Barça vs. Real - El Clásico
-
- Jugador del Barça
bingyo
Z.Iván véleménye a négy klasszikusról: Négyből mennyi?
- Blaugranafan
- Barça B
Sport.es írtaAndris írta:Ezt honnan veszed?Blaugranafan írta:Meg is van Mourinho első "taktikai" húzása, 3-4 cm-el nagyobbra hagyatta a Santiago Bernabeuban a füvet, hogy mi ne tudjuk olyan gyorsan járatni a labdát.![]()
![]()
Nemártana valami forrást megjelölni mindig.

- sjay
- Entrenador del Barça
Hogy őszintén megmondjam, egy "kis" félsz van bennem, mert láthattuk mire képes a Real otthon. Szerintem a játék kulcsa nálunk az lehet, ha a közép csatárukat levesszük a pályáról (kár hogy nincs Masch), és ha a szélső támadásaikat megfogjuk. (Kár hogy nincs Abi).
A támadójátékunkat mint mindíg, most is Messire fogjuk építeni, a taktika maga kiszámítható, de a Bolha nem. Remélem Villa is magára talál, valamint a védelemnek sikerül a védelemnek állnia a sarat, és akkor a támadásainkkal nem lesznek gondok.
Az én Tippem 2-1 ide, 2 Messi, illetve egy CR-gól.
A támadójátékunkat mint mindíg, most is Messire fogjuk építeni, a taktika maga kiszámítható, de a Bolha nem. Remélem Villa is magára talál, valamint a védelemnek sikerül a védelemnek állnia a sarat, és akkor a támadásainkkal nem lesznek gondok.
Az én Tippem 2-1 ide, 2 Messi, illetve egy CR-gól.
- Andris
- Adminisztrátor
Ezt honnan veszed?Blaugranafan írta:Meg is van Mourinho első "taktikai" húzása, 3-4 cm-el nagyobbra hagyatta a Santiago Bernabeuban a füvet, hogy mi ne tudjuk olyan gyorsan járatni a labdát.![]()
![]()
Nemártana valami forrást megjelölni mindig.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Blaugranafan
- Barça B
Meg is van Mourinho első "taktikai" húzása, 3-4 cm-el nagyobbra hagyatta a Santiago Bernabeuban a füvet, hogy mi ne tudjuk olyan gyorsan járatni a labdát.

Ezt a Madridot nem szabad lebecsülnünk. Kiváltképp Murinnnnnyót, aki amúgy egy nagy "csótány", de félelmetes edző. Amúgy talán a legjobb lenne most egy rossz játékkal kikapni, ez aztán Barcelonában helyre billentené az agyakat, a fontosabb meccseken felpörögnénk, a Madrid meg azt hihetné, hogy még van esélye megnyerni a bajnokságot. Így a következő meccseken sem tartalékolhat a BL-re, nem pihenhet az elméje, aztán talán minden fronton hoppon marad. Meg kell nyerni mind a három trófeát, mert ha nem, Murinnnnnyó lesz az Isten Madridban. Ez borzasztó lenne, mert emberileg sehol sincs Guardiola-hoz képest.
monyo69
- samy85
- Capitá del Barça
Az a fura a sorstól, hogy ahogy vannak a meccsek időrendben ugy válik egyre kiélezettebbé...ugye a bajnoki végülis az a meccs amelyiken ha kikapnánk, azt mondanánk ugyan kit zavar, de a következő már a kupadöntő az már nagyobb értékű....de az igazán fontos csak utána jön majd....a 2 bl találkozó....érdekes...mind2 csapat az egész idényért fog hajtani...de csak 1 győzhet...Visca el Barca

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Miért lenne jobb? Én abszolút nem érzem erősebbnek, persze ez nem azt jelenti, h most hattal fogunk nyeri, az is lehet, h nem is nyerünk. Akkor minden össze jött, nem biztos, h most is ez fog történni.Ilúvatar írta:
Ősszel semmi köze se volt a Fortunának, tesóDe most a madrid jobb már mint ősszel, tehát most már mindenképpen kétesélyes a meccs.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Deus
- Boixos Nois
Ősszel semmi köze se volt a Fortunának, tesóozsimiki írta: Hát te hogy írhatsz olyat,h a Fortuna dönti el? Neked ősszel úgy tűnt,h szerencsével nyertünk? Az igaz,h egy klasszikus mindig különleges meccs,és nem lehet félvállról venni,de ha egyik csapat tudásának megfelelően gálázik,és nyer, akkor jó nagy böszmeség Fortunát belekeverni.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen, benne van bármi. Viszont Fortunát nem kellene emlegetni, az utóbbi klasszikusokat egyáltalán nem Fortuna döntötte el, hanem a Barca játéka.
Ezért "akadtam" ki egy kicsit csak.
Ezért "akadtam" ki egy kicsit csak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jobb csapat a Barca, ez nem vitás de a futballban bármi megtörténhet, ezért szeretjük sok millióan, a gyengébb legyőzheti az erősebbet akár a Madrid is nyerhet...( igaz itt olyan nagy a különbség, hogy ahhoz a madridnak bírói segitség is kell
)

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát te hogy írhatsz olyat,h a Fortuna dönti el? Neked ősszel úgy tűnt,h szerencsével nyertünk? Az igaz,h egy klasszikus mindig különleges meccs,és nem lehet félvállról venni,de ha egyik csapat tudásának megfelelően gálázik,és nyer, akkor jó nagy böszmeség Fortunát belekeverni.Ilúvatar írta:Erre azt mondják hogy kétesélyes a meccs. Mindig kétesélyes az el clasico. Csak a Fortuna istennő dönti el hogy kinek adja a sikert.MessiFan írta:Megmondom őszintén, nem tudom mit várjak ettől a meccstől.
HOGY ÍRHATSZ ILYESMIT?! Ne feledd hogy először madridban kezdünk, és a visszavágó meg nálunk lesz.Mental_Theo írta: sajnos szerintem a BL-ben a Madrid jut tovább

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
Erre azt mondják hogy kétesélyes a meccs. Mindig kétesélyes az el clasico. Csak a Fortuna istennő dönti el hogy kinek adja a sikert.MessiFan írta:Megmondom őszintén, nem tudom mit várjak ettől a meccstől.
HOGY ÍRHATSZ ILYESMIT?! Ne feledd hogy először madridban kezdünk, és a visszavágó meg nálunk lesz.Mental_Theo írta: sajnos szerintem a BL-ben a Madrid jut tovább

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Így van!Mental_Theo írta:Inkább most kapjunk ki, és a kupát nyerjük meg, és a BL-ben húzzunk bele.
Nem tudom, hogy tudnak majd mind a 4 meccsen az elvárásoknak megfelelően játszani, mindenki csodajátékot vár mindkettő csapattól.
Szerintem legalább az egyik helyen a Real örülhet, sajnos szerintem a BL-ben a Madrid jut tovább, sőt én holnap is egy hazai győzelmet, vagy X-et várok maximum.de ne legyen igazam. Legyen egy jó meccs holnap, mondjuk egy 4:4.
Én is meló közben ezen gondolkodtam, hogy ha kell választani, akkor a bajnoki El Clásico menjen el és a Copa del Reyt nyerjük meg. Nem lehet mind a négy meccset megnyerni a Real ellen, ahhoz túl jók. De még az iksz is necces, egyet szerintem valahogy be fognak húzni és akkor nagy lesz az arcuk. De ne legyen igazam.

Megmondom őszintén, nem tudom mit várjak ettől a meccstől.
Nem szabad lebecsülni a Realt mert nem a semmiből pottyant az ölükbe 76 pont. Nagyon veszélyesek a támadásaik és szerintem nagyon intenzíven le fognak támadni. 4-5 ember biztos rá fog tapadni a középpályára és ha a Barca képes kijátszani őket akkor meglehet a gól, de ha a Madrid szerez vezetést akkor semmiféleképp nem szabad fejvesztve támadni mert abból csúnya vereség lehet!
Nincs tippem se a kezdőre se a végeredményre.
Tiszta szívvel fogok szurkolni a csapatnak 16.-án a szobámba, 20.-án pedig Nyíregyházán.
Volna 1 tuti tippem amit simán feltennék bwinre: Ramos sárgát fog kapni (már ha játszik mert nem teljesen biztos)
Nem szabad lebecsülni a Realt mert nem a semmiből pottyant az ölükbe 76 pont. Nagyon veszélyesek a támadásaik és szerintem nagyon intenzíven le fognak támadni. 4-5 ember biztos rá fog tapadni a középpályára és ha a Barca képes kijátszani őket akkor meglehet a gól, de ha a Madrid szerez vezetést akkor semmiféleképp nem szabad fejvesztve támadni mert abból csúnya vereség lehet!
Nincs tippem se a kezdőre se a végeredményre.
Tiszta szívvel fogok szurkolni a csapatnak 16.-án a szobámba, 20.-án pedig Nyíregyházán.
Volna 1 tuti tippem amit simán feltennék bwinre: Ramos sárgát fog kapni (már ha játszik mert nem teljesen biztos)
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Inkább most kapjunk ki, és a kupát nyerjük meg, és a BL-ben húzzunk bele.
Nem tudom, hogy tudnak majd mind a 4 meccsen az elvárásoknak megfelelően játszani, mindenki csodajátékot vár mindkettő csapattól.
Szerintem legalább az egyik helyen a Real örülhet, sajnos szerintem a BL-ben a Madrid jut tovább, sőt én holnap is egy hazai győzelmet, vagy X-et várok maximum.de ne legyen igazam. Legyen egy jó meccs holnap, mondjuk egy 4:4.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem olvastam a híreket, de azt látom a szalagcímekből, hogy a mocsadék már elkezdte a hadjáratát. Bocs a madridistáktól és a Mourinho-fanoktól, de ezt nem tudom emberszámba venni. Elnézést a túlzottan erős fogalmazásért, de alkalom van és ilyenkor kis alkohol is van az emberben. Mégegyszer bocs.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
fcjoc írta:De amúgy tényleg ez mi? 10. sárga előző meccsen, és még ott van? hagyjuk már komolyan..
Nem tudom mit kavarnak...
Ugye ellenünk volt egy sárgája, és utána egyből pirosat kapott.
Lehet 2 sárga utáni pirosnak könyvelték el?
Ilyet is csak madridban lehet egyébként megcsinálni

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
De amúgy tényleg ez mi? 10. sárga előző meccsen, és még ott van? hagyjuk már komolyan.. 

Azt értem, hogy ott van, csak ha 10 sárgája van, amiből a 10.-et az utolsó meccsen kapta, akkor nem tudom mit keres ott...bowlinggolyo írta:Mit nem értesz? Még fcjoc írta h az Elmundo szerint el lesz tiltva Ramos, de a keretben ott van és nincs eltiltva.Tocy írta:Nem értem...de mind1.
-
- Entrenador del Barça
Mit nem értesz? Még fcjoc írta h az Elmundo szerint el lesz tiltva Ramos, de a keretben ott van és nincs eltiltva.Tocy írta:Nem értem...de mind1.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Nem értem...de mind1.LM10 írta:A Barcelona elleni keret: Casillas, Adán, Dudek; Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa; Xabi Alonso, Özil, Di María, Khedira, Kaká; Cristiano Ronaldo, Adebayor, Higuaín és Benzema. Kimaradt: Lass, Gago sérülés, Granero eltiltás, Pedro León és Canales technikai döntés okán.
Ott van Ramos és Arbeloa is, csak Granero az eltiltott.
Am a mi utazó keretünk mikor lesz nyilvános, vagy már kiadták?
- LM10
- Director del Fútbol
A Barcelona elleni keret: Casillas, Adán, Dudek; Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa; Xabi Alonso, Özil, Di María, Khedira, Kaká; Cristiano Ronaldo, Adebayor, Higuaín és Benzema. Kimaradt: Lass, Gago sérülés, Granero eltiltás, Pedro León és Canales technikai döntés okán.