Sergi írta:Rem. hogy a srácok elfelejtik az közelmúlt nagyképű történéseit,mert ekkora mellénnyel bizony nemegyszer estek már csúnyán pofára a mindenkori csapatok...tartok a Madridtól,mert erősebbnek tűnnek mint anno. ősszel,és sztem vért fog itatni velük JM az első meccs előtt...ettől függ. továbbra is azt tartom h mire a tánc véget ér, mi örülhetünk...bár pokoli egy tánc lesz...
Hát sztem meg pont, hogy ez a Real gyengébb, mint ősszel. Viszont mi is gyengébbek vagyunk. Én úgy gondolom, hogy mindegyik sorozatban nekünk kéne továbbjutni/nyerni, mert ez a csapat klasszisokkal jobb csapat, mint a másik és ezzel nem a Madridot szeretném lebecsülni. Viszont, ha a csapat lebecsüli az ellenfelet, vagy lazázik bármelyik meccsen, akkor nagyon könnyen megéghetünk. Ehhez mindenkinek tartani kell magát és remélem ilyen Valdes, Pedro, Piqué, vagy Rosell féle nyilatkozatok többé nem lesznek, mert már engem Barcás szurkolót is piszkosul zavarnak. Mi lehet, akkor esetleg a túloldalon? A foci örök szabálya, hogy bárki is az ellenfél azt nem szabad lebecsülni, ráadásul nagyképűsködni sem szabad. Ha ezt a 2-3 dolgot a csapat elkerüli, akkor boritékolhatóak a sikerek, de ha ez nincs meg a Real nagy meglepetéseket is okozhat.