Andris írta:Az utasításos résznél nem véletlen van egy kulcsszó, nemtudom, talán elkerülte a figyelmed, de nem az első eset lenne.
A több pedig simán szemmel látható, Villáék néha már el sem indulnak, és nem azért, mert Messi önző disznóként van elkönyvelve a 30 gólpasszával. Hanem mert az a cél, hogy egyedül is csináljon ezt-azt. Hogy ez most csak kialakult így, mert Messi annyira jó, vagy ki van adva nekik, az már más kérdés, én tippeltem valamit.
Sanama, neked van egy szélsőséges véleményed valamiről, és ha annak bárki bármilyen értelemben bárhol ellent mond, akkor csak ironizálsz, flegmán és provokatívan visszaszólogatsz. Nem mondom hogy én nem szoktam, de te folyamatosan ezt teszed, nem tartalak érdemesnek a további vitára, sajnálom.
Nem sok mindent számít hogy beleírsz egy "szerintemet" mikor a stílusból más jön le.
Nem kerülte el a figyelmemet...bocs.
Az átemeléshez, ha 10ből 10szer megcsinálja,akkor tegnap és hétközben miért nem ment be?
Nyugodtan beszólhatsz,de az előző hozzászólásomban mi volt ironikus?
Nekem van egy véleményem igen. Szerintem a csapatjátékban eléggé fontos a passz,még akkor is ha te vagy Messi. Megkérdeztem,hogy ha üresen van a társ,miért nem lehet passzolni. Ezt nem bírod megválaszolni,jössz a "tippeddel" meg azzzal,hogy nem számít mert volt másik 5 jó megmozdulása.
A gólpasszaival is lehet jönni,
örülök hogy van neki annyi,de egy az,hogy én nem is a gólpasszokat hiányolom,kettő meg az,hogy a gólpasszai nagy részét nem az elmúlt 2 hónapban adta,én meg ezt az időt kritizálom nála. Szóval nem értem,hogy miért ezzel akarsz rámcáfolni.