Rivaldo11 írta:Értem én, hogy annak örülsz, hogy a játékosok végrehajtották az utasításokat. De akkor az összképre is büszkének kell lenned. Meg esetleg arra, hogy fel tudták fogni azt, amit mond nekik murinnyó. Örülök, h. ez okoz büszkeséget.
nézz rá pepe,ramos,arbeloa,khedira,stb arcára... te nem örülnél,ha felfognák azt,amit mondasz?

nem szellemóriások ezek,de még csak nem is a legjobb focisták. örülök,hogy megfogták a legjobbakat és nekem tökmind1,hogy hogyan. a többi meccsen illene szépen játszani,de a tegnapi nem tartozott ide(tény,hogy máskor sem szép). az meg hogy neked tetszik esetleg amit a barca művel,az nem biztos,hogy másnak is bejön. tökéletes sablont játszotok,nekem még ez sem meríti ki a szép foci fogalmát,annak ellenére,hogy vannak benne olykor szép momentumok.
Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
de akkor miért a fáradt alapkezdő játszott? a kupára lehetett volna tartalékolni(mondjuk nálunk is)