Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Abszolút hiteles cikk. Majd beismerik a madridisták ezt, ha a következő meccseken hozzuk a fullos formánkat.Gauchomester írta:Egy blogbejegyzés, amelynek első szavától az utolsóig azonosulni tudok. Minden gondolat reális, jó megállapítás. Nagy igazságok vannak benne.
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/17/a ... barcelonae
ezt nem így gondolom. jelenleg ez az EGYETLEN ismert taktika,amivel meg lehet verni benneteket,így érthető,hogy ezt erőlteti mou.Fecooo írta:l
maga a madridi csapat megérdemli a dicséretet, mert maximálisan végrehajtották az edzőjük utasításait, viszont én szégyellném magam, ha a csapatom így állna ki egy klasszikuson HAZAI pályán... ennél még Juande Ramos debütáló meccsén is támadóbban játszottak, pedig ott idegenben voltak! egyszerűen az én torkomon nem lehetne lenyomni ilyen ULTRADEFENZÍV játékot soha... áldom Laporta nevét, h nem hozta Barcelonába... "ilyen játékosokkal nem tudna beállni védekezni" nem egy fenét, addig gyakoroltatja a védekezést, míg el nem éri a kívánt szintet...
16oson belül ha hátulról becsúszik az ember nem így kell szerelni, hogy ne fújják le. valóban hozzáért de lényegében marcelot nem tudta szerelni, a labdát kicsit előrébb pöckölte neki, de el tudta volna érni marcelo. most, hogy alves mennyire rúgta fel azon is lehetne vitázni, mindenesetre szerintem ilyet 10ből 9szer befújnak.Badi írta:most komolyan mindenki megvakult? miért olvasom mindenhol, hol alves nem érte el a labdát a tizi előtt?
2:33
Ugyanazt mondtuk csak én sz.r iróniávalRivaldo11 írta: Villának is ziccere volt, ha leveszi, gól. Ez benne van a futballban. Ennyit tudunk félgőzzel. Úgy meg nem kevés. Egy Sevilla, Villarreal elln jobban hajtottunk, mint ma. Belefért, bajnoki címet ért.