Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EZAAAAAAAAZ :O:O Köszöntem, hogy megosztottad!
Gondolom nem őket keresed (meg/vagy ismered is, de:Slither írta:Erős, karakteres hangú női énekeseket tudnátok mondani?
Nincs különösebb célja a kérésnek, csak simán zenehallgatásra kell.P.U.Y.O.L. írta:
Nem olvastam vissza, nem tudom, hogy mihez kell, de így elsőre:
Aretha Franklin
Alicia Keys
Miriam Makeba
Lauryn Hill
Mary J. Blige
Nem olvastam vissza, nem tudom, hogy mihez kell, de így elsőre:Slither írta:Erős, karakteres hangú női énekeseket tudnátok mondani?
Justin BieberSlither írta:Erős, karakteres hangú női énekeseket tudnátok mondani?
Én hallgattam, jó lett, érdemes letölteni
Persze, jól is tetted, azok mennek mindenkinél szerintem, mást is meg kell ismerni.Game90 írta:De ilyen California Love és Still DRE féle számokat direkt nem akartam beletenni, azokat mindenki ismeri.
Amúgy pont akkor mentem fel last.fm-re, amikor Kanyét hallgattad. Kicsit meglepődtem...![]()
Burnt sem rossz, de az Ol Time Killin-hez jó emlékek fűznek, meg szerintem jobb szám is.Eazzy írta:Nah én is hallgatgatom, hogy mit válogattál össze. Van pár amit én kicserélnék benne, de persze mind jó amúgy.
Pl The Roots - Dont Say Nuthin nekem hiányzik, valamint Kardinal Offishall-tól inkább ezt raktam volna be:
http://www.youtube.com/watch?v=RsASw22LJ5Y
Most megihlettél, hogy összedobjak egy TOP100 hiphop/rap listát...lehet tolok egyet, de nem tudom hogy kéne, nagy meló, mert végtelen sok van
Ja meg persze Kányét kiraknám legelni.