Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de az megvan még 5 játékosnak rajta kívül. nem attól a világ legjobbja,hanem attól,hogy 100 helyzetből 95ben jó döntést hoz,de most nem hoz...Andris írta:Azért kell 15, mert volt a mérleg másik nyelvén 30. Szerintem ez ilyen egyszerű.
Más ke un klubsjay írta:Egyébként többször is lézereztek a szemébe. Remélem a közönségbe rúgást nem alantas céllal csinálta.
Erről se semmi?
http://www.youtube.com/watch?v=Cs88U-ih-Jwhigany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Lenne ekkora minden focistának a legnagyobb bűne. Először nézz kürül otthon!higany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Én nem Fifázok,ilyet ki mondott?Lionel85 írta:Sanama, ember legyen a talpán, aki 10-ből 10-szer a legjobb helyre adja a labdát. Ő is ember, tévedhet. Nem gép, nem FIFA-zik, ahogy te és nem tv-n nézi a meccset, ahol mindent látni, hanem ott van a gyepen, sokkal másabb. Talán nem is kell említenem. Még így is klasszisokkal jobban cselekszik, mint más, ahogy Andris is írta. Nem kéne a valóságot keverni a játékokkal!
Te melyik meccset nézted?? Elég sokat passzolt, meg próbált a társaknak labdát adni. Ki fog neki labdát adni, mikor középen van???? Sokat van a 16os-on belül.Nem kéne belekötni. Tegnap betegen játszott. Inkább a befejezéseken kéne változtatnia. Sok ziccert elront. Az egész csapat élen vele hulla fáradt. Kíváncsi vagyok, hogy szerdán mit fognak művelni, mert a kupákhoz ez nem elég.Sanama írta:Leültetném már egy Fifa játék elé,és megmutatnám neki az a francos "S" betűt a számítógépen,mert szerintem otthon neki az hiányzik.
Ma is nem egyszer volt olyan szitu,hogy passzolhatott volna,de nem,ő meghúzza a cselt,bele az emberbe.
Lehet vitatkozni,de akkor nézd vissza a meccset.Andris írta:Sanama, szerintem erősen el vagy tájolva.
Luis EnriqueBarcaman1993 írta:Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...
Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...
Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...Barcaman1993 írta:Na ezt gyorsan felejtsük is el. Még belegondolni is rossz. Másrészt, ha Puyol visszavonul, meg Xavi az nem azt jelenti, hogy az ikonok is eltűnnek. Van itt még pár világbajnok rajtuk kívül. Ráadásul vannak fiatal feltörekvő, tehetséges játékosok, akik nagyon nagy eséllyel bekerülnek, majd a csapatba (Thiago, Fontás, stb.). Ezen ne is gondolkozzon senkiTocy írta:Nem akkora baromság ez, mint amekkorának tűnik elsőre...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...Ez nem történhet meg
Vagy hát én remélem