Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy elég nagy gáz....most küldött a tanár üzenetet hogy a csütörtöki órám elmaradMessiFan írta:Persze itt lakom a Wesselényin szóval innen 15-20 percre van gyalog.
Majd ide írd le hogy mikorra legyek ott vagy ha nem leszel gépközelbe akkor PÜ-ben el tudom küldeni a telefonszámom.
RendbenMessiFan írta:Jómagam 15 vagyok szal én leszek a legfiatalabbDe azért nyugodtan meg lehet hívni....
Mihu! El tudnál fuvarozni oda-vissza? Nem akarok buszozni és mondtad hogy te 4 embert el tudsz vinni.
Meg ámsjay írta: Akkor mi jól meg leszünk kettenEgyébként felvettelek msnre. (az itt kiírt címed alapján)
Akkor mi jól meg leszünk kettenMessiFan írta:Jómagam 15 vagyok szal én leszek a legfiatalabbDe azért nyugodtan meg lehet hívni....
Mihu! El tudnál fuvarozni oda-vissza? Nem akarok buszozni és mondtad hogy te 4 embert el tudsz vinni.
Én 18 Mihu 20, Rinku 18 akiket hoz ők is 18 körül vannak. Sanama 17(azt mondta el fog nézni)sjay írta:Egyébként a szurkolók közül (akik jönnek), ki hány éves?:D
Én 16 vagyok.
BARCA és BORSODI foreverbowlinggolyo írta:Helló!
Lefoglaltam a helyet este 8 órától már lehet menni és a fűtött sörteraszon leszünk.Megéri majd a meccs folyamán fogyasztani is mivel lesz egy nyereménysorsolás,amelyen az 500Ft felett vásárlók kuponjai vesznek részt.
Nyereménytárgyak: 5db 60 perces masszázs; egy teljes autó tisztítás kívülről-belülről és a fődíj: egy haza Barca vagy Real mez a győztes kilététől függően.
A jó hangulat fenntartásáról is gondoskodik a hely mivel egy korsó Borsodi 200Ft-ba fog kerülni a meccs ideje alatt.
Mindenkinek jó szurkolást és senki se hagyja otthon Barca ereklyéit
Ha bárkinek segítség kell,h hogyan juthat el a helyre az írjon pü-t és ott segítek.
Üdv,Szabi
Én biztos hogy megyek, valószínűleg 19:30-és 20:00 között fogok érkezni.bowlinggolyo írta:Nos emberek kérnék egy mihamarabbi összegzést, hogy hányan lennék mert szerdáig leszeretném rendezni a foglalást véglegesen egyelőre 10 helyet foglaltam még 1 hete de ezt változtathatom mivel az időpontot még nem mondta meg és megígértem h a héten szerdáig ezt pótlom.
Szóval akik még nem jelezték h jönnének de lenne kedvük április 20án a Barcelona-Real Madrid meccset Nyíregyházán az Offside Sport Caféban (Rutin pálya háta mögött Örökösföldön) megnézni az mindenképpen jelezze szándékát SZERDÁIG!!!!!!!!!!!!!
Nah akkor úgy érzem hogy Szabi mehet lefoglalni a helyetRinku írta:Én már hadba hívtam a haverokat, egy olyan 5-6-7 fős csapatot tudok vinni!Ebbe nem számotlalak bele Szabi, mert te már a listára írattad magad!
Szóval gyűjtsétek az emberek, én sem vagyok rest a toborzásban!
Én is mennéksjay írta:sjay, bármikor.bowlinggolyo írta:Emberek ez így a nullával ér fel![]()
Gyerünk jelezzétek az időpontokat és h hányan jönnétek mert a jövőhéten mindent le kell fixálnom azt mondták.
Márha nem lennék akadályotokra, 16 vagyok(Pontosan hol lesz a meccsnézés, vagyis melyik úton található a Sport Coffee?)
Tudod hogy hol van a rutinpálya Örökösföldön? Na ha túlmész rajta, akkor egy kicsit visszábbsjay írta:sjay, bármikor.bowlinggolyo írta:Emberek ez így a nullával ér fel![]()
Gyerünk jelezzétek az időpontokat és h hányan jönnétek mert a jövőhéten mindent le kell fixálnom azt mondták.
Márha nem lennék akadályotokra, 16 vagyok(Pontosan hol lesz a meccsnézés, vagyis melyik úton található a Sport Coffee?)
sjay, bármikor.bowlinggolyo írta:Emberek ez így a nullával ér fel![]()