Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Hérculest meg a Betist remélem nem írod komolyan, a Sevilla meg szintén a fizikális fölényüknek köszönhetően tudott titeket megfingatni, és akkor megint ott vagyunk, amiről beszéltem.segítek, volt! a két sevillai csapat(tavaly a Sevilla, idén a Betis) meg az Atletico, vmint a Hercules!(utóbbihoz persze kellett az idényeleji forma...)
Elég mélyről kellett feljönnünk, így már az ilyen "apróságoknak" is örülünk.vigyétek a presztízst, öt ruha után ez egy kiizzadt döntetlenhez csomagban jár. Laughing
igazából nincsen,mert én nem a taktikára és a játék képére vagyok büszke,hanem hogy volt vmi elképzelés,amit végrehajtottak a srácok. attól még undorító a taktika,de működhet.Fecooo írta:daffy, de ez az igazság! persze most van egy kisebb véleményeltérés közted és köztünk
én meg a sörért cserében ,adok egy hét bannt, jó?szilard1995 írta:Valaki nem tudná megmondani hogy: Hol nézhetem vissza a tegnapi meccset??? Fizetek egy sört neki:)) Nagyon kéne
ezt törölni kéne,mert nem lesz jó végeszajko írta:---
jól teszik,hogy belinkelik az írásaid,jókat szoktam rajta nevetni.chrissjr írta:A saját posztjaimat Ti magatok szoktátok belinkelni ide.
Nem, nem tudtunk mit kezdeni a fantasztikus taktikátokkal-ami azt jelentette, hogy bár nyernetek kellett volna, otthon, 80 ezer ember előtt kiscsapatként, meghunyászkodva bekkeltetek, bízva egy jól eltalt szabadrúgásban, vagy szögletben. Igen, bevállt murinnyó fantasztikus terve, nem kaptatok ki! Már megint nagyot alkotott a portugál.Nazario írta:Akkor biztosan rosszul sikerült a legutóbbi vérfröccs, másra nem tudok gondolni, látva a tegnapi meccset. Az ülhetett ki az arcokra, ha már semmiképp nem az ideg. Unottan eldurrantak a fejek időnként, de nyílván még 25%-on sem pörögtek.Andris írta:Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
A látszat fontos... ha bármely csapat tartalékosan áll fel és beleszalad a késbe, akkor megnyúzzák az edzőt.daffy írta:de akkor miért a fáradt alapkezdő játszott? a kupára lehetett volna tartalékolni(mondjuk nálunk is)Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
azt hittem a barcánál nem szokás a biróra mutogatni... ilyet ck a galád mourinho csinál...Fecooo írta:Krisztián, sztem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, mellőznöd kéne a reklámozást, pláne, h 10-ből 9 Barcával kapcsolatos írásod a szanalom.hu portálon főcikk lenne...
a helyedben nem nagyon erőltetném már a blogolást, a tv-ben meg pláne ne égesd a madridistát...
logikus gondolkodás= egyes, észérvek= egyes, elfogultság=csillagos ötös!
már leírtam a véleményem a meccsről, még annyit hozzáteszek, h a Puskás-imitátor kifejezetten olyan stílusban vezette a meccset, ami nagyon kedvező volt ennek a Madridnak... keménykedést engedte (ezeket a Pepe-féle bodycheckeket talán még Angliában is lefújták volna...), a másik oldalon meg zsákszámra ítélte meg a szabadrúgásokat...
Akkor biztosan rosszul sikerült a legutóbbi vérfröccs, másra nem tudok gondolni, látva a tegnapi meccset. Az ülhetett ki az arcokra, ha már semmiképp nem az ideg. Unottan eldurrantak a fejek időnként, de nyílván még 25%-on sem pörögtek.Andris írta:Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
chrissjr írta:
Volt már olyan csapat, aki más hozzáállással már megverte ezt a Barcát az elmúlt időszakban? Segítek, nem volt. Ez ellen a játék ellen ez az egyetlen orvosság. Szerintem a folyamatos oldal- és hátrapasszok egyáltalán nem látványosabbak vagy érdekesebbek, mint egy jól megszervezett, védekezésre és villámgyors kontrákra építő futball.
nézz rá pepe,ramos,arbeloa,khedira,stb arcára... te nem örülnél,ha felfognák azt,amit mondasz?Rivaldo11 írta:Értem én, hogy annak örülsz, hogy a játékosok végrehajtották az utasításokat. De akkor az összképre is büszkének kell lenned. Meg esetleg arra, hogy fel tudták fogni azt, amit mond nekik murinnyó. Örülök, h. ez okoz büszkeséget.
de akkor miért a fáradt alapkezdő játszott? a kupára lehetett volna tartalékolni(mondjuk nálunk is)Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
Itt maximum Z.Iván (ha esetleg nem tudnád, ő itt a főszerkesztő) írásait szoktam reklámozni. A saját posztjaimat Ti magatok szoktátok belinkelni ide.Krisztián, sztem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, mellőznöd kéne a reklámozást
Érdekes, a főnöködnek nem derogál írni erre a "blogszerűségre".a blog szerűségen
Nem. Már régen bajnokok vagytok. Tegnap egyedül a presztízsért ment a küzdelem, amit az emberhátrány ellenére elért iksz miatt most a Madrid vitt el.Végül is...épp most lettünk bajnokok.
Volt már olyan csapat, aki más hozzáállással már megverte ezt a Barcát az elmúlt időszakban? Segítek, nem volt. Ez ellen a játék ellen ez az egyetlen orvosság. Szerintem a folyamatos oldal- és hátrapasszok egyáltalán nem látványosabbak vagy érdekesebbek, mint egy jól megszervezett, védekezésre és villámgyors kontrákra építő futball.Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
A Mou féle edzők tönkreteszik a focit ezzel a hozzáállással.
sajnos még mindig nem sikerül értelmezni,hogy ki mire büszke.Rivaldo11 írta:Igazán sajnálatos, hogy háromszázakárhány millióból nem sikeredett olyan játékosállományt keríteni, ami alkalmas lenne normális támadó, meg normális védekező focira...
Szurkolóként meg erre tényleg nem lennék büszke, de ti tudjátok.
igen,de amíg nem tudjuk eljuttatni hozzájuk a labdát,addig hiába jókEzzel nem teljesen értek egyet. A támadó szekciótok igenis jó, igaz lehetne jobb is. CR 29 v. 30 gólos. Benzema is megtalálta a góllövő cipőit. A második legtöbbet rúgtátok a bajnokságban. A BL többet rúgtatok, mint mi.
ez biztos,de a real játékosállománya nem alkalmas sem normális támadó,sem normális védekező focira. a drukkerek pedig nem a játékra büszkék,hanem a játékosokra,akik végre tudták hajtani az utasításokat. eddig ez nem igen sikerült,bocs,ha már ez is örömet szerez.daffy írta:Pavel írta:Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
A Mou féle edzők tönkreteszik a focit ezzel a hozzáállással.
Az pedig, hogy a Barca ellen csak ez eredményes, az nagyon gyenge kifogás.
A '60-as években mikor a Real volt nyerő szériában és a Nou Camp-ban ilyen játékkal álltunk volna ki azt hiszem a nézők szétszedték volna a hazai csapatot.