Enrique írta:fcjoc írta:A Real Madrid félhivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Pepe, Khedira; Di María, Cristiano, Benzema.
Egyértelmű a cél: masszív védekezés, ne kapjanak gólt, támadásban pedig arra fognak építeni, hogy labdaszerzés után szétfussanak minket kontrákból, és kb mindenhonnan lőni fognak. Ebben én látok rációt - már ha ez marad a felállás - mert akkor mindig meleg a pite, ha nem sikerül a visszatámadás és egy két húzásból ott vannak a kapu előtt. Meg máshogy tényleg nem tudom, hogy lehetne megverni ezt a Barcát és ez alapján a kezdő alapján még a nagy Mourinho sem tudja.

Korrekt! Én hozzátenném, hogy szerintem alapból is erősebb a kp-ja a Barcanál,mint Madridnak.Xavi-Ini-Keita (?)

. Pepe vdk-n (kicsit bugos)? Hát ő tuti lapos lesz a végén, ahogy ismerem a foci világából. Özilt nem hagytam volna ki, vagy ha igen,akkor tuti Kaká-val kezdeném a meccset..
Nálunk baloldalon kezdenék egy Adrianoval,középen Pique-Sergio,jobbon Alves-el. előtte adott, Xavi, Ini,Keita. Elől meghát... : Villa-Messi-Pédro

Tippem: 1-3. (Maria ill. Messi 2, Pedro1)