Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

és miért nem pörgött? ki mondta,hogy ne pörögjenek? tiszta ideg volt mind2 csapat,nem úgy tűnt,mintha tojnának a meccsre. fáradtak voltatok,talán motiválatlanok is,de abban biztos vagyok,hogy nem lustálkodni jöttetek a bernabeuba. ez egy clasico és még anno sokan megmondtátok,az más lesz,ott koncentrálnak és belövik,ott hajtanak. nem,nem lövik be,nem hajtanak. mind2 csapat tartott a másiktól,ennyit tudtak.Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
igen.. ez is igaz... nem voltunk 100%on egy percig sem... ezért nem tudom mit higgyek összességében...ha Mourinho valamit taktikailag még tesz hozzá működhet nekik.. mert az hogy Xavi (önmagához szokatlanul) sokat hibázott és vesztett labdát, nem mentség a visszafogottabb ritmus... kíváncsi lesszek szerdára... Az már éles Bevetés Lesz...Bizok a csapatban...Lionel85 írta:Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.
Ne feledd, a Barça sem pörgött úgy, mint novemberben. Ha az a játék lesz, mint akkor és nem a tegnapi "kényelmesebb", akkor hiába ez a gyönyörű foci, amit most Madridban álomfocinak neveznek, semmire nem mennek.samy85 írta:bármennyire rossz ezt kimondani, Daffy-val értek egyet. A Madrid tegnap egy "főpróbát" játszott ellenünk.. és működik a taktika... a Bl-ben eredménycentrikus játékot fognak játszani és ezt próbálják erőltetni... a cél szentesíti az eszközt alapon...Madridban biztos... üzemanyagot is spórolni fognak a fűnyirásnál megint.. a passzjátékunkat nehezítvén....reménykedek abban hogy Pep és Tito valamit kitalálnak....lehet most is ezen gondolkodnak.... mindenesetre a bl-ben minimum egy gólt kell lőnünk,mert ez , és a Barcelonai vv-n az idő múlása is a kitámadásra kényszeríti őket... akkor leszünk kedvezőbb helyeztben...
Értettem, de megfordítottam a dolgot, csak elfelejtettem odaírni.Rivaldo11 írta:Lionel85: Úgy értettem, ha Depor vagy Villarreal szurkolóként lenne elégedett ilyen játékkal a Barca ellen, azt érteném meg. Daffy: Nem tudom milyen játékkal vagyunk verhetőek, valamilyennel biztosan. De emlékeztetnélek arra, h. nem vertetek meg minket tegnap, sőt, lényegében buktátok a ligát, úgyhogy továbbra sem értem, mire fel az elégedettség. A kupában egy meccs dönt, bármi lehet, de a Bl-ben ez nem lesz elég tőletek.
A kupadöntő egyetlen meccs lesz, én ott 50-50%-ra tenném az esélyeket. A Bl más, ott támadni is kell majd nektek, főleg, ha az első meccs úgy alakul, mint pl. a tegnapi.daffy írta:a kupára adnék egy 30%ot. annyira nem vagytok meggyőzőek,sem frissek és még a sérültek is bejönnek a képbe. szóval kis szerencsével a kupában túlórára lehettek kényszerítve,ami abszolút nekünk kedvezne
Aki egyből piros lapot kap, annak kötelezően le kell töltenie az eltiltást a kupadöntőn. Lásd: Albiol. Csak neki kell kihagynia.MichaaBee írta:Régebbről nekem meg úgy rémlik, hogy a kupameccsen le lehet tölteni, de nem kell. Most akkor hogy van ez?![]()
az elégedettség továbbra is a taktika végrehajtásának szól. attól,hogy az csúnya és romboló,még végre lehet hajtani szinte tökéletesen. az elégedettség továbbá azért van,mert a keret nem igazán alkalmas a romboló,védekező játékra és mégis...Rivaldo11 írta:Lionel85: Úgy értettem, ha Depor vagy Villarreal szurkolóként lenne elégedett ilyen játékkal a Barca ellen, azt érteném meg. Daffy: Nem tudom milyen játékkal vagyunk verhetőek, valamilyennel biztosan. De emlékeztetnélek arra, h. nem vertetek meg minket tegnap, sőt, lényegében buktátok a ligát, úgyhogy továbbra sem értem, mire fel az elégedettség. A kupában egy meccs dönt, bármi lehet, de a Bl-ben ez nem lesz elég tőletek.
Csöngessetek be a Betisnél. Talán segítenek.daffy írta:én tudom,mondd meg,hogy milyen taktikával vagytok verhetőek.Rivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...
én tudom,mondd meg,hogy milyen taktikával vagytok verhetőek. szerintem csak a rombolással,azt pedig többé-kevésbé sikerült megvalósítani. nincs meg a megfelelő keret ahhoz a stílushoz és remélem nem is lesz,de más lehetőség nincs. nem állhatunk ki 3 kp-nál kevesebbel és a 4 védő is kell. minimum 2 vkp és 4 védő,az már 6 ember. 1 csatár+2 szélső is adott. marad 1 ember,aki xabi lesz és irányít. nagy gáz esetén lehozható 1 vkp és bemehet özil vagy dm,de akkor benne van,hogy nem elég stabil a védelem és megszórtok. szerintem taktikailag jól csinálta hozé(akár mennyire is elleneztem),mert csak így+szerencsével lehet nyerniRivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...
Szerintem pont az lenne a ciki, ha egy Villarreal vagy Depor ellen csinálnák ezt, amit ellenünk. Mindenki tudja a fővárosban, hogy jobb csapat a Barcelona, mint a Real és csak ilyen antifocival lehet eredményt elérni, ezt már megtette tavaly az Interrel is a tolmács úr. Madridban ez vezet eredményre. Ha focizni akarnak, akkor belefutnak megint a mészárszékbe és hát egy Franco-szentélyben elszenvedett 5-0 azért még Mourinhót is máglyára űzheti.Rivaldo11 írta:Daffy: Ha mondjuk Villarreal, vagy esetleg Depor, vagy mittudomén milyen szurkoló ennél, megérteném, h. elégedett vagy. De ha nem tartod cikinek azt, h. Real Madridként így játszotok egy olyan meccsen, ahol csak a győzelem adhat reményt, ráadásul hazai pályán 80ezer ember előtt, akkor nem tudom mit mondjak...
Rivaldo11 írta:samy 85: Azzal nem értek egyet, hogy a BL-ben ez az eredmény nem lenne elég. Már most aláírnék egy újabb ikszet a Bernabeuban. Nézzük azt is, mi a cél! Itt a bajnoki cím volt a tét. Az ehhez szükséges eredményt pedig hoztuk is. A BL-ben kétfelvonásos a derbi, és hazai pályán azért máshogyan játszunk majd... Ki kell használni, h. tele nadrággal lépnek pályára, és még otthon sem mernek csinálni semmit. Amúgy meg én nem vettem észre, h. jobb lenne a madrid a vártnál, sőt...én magam sokkal többet vártam tőlük, főleg ha azt nézzük: NEKIK EZ AZ EREDMÉNY NEM VOLT JÓ!
mindenféle mellény nélkül mondom,szerintem a csapat maradéktalanul,1-2 hibával végrehajtotta a feltételezhető edzői utasításokat. ennél sokkal többet nem fogunk látni a realtól a többi meccsen sem. stabil védekezés,gyors elfutás,vagy gól vagy nem. én elégedett vagyok a csapat teljesítményével(értve ezalatt a taktika végrehajtását)ozsimiki írta:
Mindig ezt csinálják. Sőt ha vereségeket szenvednek, majd követezik egy új meccs, azelőtt is ezt csinálják.
Ugye jönnek azzal,h mi magas lovon ülünk, de ha abból indulunk ki, hogy amikor ők úgymond alánk vannak rendelve pár éve foci terén, és milyen lovon ülnek egyes szitukban, el lehet képzelni hogy mi lenne ha ők győzedelmeskednének ennyiszer felettünk.az már nem ló lenne, hanem vmi mutáns dinó.