Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, szerinted van olyan ember, aki szándéktalanul csúszik be páros lábbal, rúgdosódik vagy könyököl? Ez az ember egy rakás sz*r, pepécskével együtt, két senkiházi, akiktől nagyon tartok, hogy Messit, Xavit, Iniestát HASZNÁLHATATLANNÁ rúgják... Ez a bajom, ezért tartok nagyon a mai meccstől, mert ezek ketten mindenre képesek, még roncikát is ide sorolhatjuk és a díszes kompánia többi tagját is... Mit akar egy olyan ember, aki egy régi csapattársát a torkánál fogva hátralöki, a többi régi ismerőst meg lökdösi és megrúgja? Nem azért, mert a labdát akarja, hanem mert egy barom, akinek nem volt gyerekszobája... Jellemtelen, alávaló gazember, rég kivágtam volna a keretből, mint, ahogy a macskát szokás...Rewolution5 írta:akár azis elképzelhető, hogy szándékosan, Ramosból kitelik
Én sem úgy értettem, hanem az, hogy a 2001-2010-ig tartó időszakot a 20. századhoz vetted...salas9 írta:Elhiheted, hogy nem úgy értettem, hogy 20 év = 20. század.haszi írta:![]()
Úristen... Egyszer tisztában kell lenni a 20. század fogalmával...
akár azis elképzelhető, hogy szándékosan, Ramosból kitelikRinku írta:Szerintem itt nem is a játéktudásától tartanak sokan, hanem attól, hogy ez a pszichopata barom állat összetör valakit...socio66 írta:olyan nagy ügyet csináltok ramos szerepléséből,mintha nem csináltak volna belőle hülyét szinte mindig az elmúlt meccseken a támadóink. a legutóbbin villa,előtte meg henry.
abszolút nem tartok tőle.
Szerintem itt nem is a játéktudásától tartanak sokan, hanem attól, hogy ez a pszichopata barom állat összetör valakit...socio66 írta:olyan nagy ügyet csináltok ramos szerepléséből,mintha nem csináltak volna belőle hülyét szinte mindig az elmúlt meccseken a támadóink. a legutóbbin villa,előtte meg henry.
abszolút nem tartok tőle.
0-2Rewolution5 írta: mint madridista tippként daffy?
mint madridista tippként daffy?daffy írta:ott lesz ramosgygerike írta:Nem ugy volt hogy Ramosnak megvan a 10. sárgája és nem játszhat ellenünk?
ott lesz ramosgygerike írta:Nem ugy volt hogy Ramosnak megvan a 10. sárgája és nem játszhat ellenünk?
Abidal,Bojan és Mascherano is elutazott a kerettel, mert nem akarták ezt kihagyni, és segítenek lélekben a csapatnakSanama írta:Puyol ottléte lélektanilag nagyon kell a csapatnak szerintem. Játszani tuti nem fog,de legalább ott lesz és segíti a srácokat!
Viszonylag szoros meccset várok,de szerintem győzni fog a Barca,igaz minimális különbséggel. 1 vagy max. 2 góllal.
Én is rágódok egy ideje, hogy Bilbaoban Ramos(10.) és Granero(5.) is begyűjtötte az eltiltást érő sárgát. Ám ebből csak utóbbi nem játszik az eltiltás miatt.gygerike írta:Nem ugy volt hogy Ramosnak megvan a 10. sárgája és nem játszhat ellenünk?