Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a messi részleg. attól nem lesz kevésbé csúnya,hogy más is csinált csúnyát. egyébként cének inkább a puyolba ugrását említeném meg,ha már undorító kell tegnapról.Lionel85 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Cs88U-ih-Jwhigany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Erről se semmi?
de az megvan még 5 játékosnak rajta kívül. nem attól a világ legjobbja,hanem attól,hogy 100 helyzetből 95ben jó döntést hoz,de most nem hoz...Andris írta:Azért kell 15, mert volt a mérleg másik nyelvén 30. Szerintem ez ilyen egyszerű.
Más ke un klubsjay írta:Egyébként többször is lézereztek a szemébe. Remélem a közönségbe rúgást nem alantas céllal csinálta.
Erről se semmi?
http://www.youtube.com/watch?v=Cs88U-ih-Jwhigany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Lenne ekkora minden focistának a legnagyobb bűne. Először nézz kürül otthon!higany írta:Errol semmi? Kis suttyo...Undorito.
Én nem Fifázok,ilyet ki mondott?Lionel85 írta:Sanama, ember legyen a talpán, aki 10-ből 10-szer a legjobb helyre adja a labdát. Ő is ember, tévedhet. Nem gép, nem FIFA-zik, ahogy te és nem tv-n nézi a meccset, ahol mindent látni, hanem ott van a gyepen, sokkal másabb. Talán nem is kell említenem. Még így is klasszisokkal jobban cselekszik, mint más, ahogy Andris is írta. Nem kéne a valóságot keverni a játékokkal!
Te melyik meccset nézted?? Elég sokat passzolt, meg próbált a társaknak labdát adni. Ki fog neki labdát adni, mikor középen van???? Sokat van a 16os-on belül.Nem kéne belekötni. Tegnap betegen játszott. Inkább a befejezéseken kéne változtatnia. Sok ziccert elront. Az egész csapat élen vele hulla fáradt. Kíváncsi vagyok, hogy szerdán mit fognak művelni, mert a kupákhoz ez nem elég.Sanama írta:Leültetném már egy Fifa játék elé,és megmutatnám neki az a francos "S" betűt a számítógépen,mert szerintem otthon neki az hiányzik.
Ma is nem egyszer volt olyan szitu,hogy passzolhatott volna,de nem,ő meghúzza a cselt,bele az emberbe.
Lehet vitatkozni,de akkor nézd vissza a meccset.Andris írta:Sanama, szerintem erősen el vagy tájolva.
Luis EnriqueBarcaman1993 írta:Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...
Ez minden csapatnál így van. Egyébként ennél a csapatnál érzésem szerint egy olyan ember kell, aki jól motiválja a csapatot és bátran nyúl a fiatalokhoz. Jelenleg itt a Barcánál ez a siker titka.Messithebest írta:Pedig igaza van.... Ha Messi nem is(hűség miatt), Pep biztosan elhagyja a Barcát pár év múlva. Aztán ha nem találunk megfelelő edzőt, megint visszacsúszunk, oda ahol a 2000-es évek elején jártunk...