt már megszoktuk.