Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:24:59

chrissjr írta:
Volt már olyan csapat, aki más hozzáállással már megverte ezt a Barcát az elmúlt időszakban? Segítek, nem volt. Ez ellen a játék ellen ez az egyetlen orvosság. Szerintem a folyamatos oldal- és hátrapasszok egyáltalán nem látványosabbak vagy érdekesebbek, mint egy jól megszervezett, védekezésre és villámgyors kontrákra építő futball.

segítek, volt! a két sevillai csapat(tavaly a Sevilla, idén a Betis) meg az Atletico, vmint a Hercules!(utóbbihoz persze kellett az idényeleji forma...)
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:24:42

Rivaldo11 írta:Értem én, hogy annak örülsz, hogy a játékosok végrehajtották az utasításokat. De akkor az összképre is büszkének kell lenned. Meg esetleg arra, hogy fel tudták fogni azt, amit mond nekik murinnyó. Örülök, h. ez okoz büszkeséget.
nézz rá pepe,ramos,arbeloa,khedira,stb arcára... te nem örülnél,ha felfognák azt,amit mondasz? :) nem szellemóriások ezek,de még csak nem is a legjobb focisták. örülök,hogy megfogták a legjobbakat és nekem tökmind1,hogy hogyan. a többi meccsen illene szépen játszani,de a tegnapi nem tartozott ide(tény,hogy máskor sem szép). az meg hogy neked tetszik esetleg amit a barca művel,az nem biztos,hogy másnak is bejön. tökéletes sablont játszotok,nekem még ez sem meríti ki a szép foci fogalmát,annak ellenére,hogy vannak benne olykor szép momentumok.
Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
de akkor miért a fáradt alapkezdő játszott? a kupára lehetett volna tartalékolni(mondjuk nálunk is)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.17. 13:25:55-kor.
d
Entrenador del Barça

2011.04.17. 13:23:33

Egy rejtély számomra, hogy egy ilyen szinte semmi újat, meglepőt nem tartalmazó meccsen mit tudtok ennyire indulatosan vitázni. A feszültség megvolt, de azért lássuk be egyik csapat sem pörgött maximumon, hiába, tudat alatt azért megvolt, hogy az X jó és alapvetően jelentős tét nélküli a meccs. Akkor lehetett volna ez komoly meccs, ha nem lenne még 2 hét alatt 3 másik.
Az egyetlen dolog, amit ki lehet emelni, hogy Mourinho láthatóan veri a játékosok fejébe ezt a bekkelős taktikát, valószínűleg meg fogja még húzni, mert elég korrektül működött, igaz ez a Barca sem volt túl huszáros, hogy igazán le legyen tesztelve.
szilard1995
Barça C
Kapcsolat:

2011.04.17. 13:23:20

Valaki nem tudná megmondani hogy: Hol nézhetem vissza a tegnapi meccset??? Fizetek egy sört neki:)) Nagyon kéne!
Gránátvörös sziv kék lélek ,
Barcelona drukker leszek ameddig csak élek
Andris
Adminisztrátor

2011.04.17. 13:21:40

Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:21:35

Értem én, hogy annak örülsz, hogy a játékosok végrehajtották az utasításokat. De akkor az összképre is büszkének kell lenned. Meg esetleg arra, hogy fel tudták fogni azt, amit mond nekik murinnyó. Örülök, h. ez okoz büszkeséget.
A lentire meg annyit, hogy legyen neked igazad, vigyétek a presztízst, öt ruha után ez egy kiizzadt döntetlenhez csomagban jár. :lol:
Meggyőződésem, ha nyertetek volna, menne a hörgés,h. nem dőlt még el semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.04.17. 13:24:13-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2011.04.17. 13:20:22

Krisztián, sztem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, mellőznöd kéne a reklámozást
Itt maximum Z.Iván (ha esetleg nem tudnád, ő itt a főszerkesztő) írásait szoktam reklámozni. A saját posztjaimat Ti magatok szoktátok belinkelni ide.
a blog szerűségen
Érdekes, a főnöködnek nem derogál írni erre a "blogszerűségre".
Végül is...épp most lettünk bajnokok.
Nem. Már régen bajnokok vagytok. Tegnap egyedül a presztízsért ment a küzdelem, amit az emberhátrány ellenére elért iksz miatt most a Madrid vitt el.
Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
A Mou féle edzők tönkreteszik a focit ezzel a hozzáállással.
Volt már olyan csapat, aki más hozzáállással már megverte ezt a Barcát az elmúlt időszakban? Segítek, nem volt. Ez ellen a játék ellen ez az egyetlen orvosság. Szerintem a folyamatos oldal- és hátrapasszok egyáltalán nem látványosabbak vagy érdekesebbek, mint egy jól megszervezett, védekezésre és villámgyors kontrákra építő futball.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chrissjr 2011.04.17. 13:22:04-kor.
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:17:16

Rivaldo11 írta:Igazán sajnálatos, hogy háromszázakárhány millióból nem sikeredett olyan játékosállományt keríteni, ami alkalmas lenne normális támadó, meg normális védekező focira...
Szurkolóként meg erre tényleg nem lennék büszke, de ti tudjátok.
sajnos még mindig nem sikerül értelmezni,hogy ki mire büszke.
Ezzel nem teljesen értek egyet. A támadó szekciótok igenis jó, igaz lehetne jobb is. CR 29 v. 30 gólos. Benzema is megtalálta a góllövő cipőit. A második legtöbbet rúgtátok a bajnokságban. A BL többet rúgtatok, mint mi.
igen,de amíg nem tudjuk eljuttatni hozzájuk a labdát,addig hiába jók :? van vagy 10 középpályásunk,mégis lyukas a csapatrész
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.17. 13:16:54

daffy írta:
Pavel írta:Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
Az pedig, hogy a Barca ellen csak ez eredményes, az nagyon gyenge kifogás.
A '60-as években mikor a Real volt nyerő szériában és a Nou Camp-ban ilyen játékkal álltunk volna ki azt hiszem a nézők szétszedték volna a hazai csapatot.
ez biztos,de a real játékosállománya nem alkalmas sem normális támadó,sem normális védekező focira. a drukkerek pedig nem a játékra büszkék,hanem a játékosokra,akik végre tudták hajtani az utasításokat. eddig ez nem igen sikerült,bocs,ha már ez is örömet szerez.

Ezzel nem teljesen értek egyet. A támadó szekciótok igenis jó, igaz lehetne jobb is. CR 29 v. 30 gólos. Benzema is megtalálta a góllövő cipőit. A második legtöbbet rúgtátok a bajnokságban. A BL többet rúgtatok, mint mi.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:15:43

Igazán sajnálatos, hogy háromszázakárhány millióból nem sikeredett olyan játékosállományt keríteni, ami alkalmas lenne normális támadó, meg normális védekező focira...
Szurkolóként meg erre tényleg nem lennék büszke, de ti tudjátok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:10:02

Pavel írta:Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
A '60-as években mikor a Real volt nyerő szériában és a Nou Camp-ban ilyen játékkal álltunk volna ki azt hiszem a nézők szétszedték volna a hazai csapatot.
ez biztos,de a real játékosállománya nem alkalmas sem normális támadó,sem normális védekező focira. a drukkerek pedig nem a játékra büszkék,hanem a játékosokra,akik végre tudták hajtani az utasításokat. eddig ez nem igen sikerült,bocs,ha már ez is örömet szerez.
huhúúú, nem semmi ami itt megy Laughing

Legjobb ha én csöndben maradok, s olvasgatom a harci írásokat Smile
nem sikerült maradéktalanul véghezvinni a tervet :D :D
egyébként énekelj nyugodtan,úgysem hallom :)
Deus
Boixos Nois

2011.04.17. 13:08:42

huhúúú, nem semmi ami itt megy :lol:

Legjobb ha én csöndben maradok, s olvasgatom a harci írásokat :)
KépKép
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.17. 13:07:43

Az a szomorú, hogy a madridi drukkerek büszkék erre a játékra, taktikára. Az igazán fociszerető és semleges nézők az ilyen taktika miatt utálják meg a focit és pártolnak át más sportágakra.
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:07:41

ozsimiki írta: szerintem az gáz,h 11 vs 11 is védekeztetek végig, egy hazai klasszikuson, ahol nektek lett volna fontosabb a győzelem :D

amúgy 11 vs 10 ellen azért nem tudtunk mit kezdeni, mert vezettünk :), ha érted mire gondolok...ahogy x-re módosult a meccs ,egyből volt vagy 4 nagyon veszélyes helyzetünk, ami nem rajtatok múlt. De így is mi jöttünk ki jól a meccsből.
a realnak is eléggé mind1 volt egyébként a meccs. mind2 csapat figyelt,hogy ne kapjon ki. a realnak jó,mert most lehet motiválni a csapatot,hogy nem kaptak ki,nem olyan jó ez a barca,verhető,stb. nektek is jó,mert bajnokok lettetek,mégsem kaptatok ki..
nem rossz eredmény ez egyik félnek sem.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:07:25

chrissjr írta:
Rivaldo11 írta:egy alig félgőzzel pörgő Barcelona ellen
Messi viselkedése nem azt támasztja alá, hogy a Barca félvállról vette a meccset. Meg ez sem.

Persze lehet itt arcoskodni, de szerintem elég gáz a "világ legjobb csapatától", hogy egy ilyen "gyenge kis Madriddal" nem tudott mit kezdeni emberelőnyben.
:lol:
Üldözési mániában szenvedsz nem? Vagy esetleg nekünk minden meccset meg kéne nyerni??? Senki sem gyengézett le titeket, de örülünk, h. boldogok vagytok a tegnap miatt. Végül is...épp most lettünk bajnokok. Örüljetek velünk. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.17. 13:06:52

chrissjr írta:
Messi viselkedése nem azt támasztja alá, hogy a Barca félvállról vette a meccset. Meg ez sem.

Persze lehet itt arcoskodni, de szerintem elég gáz a "világ legjobb csapatától", hogy egy ilyen "gyenge kis Madriddal" nem tudott mit kezdeni emberelőnyben.
Szerintem gáz,h a világ legnagyobb klubja,a 20.század legjobb csapat hazai pályán úgy focizik mint egy kiesés ellen menekülő kiscsapat mert be vannak szarva egy újabb pofontól Joséstól,Ronaldostól mindenestől.Plusz még az gáz,h vannak szurkolók akik ennek tudnak tapsolni meg örülni annak amit láttak.Na ez a gáz,h ide jutott a világ legnagyobb klubja...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.17. 13:05:02

chrissjr írta:

szerintem az gáz,h 11 vs 11 is védekeztetek végig, egy hazai klasszikuson, ahol nektek lett volna fontosabb a győzelem :D

amúgy 11 vs 10 ellen azért nem tudtunk mit kezdeni, mert vezettünk :) -akármennyire is furcsán hangzik- és nem szakadtunk meg sajnos még 1 alázásért, pedig elnézve téged, meg pár kollégádat, meg kellet volna :D,...ahogy x-re módosult a meccs ,egyből volt vagy 4 nagyon veszélyes helyzetünk, ami nem rajtatok múlt. De így is mi jöttünk ki jól a meccsből.

várom már az írásod azon a blog szerűségen, szeretek nevetni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.04.17. 13:07:36-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.17. 13:04:09

Sajnos az eredményből többet ki lehetett hozni, de idegenben az X jó eredmény!
Szerintem is kifejezetten jó kis élvezetes meccs volt, le a kalappal a RM előtt megmutatták, hogy tudnak ők is fegyelmezett játékot mutatni, ebben már mindenféleképpen benne van Mourinho munkája, s ez azért gondot okozhat a jövőben!Jól szűkítették a területeket, akiktől "hentelést" vártunk, magas szinten jól fociztak!
Persze más meccs lesz a többi, de pont emiatt egy kis döfést be lehetett volna vinni, emberelőnyben 1:0-s vezetésnél illett volna be is húzni Madridban!
Na de szerdán, majd kiderül minden!
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.17. 13:03:41

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:02:28

chrissjr írta:

Gondolom most jöttél csak és nem olvastál egyetlen hsz-t sem, így te is azt böfögöd, amit a többi Madridos kollégád teszi. Egy kis időt tölts el lécci olvasással és utána írjál, mert így sokaknak már elég fárasztó elmondani mindig ugyanazt.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:02:17

Krisztián, sztem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, mellőznöd kéne a reklámozást, pláne, h 10-ből 9 Barcával kapcsolatos írásod a szanalom.hu portálon főcikk lenne...

a helyedben nem nagyon erőltetném már a blogolást, a tv-ben meg pláne ne égesd a madridistát...

logikus gondolkodás= egyes, észérvek= egyes, elfogultság=csillagos ötös!

már leírtam a véleményem a meccsről, még annyit hozzáteszek, h a Puskás-imitátor kifejezetten olyan stílusban vezette a meccset, ami nagyon kedvező volt ennek a Madridnak... keménykedést engedte (ezeket a Pepe-féle bodycheckeket talán még Angliában is lefújták volna...), a másik oldalon meg zsákszámra ítélte meg a szabadrúgásokat...
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.17. 13:08:31-kor.
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:00:36

fcjoc írta:
látom aktívoskodsz meg ienek :) ha kicsit is látnád a meccset és nem csak néznéd, akkor rájönnél, hogy messinek kb az egész meccsen 3 előre passza volt.. mindig hátra, hátra, hátra.. és ez az egész csapatra igaz volt. dee persze ez azért volt mert ti annyira kis ügyesek voltatok, királyi gárda :)
ez általába véve így van. 800at passzoltok hátra-oldalra egy meccsen. azzal nem lehet összefüggésben,hogy 7realos védekezett és nem ment előre a labda? nem a real érdemeit akarom kiemelni,csak már lassan ott tartunk,hogy jószívűen hagytatok egy gólt nekünk és ti pedig kézenjárva meccseltetek. miért nem lehet beismerni,hogy nem voltatok jók és kész?
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2011.04.17. 12:59:01

Andris
Adminisztrátor

2011.04.17. 12:57:41

haszi írta:
Amúgy meg mindig kell a 3 pont, nem tudom ki írta ezt. Az más kérdés, mennyit tesz meg érte a csapat.
:arrow:
Andris írta:haszi, ha abból a háromból csak egyetlen egy pontocska csak egy egészen iciripicirit is kellett volna nekünk, akkor most szomorú lennél, hidd el.
Ez csak szőrszálhasogatás. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.17. 12:56:43

haszi írta:De egyet magyarázzatok el nekem, ha tegnap ahogy valaki írta: a 3 pont nem kellett a Barcanak és csak minimumon fociztak, akkor miért kockáztatta Pep a sérüléséből visszatérő Puyol játékát? Aki rá is sérült, de rémelem, hogy a kupa döntőn ott lesz és játszhat, mivel azt akarom, hogy ha ott valami csoda folytán nyernénk, ne legyen megint egy kifogás...
látom aktívoskodsz meg ienek :) ha kicsit is látnád a meccset és nem csak néznéd, akkor rájönnél, hogy messinek kb az egész meccsen 3 előre passza volt.. mindig hátra, hátra, hátra.. és ez az egész csapatra igaz volt. dee persze ez azért volt mert ti annyira kis ügyesek voltatok, királyi gárda :)
Válasz küldése