Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.16. 17:23:26

Daffy,
sok Real meccset nem nézek,de mondhatjuk,hogy ez enyhén védekező csapat?
Pepe-Khedira-Xabi középpályával.

Amúgy érdekes,hogy JM pont Pep ellentetje :D
Pep VKP-ből csinál védőt (busi)
JM meg védőből VKP-t (Pepe) :D
d
Entrenador del Barça

2011.04.16. 17:22:53

Micsoda indulatok, te jó ég...
Mourinhora sokat lehet mondani, de kizártnak tartom, hogy bárkit is szándékosan lerúgasson. Ramos meg Pepe meg önkontroll nélküli barmok, de ők sem azzal az elhatározással lépnek pályára, hogy majd most lerúgnak valakit, csak elszáll az agyuk. A végeredményt tekintve persze tökmindegy, de azért nem kell hülyeségeket kitalálni. Csak csöndben jegyzem meg: nem vagyok benne biztos, hogy fordított esetben mondjuk Alvesnek nem durranna el az agya és tenne egy túl kemény belépőt...
daffy
Madridista

2011.04.16. 17:20:51

Sanama írta:
daffy írta:"A Real Madrid félhivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Pepe, Khedira; Di María, Cristiano, Benzema."
így már fel merem tenni a pénzem a barcára. ramos a jobboson kuka,albiol-carvalho lassú,pepe a kp-n sima piros lap,khedira nem képes előre játszani,dm nem túl okok. talán még a hendit is meg lehet próbálni,ha ez lesz.
Özil? Sérült,vagy mi van vele?
nem,csak pados(legalábbis a fentiek szerint)
Ramos nem eltiltott? Think
még mindig nem
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.16. 17:20:15

A Real Madrid félhivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Pepe, Khedira; Di María, Cristiano, Benzema.

hát ez vmi :| frenetikus.. pepe vkp, khedirák meg nem zavarnak vizet.. adebayor?? :o

Maradjon így!!! csakaBARCA!!!!!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.16. 17:19:12

daffy írta:"A Real Madrid félhivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Pepe, Khedira; Di María, Cristiano, Benzema."
így már fel merem tenni a pénzem a barcára. ramos a jobboson kuka,albiol-carvalho lassú,pepe a kp-n sima piros lap,khedira nem képes előre játszani,dm nem túl okok. talán még a hendit is meg lehet próbálni,ha ez lesz.
Ramos nem eltiltott? :-k
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.16. 17:17:21

Özil? Sérült,vagy mi van vele?
daffy
Madridista

2011.04.16. 17:16:09

"A Real Madrid félhivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Pepe, Khedira; Di María, Cristiano, Benzema."
blanee
Barça B

2011.04.16. 17:14:54

Rinku írta:
Rewolution5 írta:akár azis elképzelhető, hogy szándékosan, Ramosból kitelik :(
Miért, szerinted van olyan ember, aki szándéktalanul csúszik be páros lábbal, rúgdosódik vagy könyököl? Ez az ember egy rakás sz*r, pepécskével együtt, két senkiházi, akiktől nagyon tartok, hogy Messit, Xavit, Iniestát HASZNÁLHATATLANNÁ rúgják... Ez a bajom, ezért tartok nagyon a mai meccstől, mert ezek ketten mindenre képesek, még roncikát is ide sorolhatjuk és a díszes kompánia többi tagját is... Mit akar egy olyan ember, aki egy régi csapattársát a torkánál fogva hátralöki, a többi régi ismerőst meg lökdösi és megrúgja? Nem azért, mert a labdát akarja, hanem mert egy barom, akinek nem volt gyerekszobája... Jellemtelen, alávaló gazember, rég kivágtam volna a keretből, mint, ahogy a macskát szokás...
Pepe meg nagyobb féreg, mint Gregor Samsa volt, földön fekvő embert rúgdos, fejét, mindenét... Soha többé nem szeretném stadion környékén sem látni ezt a két mocskot, figyeljétek meg, valakit le fognak rúgni, valakinek véget ér a szezonja... Adja a Jó Isten, hogy hazudjak és kiállítsák mindkettőt jó hamar...

Az első félidőben kell 2 gólt rúgni és véget ért a meccs. Mindegy, hogy hogy, csak érvényes legyen! Aztán, ha ez meg van, nyomás 3 cserét beküldeni.

Az meg, hogy valaki azt várja itt, hogy tisztán és szépen fog játszani a madrid, utópisztikus vágyódás, a real játékosoknak semmit nem jelent a becsület és a tisztesség... Tisztelet a kivételnek! Megint ott fogják folytatni, ahol évekkel ezelőtt elkezdték. Ütni-verni-törni-zúzni-gyilkolni-kaszabolni a Barcásokat, ami mind a Barca játékosokkal szembeni tehetetlenség és irigység... Lehet úri ember módjára is viselni a vereséget, de ott ez nincs betanítva...

0:1, 0:2-re számítok, nagyobb sérülés nélkül ússzuk meg a meccset...

Most nem azért de hogy lehet ilyen elvakult valaki? Nincs olyan csapat a világon aki ilyen gonosz lenne mint aminek te lefested. Persze, a barcánál soha sem volt egy olyan játékos se egész történelme során aki ne rúgott volna le egy másik focistát. A realnál meg mindenki csak arra megy hogy lábat törjön. Igaz, hogy vannak olyanok akik hajlamosak elveszteni az eszüket, de azok se minden meccsen, és nem is a teljes csapat tartozik közéjük.
Komolyan mondom nem értem ezt a sötét elfogultságot. Állítottak már ki a realtól is embert, ítéltek már tizenegyest is ellenük.
Én azt mondom, hogy aki már előre a bíróval meg a szabálytalanságokkal jön, az fél, és előre próbálja megmagyarázni, ha vereség lenne. Jobb csapat a barca de nincs glória egyik player feje fölött sem, ők is elvethetik a súlykot (valdes pl. hajlamos néha), és aztán nehogy még a végén utólag is magyarázkodnod kellkjen.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.16. 17:13:15

Logan10 írta:Ti mit gondoltok arról a gólról amit Messi lőtt a Reálnak 2008 decemberében a 2-0-ás meccsen?? Mert én ahányszor megnézem mindig úgy látom hogy Cannavaro a gólvonal előtt ért bele... :shock:
Gondolván arra, hogy öngólt kellett volna elkönyvelni?
A válasz: nem
Akkor írják öngólnak, ha a labda amúgy elkerülte volna a kaput. Mivel ez egyértelműen a kapuba tartó lövés volt, és a gólvonal közelében kapott bele az olasz, így akár előtte tette meg, akár már azon túl, a gól Messié.
Logan10
Jugador d'estrella

2011.04.16. 17:11:15

Ti mit gondoltok arról a gólról amit Messi lőtt a Reálnak 2008 decemberében a 2-0-ás meccsen?? Mert én ahányszor megnézem mindig úgy látom hogy Cannavaro a gólvonal előtt ért bele... :shock:
Csak a Barça
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.16. 17:04:04

gergo9 írta:
Messithebest írta: Kicsit off de: EZ talán segít :D
Ez meg egészen más szerveimre van hatással :mrgreen:
Ramos nője a befutó nálam. Ramost nyilván nem az eszéért szereti :)
Az enyémre is hatással van :mrgreen: Nálam Özil csaja a best. De ha ez sem, akkor nézd meg az aláírásomban levő videót: FC Barcelona - El Clasico 2008-2010 :D Ha ez sem, akkor nem fog menni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.16. 16:59:01

Egyébként senki nem számol azzal a lehetőséggel, hogy Pep akár az egész taktikát átvariálhatja, mint tavaly. El tudnám képzelni, hogy két/egy csatárral kezdünk, és egy masszívabb középpályával pl

----------Valdés
Piqué Busquets Adriano
Alves Xavi Keita Maxwell
Messi Iniesta
Villa
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.16. 16:57:05

Messithebest írta: Kicsit off de: EZ talán segít :D
Ez meg egészen más szerveimre van hatással :mrgreen:
Ramos nője a befutó nálam. Ramost nyilván nem az eszéért szereti :)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.16. 16:55:20

Messa írta:
Tocy írta:Emberek...nem kéne már a meccs előtt bírózni. Totál 3esélyes meccs, be kéne látni, és bízni a jó játékunkban. Nem előre magyarázni a bizonyítványt, mert nagyon úgy hat...
Így van. Nyugi srácok. Ne a két hadibarommal foglalkozzunk már előre.

De örülnék, ha Puyol tudná vállalni a játékot. Jócskán megkönnyítené a helyzetünket. Ha mégsem, ezesetben Keitát várom vkp-nak.

Ti kivel kezdenétek inkább? Adriano, vagy Maxwell?
Miért kezdetnéd Puyolt? Nincs játékban,nincs ritmusban nagyon régóta sérült... Csak rossz megoldást választana,még akkor is ha Ő Puyol.

VV-Alves-Pique-Busi-Adriano-Keita-Ini-Xavi-Messi-Villa-Pedro

Én ezzel állnék ki,szerintem max a balbekk kérdéses Pepnél
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.04.16. 16:51:12

csabooo írta:kicsit off, de témához kapcsolódik: erdélyiek, a digisporton kívül más adó nem adja a meccset ? :roll:
nem :?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
csabooo
Capitá del Barça

2011.04.16. 16:49:58

kicsit off, de témához kapcsolódik: erdélyiek, a digisporton kívül más adó nem adja a meccset ? :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
LM10
Director del Fútbol

2011.04.16. 16:48:56

Én Puyolal így kezdenék:

Valdés,Alves,Piqué,Puyol,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Pedro

Puyol nélkül:

Valdés,Alves,Piqué,Busquets,Adriano,Keita,Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Pedro

De mivel Pedro visszatérése után még csak csere volt ki tudja, hogy pont ma lesz-e kezdő, az is benne van, hogy Iniesta feljebb lép, és Keita lesz a kp. Milito játékára nem számítok.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.16. 16:45:27

Tocy írta:Emberek...nem kéne már a meccs előtt bírózni. Totál 3esélyes meccs, be kéne látni, és bízni a jó játékunkban. Nem előre magyarázni a bizonyítványt, mert nagyon úgy hat...
Így van. Nyugi srácok. Ne a két hadibarommal foglalkozzunk már előre.

De örülnék, ha Puyol tudná vállalni a játékot. Jócskán megkönnyítené a helyzetünket. Ha mégsem, ezesetben Keitát várom vkp-nak.

Ti kivel kezdenétek inkább? Adriano, vagy Maxwell?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.16. 16:45:25

gergo9 írta:Engem vhogy nem kapott el a klasszikus láz még.
Kicsit off de: EZ talán segít :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
lbasse
Barça B

2011.04.16. 16:44:35

http://www.youtube.com/watch?v=Ec0CT8yz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=mW64GJPj ... re=related

Reméljük most megúszuk, az ezekhez hasonló eseményeket.Hajrá Barca!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lbasse 2011.04.16. 16:45:37-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.16. 16:38:38

Emberek...nem kéne már a meccs előtt bírózni. Totál 3esélyes meccs, be kéne látni, és bízni a jó játékunkban. Nem előre magyarázni a bizonyítványt, mert nagyon úgy hat...
Logan10
Jugador d'estrella

2011.04.16. 16:15:16

Rinku írta:
Rewolution5 írta:akár azis elképzelhető, hogy szándékosan, Ramosból kitelik :(
Miért, szerinted van olyan ember, aki szándéktalanul csúszik be páros lábbal, rúgdosódik vagy könyököl? Ez az ember egy rakás sz*r, pepécskével együtt, két senkiházi, akiktől nagyon tartok, hogy Messit, Xavit, Iniestát HASZNÁLHATATLANNÁ rúgják... Ez a bajom, ezért tartok nagyon a mai meccstől, mert ezek ketten mindenre képesek, még roncikát is ide sorolhatjuk és a díszes kompánia többi tagját is... Mit akar egy olyan ember, aki egy régi csapattársát a torkánál fogva hátralöki, a többi régi ismerőst meg lökdösi és megrúgja? Nem azért, mert a labdát akarja, hanem mert egy barom, akinek nem volt gyerekszobája... Jellemtelen, alávaló gazember, rég kivágtam volna a keretből, mint, ahogy a macskát szokás...
Pepe meg nagyobb féreg, mint Gregor Samsa volt, földön fekvő embert rúgdos, fejét, mindenét... Soha többé nem szeretném stadion környékén sem látni ezt a két mocskot, figyeljétek meg, valakit le fognak rúgni, valakinek véget ér a szezonja... Adja a Jó Isten, hogy hazudjak és kiállítsák mindkettőt jó hamar...

Az első félidőben kell 2 gólt rúgni és véget ért a meccs. Mindegy, hogy hogy, csak érvényes legyen! Aztán, ha ez meg van, nyomás 3 cserét beküldeni.

Az meg, hogy valaki azt várja itt, hogy tisztán és szépen fog játszani a madrid, utópisztikus vágyódás, a real játékosoknak semmit nem jelent a becsület és a tisztesség... Tisztelet a kivételnek! Megint ott fogják folytatni, ahol évekkel ezelőtt elkezdték. Ütni-verni-törni-zúzni-gyilkolni-kaszabolni a Barcásokat, ami mind a Barca játékosokkal szembeni tehetetlenség és irigység... Lehet úri ember módjára is viselni a vereséget, de ott ez nincs betanítva...

0:1, 0:2-re számítok, nagyobb sérülés nélkül ússzuk meg a meccset...
Tuti ha előnybe kerülünk akkor José odaszól Ramosnak hogy indítsa be a gépezetet és rúgjon akit lát mert az is biztos hogy a bíró senkit sem fog kiállítani a reáltól mert úgy hívják a csapatot hogy Reál Madrid vagy max sárgát ad.. Abban is 100% ig biztos vagyok ha Di María vagy valaki más eljut a tizenhatosunkig akkor feldobja magát nálunk mindjárt piros és tizi. De ha ez fordítva lenne akkor a Barcás játékosnak sárgát és szabadrúgás kifelé , meg meglehet számolni hogy ki mennyi tizenegyest kapott. Mert amíg a reálosko dobálják magukat a tizenhatoson belül addig a barcások továbbmennek.:evil: Úgyhogy nemis a Reáltól tartok hanem attól hogy JM az uccsó pillanatban berakja pepét ramos mellé és a bírótól.De remélem megússzuk komolyabb sérülés(ek) nélkül :?
Csak a Barça
Facsy
Jugador d'estrella

2011.04.16. 16:10:59

Hát én sztem is nyerünk ma....sokan hajtogatják h a Barca mstanába nem azt a játékot játsza mint az év elején....én erre mindig annyit mondok h a kazán is csak akkor fűt,akkor ég teljes lánggal ha szükség van rá....ha nincs rá szükség és égne az teljesen felesleges gázfogyasztás lenne...sztem ugyan ez a helyzet a Barcával is....előnnyel érkezet az Arsenal a vissza vágóra....és jó formán labdához se ért....nem akarom el kiabálni de sztem ma megint csak büntetni fogjuk Josét és bandáját....és remélem nem az lessz a taktikája a numeróvannak h szét rúgatja Messiéket h a Kupa döntőben és a Bl-ben ne tudjanak játszani....nem soká kezdődik az első felvonás.... VISCA EL BARCA!!!!
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.16. 16:08:32

Azt álmodtam, hogy 1-2 lesz a meccs vége, s úgy hogy megfordítjuk a meccset az utolsó 10percben :D

Nagyon szép lett a fejléc :)
Kép
dekor
Jugador del Barça

2011.04.16. 15:50:10

Én maximálisan biztos vagyok benne hogy a mai meccset hozzuk...nem is 1-2 góllal. Nem értek egyet azzal aki azt hiszi hogy Mourinhoéknak ez a meccs már nem jelent semmit...vissza akarnak ők vágni ha elismerik ha tagadják. Guardiola is úgy lehet vele mint én, itt igenis nyerni kell, nem lehet más az elvárás mint egy maximumot produkáló Barca. Ha kapnának egy 4-5 gólt akkor megtörnek, és ez a célja Pepnek. Ha egy sprinter rosszul kapja el a rajtot...tudjátok mi történik akkor. Szóval nem kell elfogultsággal vádolni mert nem vagyok az. Ti is tudjátok hogy jó a Real, jobb mint sok más európai élcsapat, de mi egy szinttel mindenki felett állunk. Ez a helyzet. A mai meccs remélem megerősít a gondolataimban.
Válasz küldése