Charlie írta:Értékelném a mérkőzést, a látottak alapján megérdemeltük, hogy X-re mentették. Egész meccsen nem igazán akartunk futballozni, kiállítás után se erőltettük. Az a nagy helyzet, hogy most is játszhatnánk, ha nem adják meg nekik a tizit, akkor még most se rúgtak volna gólt. Pontrúgásokból voltak veszélyesek egyedül szinte. Roncika gondolom durrant a naciba, hogy végre betalált nekünk tiziből, amúgy momentuma sem volt mezőnyben. Én csapatom művelné ezt hazai pályán, hogy 3 védekezőközéppályással áll ki otthon, a belem kifordulna őszintén. Mourinho próbálja összehozni az Inter-féle taktikát ez világosan látszik. Próbálkozzon csak, biztos vagyok benne, hogy a többi mérkőzésre nem ilyen unottan fogunk kiállni. Bírói ítéletekről pár szót, Albiol kiállítása jogos, vitathatatlan. Alves esete tizenegyes volt, akkor az első félidőben Casillas ahogy elsodorta Villát az is. Annyi különbséggel, hogy Casillas csak Villát sodorta, Alves pedig belepöckölt a labdába még, de bánatára nem eleget és tarolta Marcelot is. Real játékosai, amit az első percektől műveltek az vicc volt, minden szabálytalanság után kérdően mutogattak a bíróra és lapot követeltek, próbálták befolyásolni a döntéseit, nem volt túl szimpatikus. Pepe volt az egyetlen, aki jól játszott szinte, ha ő nincs, akkor simán kikapnak. Mondjuk kb. 10 szabálytalanságát fújták le és nem honorálta semmivel a bíró. Kedvére randalírozhatott. Ő megy oda mutogatni Messinek, hogy valami nincs rendben a fejében? Év vicce. Barcából tetszett Villa hajtása, de még mindig pontatlan. Piqué és Busquets játéka a védelemből, és Valdes is magabiztos volt. Szerdán reménykedem egy értelmes bíróban, futballozni(?) akaró reálban és egy nem unott Barcában. Remélem ez a mérkőzés most okot ad arra, hogy a madrid drukkerek elszálljanak , hogy milyen gyenge ez a Barcelona és nem tudtunk velük mit kezdeni 75%-s labdabirtoklással és emberelőnyben. Célunkat elértük ezen a mérkőzésen azt hiszem totálisan, pontot raktunk a bajnokság végére!
C.
Nem értem mi a probléma roncikával, villa pl. a közelébe se ért tegnap. ronaldo lőtt egy kapufás szabadot, fejelt majdnem egy gólt, amit kimentettek, és volt pár jó megmozdulása. Villa ehhez képest minden helyzetét kihagyta, 11-es kiharcolását tudom csak érdemként említeni, de az is inkább albiol baromsága volt.
Az meg hogy nem tudtak gólt volna gólt lőni mostanáig sem ha nem kapnak 11-est miért gondolod? Azért voltak akkora helyzetek, amik kecsegtettek góllal (khedira), úgy írod ezt, mintha egy kapuralövése nem lett volna a realnak, ami mellesleg több volt a barcáénál.