Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rajtnál történt, előbb Buttonra reagált, majd Hamira. Nézzük meg a többi versenyzőt is.Vito írta: gumikezelése, ami a tavalyi idényt figyelembe véve nagyon meglepő.
vettel cikázás és a fehér vonal többszöri átlépése sem hozott büntetést, sőt még vizsgálatot sem, ami továbbra is a következetesség hiányát jelenti a fia esetében.. de ezt már megszoktuk.
Nem, a gázelvétel.sjay írta:Mármint az irányváltások? A múltkori versenyen Hami és Alo játszották ezt akkor bünti lett a vége. Mondjuk itt "enyhítő körülmény volt az, hogy Hamiltonnak sikerült az előzés, de a szabályok tiltják.ozsimiki írta:Majd te eldöntöd innen,h indokolatlan volt![]()
Azon a részen, ahol Massa kétszer is átment a fehér vonalon ott két vonal volt és jelen esetben az számít ami a pályát választja el a boxkijárattól,azaz a belső vonal, azt pedig nem lépte át. Ilyen volt már korábban is, más versenyeken.A msáik pedig az,h többen is rá- illetve átmentek a boxutca kijárat vonalán,ez is simán mehetett tovább Szabályváltoztatás volt ezügyben?
Mármint az irányváltások? A múltkori versenyen Hami és Alo játszották ezt akkor bünti lett a vége. Mondjuk itt "enyhítő körülmény volt az, hogy Hamiltonnak sikerült az előzés, de a szabályok tiltják.ozsimiki írta:Majd te eldöntöd innen,h indokolatlan volt![]()
Vettel a rajtnál 2. váltott irányt.Sanama írta:15. körtől nézem, mi volt ott?sjay írta:És a rajtnál a 2 irányváltoztatással mi lesz?:DSanama írta:Na végre!!!
Hami megcsinálta,innen már csak be kell hozni a gépet!!!
Kérdem én,hogy indokolatlan gázelvételnél nincs büntetés? Lásd Vettel.
A rajtnál cikázott egy kicsit Vettel,de most nem járt érte semmiSanama írta:15. körtől nézem, mi volt ott?sjay írta: És a rajtnál a 2 irányváltoztatással mi lesz?:D
15. körtől nézem, mi volt ott?sjay írta:És a rajtnál a 2 irányváltoztatással mi lesz?:DSanama írta:Na végre!!!
És a rajtnál a 2 irányváltoztatással mi lesz?:DSanama írta:Na végre!!!
A csapat nevetséges idén. Múlt héten is 3mp helyett felraktak egy kereket 6,7mp alatt. Ma nem hivják ki őket hamarabb,nyalokás ember nem áll kint.miihii írta:Álomrajt a Mekiktől,szépen tartották is Vettelt,de egy kör alatt mindkettő elszúrta.Hami alatt fogyóban a gumi,a német el is ment neki,de mégis Button ment be elsőnek.Ráadásul ő meg a RB boxba állt beTejóisten
![]()
Ááááhh,eddig tartott a reménykedés...
Hát igen, de ez méltó taktika egy ferrarihoz? Engem csak elkeserít, hogy ahogy teltek az évek Schumi visszavonulása után, úgy egyre rosszabb lett a teljesítmény, egyre több technikai hiba és rohamosan visszaesett a teljesítmény. Amit felépítettek azokban az években, azt ebben a pár évben szépen nullára redukálták. Bízzon a lepattanókban a renault vagy a mercedes, de a Ferrari építsen normális autót. Ez nekem nem teljesítmény, aztán lehet csak én vagyok ezzel így.ozsimiki írta: Ferrarinál tavaly is nagy részben hasonlókban reménykedtekönerőből kevesek voltak akkor is. Idén még változhat, ha nem, jön megint a B-terv,és reménykednek a lepattanókban végig.
Én soha sem szerettem Vettelt.Game90 írta:Ismét jön az "akicsúcsonvanaztszidjuk" effektus. Alonso és Hamilton után most Vettel a fő célpont...![]()
Szerencsére nekem nincsenek nagy problémáim, akiknek szurkolok, azoknak esélyük sincs nyerni (Massa, Schumacher)![]()
De a holnapi futam is nagy izgalmakat tartogat, ki lesz a 4-5-6. helyezett...?
Most nézem az időmérőt, ez a Gyula nagyon kész vanÚgy ordibál, mintha tömegkarambol lett volna...