sjay írta:Bob_Marley írta:Én nem értem a fanyalgókat....
Ha valaki 3szor megnyeri az időmérőt az szabálytalan?
Hamilton szurkoló vagyok, neki szurkolok a többiek nem érdekelnek (na jó Alonso-t kifejezetten nem csípem a McLaren-nél leművelt undorító viselkedése miatt)
Gyorsabb a kocsija a németnek, és????Hosszú a szezon, lehet javítani!
Igazán nem mondhatja senki, hogy nem volt élvezetes az időmérő!Tele volt meglepetésekkel!Vettel nyert, igen hozta a papírformát, de azért mert ő nyerte nem lehet azt írni unalmas volt

Szerintem am. pofátlanság volt amit Webberrel műveltek. Lehet csak én érzek összeesküvést, de nekem a német "wonderkid" (

azért meg nézném pl. a McLarenben vagy a Ferrariban, ahol nem tesznek hiperszuper autót a segge alá, mit "művelne) előtérbe helyezése nagyon nem tetszik, sőt, én utálom magát a versenyzőt is.
Én is Hami párti vagyok, de Alonso sikereinek is örülök. (Ha lesznek)
Kicsit kellene csak gondolkodni.
Aki komolyan azt gondolja,h a csapat direkt ejteti ki pilótáját,vagy direkt ad neki rossz Kerset,h a többiekkel se vegye fel a harcot. Ferrari is eltaktikázta magát elégszer a közelmúltban. Meki is. Időmérőn is.
Hamis vagy értem, mert az ő kocsija 2007ben,vagy 2008ban egy darab talicska volt igaz? Vagy Alonso Rönója nem volt elég jó amikor VB lett.
Bobnak teljesen igaza van, jelenleg a legjobb párosítás a RedBull-Vettel. Ennyi. Vettel hosszú versenyek óta kifogástalant nyújt, ha nem így lenne, nem menne sokra a jó géppel.
Samy!
Memória kérdése itt is fent áll.
Alonso seggét több éven át fényesre nyalta Czollner, amikor a tűz közelében volt (2005-2007), majd Hamiltonnak is befigyelt a huncut, Czollnernek nagyon sok kedvence volt, szerintem Vettel még nem az. Ettől függetlenül ekkora különbségeknél rácsodálkozik rendesen, főleg ha nem volt ilyen mértékű előjele.
Szóval fogadd csak el,hogy most 5perc erejéig áradozott, MI nekünk el kellett hallgatni 3évig, ahogy ki sem húzta Alo seggéből a nyelvét. Gondolom azzal nem volt sok bajod
Webber--> nagyon nagy hibát követtek el, a kemény és lágy között 1másodperc legalább van,+ nem működött a KERS-e, és ezt tudták, így nem jöhetett igen össze.
szerk:
Ronaldinho&Barca!
Ferrarinál tavaly is nagy részben hasonlókban reménykedtek

önerőből kevesek voltak akkor is. Idén még változhat, ha nem, jön megint a B-terv,és reménykednek a lepattanókban végig.