Bajnoki Mérkőzések 10-11
Nagyon nehéz lesz szombatra összerakni a kezdőt! Busqets-t láttuk a Donyeck ellen is sokkal stabilabb a középpályán Xavi,Busi,Ini-Pedro,Messi,Villa így ez jó! De mi lesz hátul?Alves Pique?Adriano!
Már Fontas-t kellet volna probálni mit tud hátul mert sokkal jobbak vagyunk ha Busqets középen van!!!
Már Fontas-t kellet volna probálni mit tud hátul mert sokkal jobbak vagyunk ha Busqets középen van!!!
-
- Director del Fútbol
Szombaton nyerni kell, úgy ahogy írod. Arról nem is beszélve, hogy mi a baj azzal, ha a reál és mi is tudunk pihentetni? szerintem semmi, egyenlő feltételek mellett nekünk nyernünk kell ellenük és nem kell taktikázni, mert képességekben egyértelműen jobbak vagyunk. Ezt csak meg kell mutatni a meccsen és szívvel-lélekkel küzdeni ezeken.torrentkiller írta:Ha kikapunk, 5 pont difi. Ráadásul ha akkor kezdünk el kényelmesen fél gőzzel játszani a meccseken, akkor 1-2 nagyon kellemetlen eredmény is becsúszhat. Ami azt jelenti, hogy 2 vereség, és már a madridé a liga.Mr. Master írta:
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
Na ez lenne az a pont, ahol én többet focit sem néznék...
De hát ilyen nem fordulhat elő, mert a hétvégén megütjük őket, akkor meg már szinte borítékolható a liga
-
- Entrenador del Barça
Pozitívan tekintek az első Classico elé. Talán ez a legkevésbé téttel bíró meccs a 4 közül. Szerintem döntetlen lesz, kb 2-2. De ha kikapunk - ami remélem nem következik be, - akkor sincs nagy baj, hiszen úgy is lesz 5 pont előnyünk, ami elég lesz, főleg annak tudtában, hogy a Madridra milyen meccsek várnak!
A Bl és a kupadöntő kicsit neccesebb dolog, mert egy meccsen bármi megtörténhet, elég egy kis rövidzárlat és elmehet rajta a győzelem/továbbjutás. De én bízom benne, hogy ismét döntőbe jutunk a bl-be, megnyerjük a kupát és a bajnokságot is! De szép lenne....
A Bl és a kupadöntő kicsit neccesebb dolog, mert egy meccsen bármi megtörténhet, elég egy kis rövidzárlat és elmehet rajta a győzelem/továbbjutás. De én bízom benne, hogy ismét döntőbe jutunk a bl-be, megnyerjük a kupát és a bajnokságot is! De szép lenne....
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ha kikapunk, 5 pont difi. Ráadásul ha akkor kezdünk el kényelmesen fél gőzzel játszani a meccseken, akkor 1-2 nagyon kellemetlen eredmény is becsúszhat. Ami azt jelenti, hogy 2 vereség, és már a madridé a liga.Mr. Master írta:
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
Na ez lenne az a pont, ahol én többet focit sem néznék...
De hát ilyen nem fordulhat elő, mert a hétvégén megütjük őket, akkor meg már szinte borítékolható a liga

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Én Pep új húzására leszek kíváncsi. Utóbbi klasszikusokon mindig húzott valami váratlant. Pl. legutóbb azt,hogy Xavi szinte csatárt játszott...
A Real szerintem próbálja az őszi játékot szombaton,és abból kiderül,hogy mi lesz szerdán,illetve majd a 2 bl meccsen. Túl támadó nem hiszem,hogy lesz a Madrid,de nem szabad lebecsülni őket...
A Real szerintem próbálja az őszi játékot szombaton,és abból kiderül,hogy mi lesz szerdán,illetve majd a 2 bl meccsen. Túl támadó nem hiszem,hogy lesz a Madrid,de nem szabad lebecsülni őket...
szerintem nem lesz sok gól,sem szép meccs. rettentően kíváncsi vagyok a felállásra. abból elég sok minden kiderül. madrid részről 4-3-3at,esetleg 4-3-2-1et játszatnék.messideco írta:Most már teljes gőzzel jöhet a Clasico. Sok gólos, szép játékot várok, az ahogyan ehhez a meccshez illik. Remélem semmi nem fog majd közbeszólni, és megtudom nézni élőben. A 2-6-ot nem láttam, amióta Barca-meccseket nézek, kirándulni voltam.
Kiegyeznék egy 6-5-ös győzelemmel
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Mégis miért lenne baj az, ha ők IS tudnák pihentetni a játékosaikat. Szerintem bőven az a legjobb, hogy elkapjuk őket most szombaton és letudjuk a ligát. A legfontosabb, hogy pihentek legyünk. Anélkül írom, hogy alábecsülném az ellenfelet, de jobb csapat a miénk és nem hiszem, hogy arra lenne szükség a Clasicók megnyeréséhez, hogy egy fáradtabb Madriddal játszhassunk...Mr. Master írta:A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.
u.i.: Ráadásul, ha 5 pontra olvad az előnyünk, akkor nincs olyan, hogy félgőzzel húzzuk be a meccseket...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
A probléma csak annyi, hogy ha nyerünk, akkor a real is tud pihentetni, mivel 8-ra lennének tőlünk és 13-ra a Valenciától, igy túl sokat az nem fog számitani a későbbi párharcokban. Számunkra az lenne a megfelelő ebből a szempontból, ha kikapnánk, hogy nekik a bajoki cimért mindent bele kelljen adniuk a Valencia, Villareal, Sevilla trió ellen idegenben, mi meg valahogy félgőzzel behúznánk a meccseinket.Léfe írta:A négy meccs bármelyikén bármi lehet. Ha a bajnokit hozzuk, akkor lehet pihentetni a csapat jónehány tagját a bajnokikon. Ez a BL miatt lenne jó.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
A négy meccs bármelyikén bármi lehet. Ha a bajnokit hozzuk, akkor lehet pihentetni a csapat jónehány tagját a bajnokikon. Ez a BL miatt lenne jó.
Bár az x ritka ugy vélem nekünk ez is jó lenne Madridban. Ha tudnám, hogy a BL. meccseken mi jutunk tovább akkor a Valenciai meccset nem tartom tul lényegesnek. A meccseken erős letámadás, a Reál játékának lassitása és a golhelyzetek kihasználása szükséges. Kicsit elevenebb, gyorsabb játék kell, mint az elmult meccseinken. Főleg középen és elöl.
A Madrid nagyon gyors csapat, ezért gond, hogy Puyol, Abidal és Masceranó egyszerre fog hiányozni. Militó nagy kockzat. Sajnos Villa és Pedró nem rug golt mostanában, ezért minden Messire hárul és ezt a Reálnál is tudják. Bár az utolsó classicók elött mindig pesszimista voltam a csapat kivágta a rezet. Remélem most is.
Bár az x ritka ugy vélem nekünk ez is jó lenne Madridban. Ha tudnám, hogy a BL. meccseken mi jutunk tovább akkor a Valenciai meccset nem tartom tul lényegesnek. A meccseken erős letámadás, a Reál játékának lassitása és a golhelyzetek kihasználása szükséges. Kicsit elevenebb, gyorsabb játék kell, mint az elmult meccseinken. Főleg középen és elöl.
A Madrid nagyon gyors csapat, ezért gond, hogy Puyol, Abidal és Masceranó egyszerre fog hiányozni. Militó nagy kockzat. Sajnos Villa és Pedró nem rug golt mostanában, ezért minden Messire hárul és ezt a Reálnál is tudják. Bár az utolsó classicók elött mindig pesszimista voltam a csapat kivágta a rezet. Remélem most is.
Fecó
- LM10
- Director del Fútbol
Én sem várok sok gólt, max 2-3 gólos meccset, de hiszen, hogy nyerni fogunk.Lionel85 írta:Én nem várok sokgólos győzelmet, nem lehet mindig hengerelni. Rákészül nagyon Mourinho, mindent megfog azért tenni, hogy ne égjen le a világ szeme láttára megint. Kemény meccs lesz.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem várok sokgólos győzelmet, nem lehet mindig hengerelni. Rákészül nagyon Mourinho, mindent megfog azért tenni, hogy ne égjen le a világ szeme láttára megint. Kemény meccs lesz.

Most már teljes gőzzel jöhet a Clasico. Sok gólos, szép játékot várok, az ahogyan ehhez a meccshez illik. Remélem semmi nem fog majd közbeszólni, és megtudom nézni élőben. A 2-6-ot nem láttam, amióta Barca-meccseket nézek, kirándulni voltam.

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Inkább arra gondoltam, hogy talán egy kicsit a csapat már elrúgaszkodott a földről mentálisan. Én ezt szoktam néha-néha tapasztalni meccsek alatt, hogy kicsit félvállról veszik a meccset, de ne legyen igazam.d írta:Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.
De egy ilyen komoly fölény megszerzéséhez NAGYON jó formát kell mutatni a bajnokin, ami egyáltalán nem lesz könnyű.

Ennyi siker után, azért nehéz nem arra gondolni, hogy "hú vazze, de g*ci k*rva jók vagyunk

az 5-0nál a meccset jelentősen befolyásolta a gyermeteg taktika. 2 kp-nk jutott a ti 4-etekre. ilyet nem követhet el újra a real. ha ismét 4-2-3-1es felállással állunk ki,akkor előveszem a számológépem a gólok számolásához. de ez NEM FORDULHAT ELŐ. normális,stabil kp esetén is benne van,hogy 2 gól lesz a csapatok közt és ez még reális is. stabil,labdatartást erőltető taktikával lehet keresnivalónk,de ami a legfontosabb,nem kell remegő lábakkal a pályára lépni. a játékosaitokat szerelni kell vagy leütközni és nem nézni 3 lépésről. fegyelmezetten,de keményen kell védekezni és ha cé karba tett kézzel áll,akkor a 15. percben le kell cserélni. ideális esetben 2-2-t tippelek,de a realitás 1-3.d írta: Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.
De egy ilyen komoly fölény megszerzéséhez NAGYON jó formát kell mutatni a bajnokin, ami egyáltalán nem lesz könnyű.
Mikor becsüli alá a Madridot a csapat? Ne keverjük már a médiahype-ot és a buta szurkolók túlzott magabiztosságát a játékosok hozzáállásával. Nem lesz itt motivációs gond a Real ellen. A két csapat között a Real a mentálisan instabilabb, ezért kellene őket elverni a Bernabeuban, ha lehet jópár góllal, mert lehet Mourinho bármilyen jó edző, de baromi nehéz dolga lenne egy megtört csapatot ilyen hamar újra gatyába rázni. Ellenben ha nyer a Madrid, vagy akár csak döntetlent is hoznak, abból nagy erőt meríthetnek, ami igencsak veszélyessé válhatnak.Krisztian91 írta:Szerintem az lenne a legjobb ha a bajnokságban X-elnénk a Real-al. Akkor a következő pár meccsben biztos nem becsülné alá a csapat a Madrid-ot. A további meccsekre nézve szerintem ez lenne a legjobb eredmény.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem az lenne a legjobb ha a bajnokságban X-elnénk a Real-al. Akkor a következő pár meccsben biztos nem becsülné alá a csapat a Madrid-ot. A további meccsekre nézve szerintem ez lenne a legjobb eredmény. 

nem tudjátok-e h Puyol felépül a hétvégi meccsre?:O
- TrogAir
- Jugador d'estrella
OvaMind írta:Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.
Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.
Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.
Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.
És mennyire igazad van, barátom. Azért gondolom a szíved megszólal mikor ezeket a sorokat írod, hogy a Barca csak-csak megnyeri ezeket a meccseket.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
ha megint 2 középpályással áll ki a real,akkor igen. de ez meglepő lenne,így nem lesz sok közte. a védelmetek nem a legjobb,ezt látni. ha a real nem besz.rva megy ki és nem 2 kp-val,akkor nem lesz alázás.1:1 Surprised meg 1:2?? OMFG.. miről beszéltek??? 0:4 alsóhangon.. esetleg 1:5.. Ez a real még mindig sehol nincs. Középpályán megint eldől minden, Messi meg Villa meg lő 2-2 gólt..
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
http://www.sport1tv.hu/Tv-musor.html?d=16-4-2011Chino írta:Azt valaki nem tudja, hogy a Clasicót a sport1 vagy a 2 közvetíti?
Előre is köszi!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Hát, ...szinte minden betűvel maximálisan! A kimelt rész a legfontosabb összetevő, teljesen igazad van! Az előbb írtam egy hozzászólást, amit nem sikerült elküldeni, de ezt olvasva meg sem írom, mert nincs értelme, leírtál mindent, gratula!OvaMind írta:Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.
Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.
Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.
Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.

Talán csak annyi, hogy nem lenne biztos a Real győzelme a BL.-ben, (szerintem) mert én nem tartom az abszolút másodiknak őket európában, de a pakliban benne lehetne.
- LM10
- Director del Fútbol
Én úgy gondolom, hogy ezek a "lájtosabb" meccsek a taktika része. José nyilatkozta pár hete, hogy fáradtak a játékosai, szerintem mi ezt akarjuk elkerülni. Rövid a keret alapból, és elég sok sérültünk is volt mostanság, szerintem ez ennek tudható be, hisz a Shaktar ellen meg megnyomtuk a meccset, lett egy 5-1.