Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tényleg, én is úgy tudom, hogy ki kell hagynia!samy85 írta:Én annyit tudok h Arbeloa tuti kihagyja a bajnoki clasicó-t...akárcsak Carvallho a Bl-meccsünket... Ramosról nem hallottam....fcjoc írta:amúgy nem úgy van hogy ramos nem is játszik a klasszikuson? vagy rosszul tudom?!
Én annyit tudok h Arbeloa tuti kihagyja a bajnoki clasicó-t...akárcsak Carvallho a Bl-meccsünket... Ramosról nem hallottam....fcjoc írta:amúgy nem úgy van hogy ramos nem is játszik a klasszikuson? vagy rosszul tudom?!

Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=yRh5CofRKTY
nem fognak ilyen indíttatásból rugdosódni. benne van mindkettőjük játékába a lapos megmozdulás, de szándékosan azért, hogy ne játsszon x vagy y a kövi meccsen szerintem biztos, hogy nem akarnak kaszálni. bár ramosról lehet merész ilyet állítani a múltkori classico után, de bízom benne. pepe viszont emlékszek legutóbb ő volt az első, aki kezet fogott a katalánokkal az 5-0 után és egy jelenete se volt a meccsen. labilisak fejben mindketten, de Josénak, mint a nagy pszichonak adott a feladat, hogy helyretegye ezt.Ilúvatar írta:én most nem a vereségtől félek, hanem Ramostól vagy Pepetól... Ezek képesek rokkanttá tenni a legjobb játékosunkat, hogy ne játszanak a következő meccsen...
Mondjuk Pepe az 5-0 -nél békekövet volt, nem láttam tőle semmiféle durvaságot szerencsére. De talán holnap visszakapcsol kaszáló-módra.
csak akkor kell félni,ha pepe vkp lesz. ott a félidőt nem fogja a pályán tölteni. remélem ez josétól csak valami vicc volt az előző fordulóbanIlúvatar írta:én most nem a vereségtől félek, hanem Ramostól vagy Pepetól... Ezek képesek rokkanttá tenni a legjobb játékosunkat, hogy ne játszanak a következő meccsen...
Mondjuk Pepe az 5-0 -nél békekövet volt, nem láttam tőle semmiféle durvaságot szerencsére. De talán holnap visszakapcsol kaszáló-módra.

szerintem ramosnak a zuhanyig nem tisztult ki az agya,látszik a tekintetén,hogy gáz van...Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=yRh5CofRKTY
Azért fog védekezéssel nyerni (ha fog), mert mással nem tud. Akármilyen tizedelt is a barca védelme, ha megszerzik a labdát és előredobják a támadóknak, akkor át azok átrohannak a madridon. Ezt zsozé is tudja, szerintem neki a legfontosabb az lesz, hogy kemény, hajtós legyen a meccs, mert kispaddal most kicsivel rosszabbul állunk.Galen írta:bocs, de nem értem ezt a nagyképűséget..
Miből gondoljátok, hogy a Real majd védekezéssel fog nyerni?
Nyissátok ki a szemeteket, legalább olyan jó formában vannak, mint mi, sőt.
Akinek a védelmével mostanság gond lehet, azok mi vagyunk. Puyol és Abidal hiánya.. jó reggelt...
nem lesz sima ez a 4 meccs. Nagyon is félő, hogy a kupát kiveszik a kezünkből és a másik három meccs is húzós lesz..
( akinek nem inge...)

Igen, de a mondandóm lényegét hagytad ki,csababarca írta:Galen írta:bocs, de nem értem ezt a nagyképűséget..
Szerintem nem fogunk 4szer nyerni...pl hétvégén x-et érzek, vagy madridi sikert.
Viszont te meg ne feledd,hogy ősszel is legalább olyan jó formában voltak mint mi, sőt, minden ellenfelüket szétverték...aztán tudjuk mi volt a klasszikuson.
Galen írta:bocs, de nem értem ezt a nagyképűséget..
nem akarom lefitymálni cé-t,de 1 év kemény munkával te is tudsz úgy kinézni. tökfőzelékkel. csak szálkás,de nem nevezném izomállatnak. a szálkásság meg a sok futástól összejön. nem értem,hogy a nők miért hugyoznak kölnit utána. a feje kész van,de a többit meg lehet csinálni.csababarca írta: Jó, de Messi fullra szét van doppingolva...így könnyű bírni a rúgásokat...
Ronaldo meg a tökfőzeléktől néz ki úgy mint egy testépítő, persze hogy fáj a lábikója mikor csúnya bácsik megrúgják..![]()
ab1daL írta: Látom megelőztél a linkkel.Azért jókat lehet röhögni ezen a Ronaldo gyereken.
Messit meg tényleg hihetetlen, hogy nem lehet megállítani, pedig nem egy Ibra felépítésű gyerek, és mégis...
Látom megelőztél a linkkel.Lionel85 írta:Messi vs. Cristiano Ronaldo, kicsit másképp
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... i-sem.html