Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiderül szerdán, de senkiben nem kell hogy tüske legyen a mai után, új meccsek lesznek, és ha egy otthoni X-től megtáltosodna a Madrid az azt jelenti hogy jól végezzük a dolgunkat.Bányász írta:Meccs előtt simán aláírtam volna az X-et.De így...
Bízom benne,h igazatok van és a fontosabb meccseken kijön úgy rendesen a különbség a két csapat között.De azért kicsit félek,h lélektanilag sokat fog jelenteni nekik ez az emberhátrányos x ellenünk.
Azt, mondta jogos 11-es volt, mert Alves nem ért labdát. (Saját véleményem: szerintem lábat se.torrentkiller írta: Amúgy valaki nem tudja, hogy Puhl úr mit gondolt a tizikről? (csak mert valami halandzsául néztem a meccset)
Ezt én is így gondolom. Amit mi megkaptunk, az teljesen egyértelmű volt. Viszont a madridé kb annyira volt megadható mint a mi első esetünk (sőt, Villáé szerintem inkább volt tizi, mint amit ők megkaptak).Rivaldo11 írta: Nem mondom, h. nem volt adható, de korántsem egyértelmű a dolog. Nézd vissza. Előbb labdát ért a láb. Nem volt jogosabb, mint Villáé lett volna az 1. félidőben.
Ez foglalja össze a lehető legjobban a meccset. Nem történt semmi, a csapat langyos volt, nem pörgött. Gondolom Pep megkérte őket, hogy ne nagyon hajtsák ki magukat, mert fölösleges. Azt láttuk, hogy ha kell, akkor oda tudja tenni magát a csapat kicsit jobban ennél.robertfcb írta:Ez csak egy kötelezően lehozott házi feladat volt, nem kaptunk ki. Ennyit erről.
Nem mondom, h. nem volt adható, de korántsem egyértelmű a dolog. Nézd vissza. Előbb labdát ért a láb. Nem volt jogosabb, mint Villáé lett volna az 1. félidőben.Iniesta_1986 írta:Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát...)
Az mindenképp jó, h. úgy félnek tőlünk, mint a tűztől, és fülüket-farkukat behúzzák.
Sztem a büntetőt vitathatjuk, mert nem volt az, ahogy a első félidőben villa hasonló szituációja sem. Az eredmény igazságos. A meccset az 1-0-ás vezetésünk után sajnos mi buktuk el.A szájíz kicsit keserű. A 6-os el classico győzelmi sorozatot nem abszolváltuk. A bajnokság megvan.Iniesta_1986 írta:Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát...)
Az mindenképp jó, h. úgy félnek tőlünk, mint a tűztől, és fülüket-farkukat behúzzák.
Én pedig azt nem értettem,hogy mi értelme volt felrúgni Marcelót amikor úgysem tudta volna megjátszani a labdátIniesta_1986 írta:Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát...)
Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát...)
Épp most nyertük meg a ligát, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz. Ha attól lélektani előnyük van, hogy hatodjára összeizzadtak egy ikszet, legyen.Iniesta_1986 írta: Ja, és a kupagyőzelemtől búcsúzzunk el!
A lélektani előny nem nálunk van...
Lélektani előny... vicc. A jobb csapat fog nyerni, akik mi vagyunk. Ez csak egy kötelezően lehozott házi feladat volt, nem kaptunk ki. Ennyit erről.Iniesta_1986 írta:A meccs képe alapján a lehető legrosszabb eredmény. Gyengébb volt ez a Real, mint a Gijón. Értékelhetetlen, nulla teljesítmény!
Ja, és a kupagyőzelemtől búcsúzzunk el!
A lélektani előny nem nálunk van...
Ezt jól el....
Ezt adom. Csalódott vagyok kicsit, de nem vagyok mérges. Az lett volna igazán csúnya, ha így megszerzik a vezetést... várom a szerdát, kapjuk el őket!!!ozsimiki írta:1-1.
Jó ez az eredmény, látván Xaviék "mérgét", ezzel,h egyenlített a Madrid, szerintem nekünk tettek jót a következő 3 meccset figyelembe véve. Majd meglátjátok![]()
Ha Villa kicsit jobb formában van, 1-1 után is eldöntjük a meccset, előtte meg 2-0. Sebaj, bajnokság a mienk, munkás Jose megmutatta egy erős csapat elleni taktikáját: védekezés ezerrel, pontrúgások, kontrák. kifújt.
Várom a kupadöntőt.
FORCA BARCAAA!!!