Barça vs. Real - El Clásico
5-0val a 4 között. nagyon szép. a játékon és 1-2 játékoson lenne mit kritizálni,de kár lenne,attól nem lesz jobb. bízzunk a csodában. a következő 3 hét a futball ünnepe lehet,reméljük méltó mérkőzések lesznek. találkozunk a köv körben+szombaton 

- BrassBarca
- Barça C
[/quote]igen,igen,nem
[/quote]
Köszi!XD
Nem kell foglalkozni azzal,hogy ki hogy bírózik,ez lesz a legkisebb probléma a hétvégén,meg úgy "ánblokk" a 4 classicón!Ha alázattal és megfelelő koncentrációval játszanak,márpedig igencsak ritka mikor nem így lépnek pályára,akkor senki nem szólhat semmit,és valószínűleg a játékkal sem lesz baj,elvégre egy Real elleni derbit sem vett még félvállról a Pep-féle csapat...
Az eredmény meg (bár így leírva elég flegma és ronda),"másodlagos",ha a hazai meccseket hozzák,és véletlenül,netalántán(mert ez a Real igenis jó csapat,és egyre jobban a szó eredeti értelmében) xelünk idegenben,vagy kis különbséggel,de kikapunk,még tovább lehet jutni...és akárki,akármit mondd,és akármennyire is korszakos,világverő ez a Barca,nem lehet azt elvárni,hogy mind a 4 meccset 3-4 góllal hozzák,és majd agyonverjük őket,ez már nem az az időszak,elsődleges célul szerintem a továbbjutást kell kitűzni,de a jó öreg Pep esélyes,hogy jobban tudja mint mi,elég nagy esély van rá,hogy kitalál valamit!Ennek ellenére nem lennék szomorú,ha mind a 4 meccs Barca győzelmet hozna,mert ez is benne van a pakliban...

Köszi!XD
Nem kell foglalkozni azzal,hogy ki hogy bírózik,ez lesz a legkisebb probléma a hétvégén,meg úgy "ánblokk" a 4 classicón!Ha alázattal és megfelelő koncentrációval játszanak,márpedig igencsak ritka mikor nem így lépnek pályára,akkor senki nem szólhat semmit,és valószínűleg a játékkal sem lesz baj,elvégre egy Real elleni derbit sem vett még félvállról a Pep-féle csapat...
Az eredmény meg (bár így leírva elég flegma és ronda),"másodlagos",ha a hazai meccseket hozzák,és véletlenül,netalántán(mert ez a Real igenis jó csapat,és egyre jobban a szó eredeti értelmében) xelünk idegenben,vagy kis különbséggel,de kikapunk,még tovább lehet jutni...és akárki,akármit mondd,és akármennyire is korszakos,világverő ez a Barca,nem lehet azt elvárni,hogy mind a 4 meccset 3-4 góllal hozzák,és majd agyonverjük őket,ez már nem az az időszak,elsődleges célul szerintem a továbbjutást kell kitűzni,de a jó öreg Pep esélyes,hogy jobban tudja mint mi,elég nagy esély van rá,hogy kitalál valamit!Ennek ellenére nem lennék szomorú,ha mind a 4 meccs Barca győzelmet hozna,mert ez is benne van a pakliban...
VISCA EL BARCA!!!
-
- Llegenda del Barça
Tehát Carvalho OFF az odavágóradaffy írta:aki most összeszed 3at,azt eltiltják a köv meccsről,egyébként most fognak törlődniLM10 írta:Am a sárga lapokat mikor kezdik eltörölni, vagy nem lesz ilyen most?

szerk.: 0-1 (Gomes öngól)
aki most összeszed 3at,azt eltiltják a köv meccsről,egyébként most fognak törlődniLM10 írta:Am a sárga lapokat mikor kezdik eltörölni, vagy nem lesz ilyen most?
Szerintem nem a bírón fog múlni. Akkor is verni kéne őket, ha bíró velük van.szajko írta:az a lenyalt sérójú hombár?Fecooo írta:vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)ha igen,akkor szép lesz...

-
- Jugador del Barça
Na Carvalho Off ellenunk remeljuk meg lesz egy par sarga'''
bingyo
az a lenyalt sérójú hombár?Fecooo írta:vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)

ezért kellene valamit tennie az uefának,de ugye a segítő változtatásokat el kell vetni,viszont a nyakmelegítő fontos,mert azon meccsek mennek el...ozsimiki írta:Ezért felesleges bírózni a Realnak, amikor 2havonta minket segít egyszer egy-egy ítélettel a bíró, a közte eltelt 59napban meg inkább fordítva. De megszoktuk ezt már. Madridéknak legalább annyit segített akár spanyol honban,akár máshol mint nekünk,vagy másnak.

igen,igen,nemLehet,hogy csak én vagyok ennyire degenerált,de a témának Barca vs Real a címe,nem?Vagy ezalatt nem a Classicot kell érteni?

- BrassBarca
- Barça C
Lehet,hogy csak én vagyok ennyire degenerált,de a témának Barca vs Real a címe,nem?Vagy ezalatt nem a Classicot kell érteni?

VISCA EL BARCA!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezért felesleges bírózni a Realnak, amikor 2havonta minket segít egyszer egy-egy ítélettel a bíró, a közte eltelt 59napban meg inkább fordítva. De megszoktuk ezt már. Madridéknak legalább annyit segített akár spanyol honban,akár máshol mint nekünk,vagy másnak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nézzétek a pozitív oldalát: legalább nem kell "hallgatni" a legújabb bírózását... természetesen sírni azt tud, de ilyen esetben meg csöndben van...
vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)
vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)
1,de az jogos volt9Dave írta:A Tottenham -nek kb. 3db 11-est nem adtak meg eddig...
szerk: jobbak egyébként. nem jók,csak jobbak. mondhatnám azt is,hogy mi vagyunk nagyon gyengék. hétvégén mindent máshogy kell csinálni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.13. 21:20:17-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Csak a szokásos...Mr. Master írta:Már megint realt szívatják a birok, felháborító!
Tizi volt plusz Ramos sárga...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
érzik a srácok a bugit, a spurs meg.. hehe 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Már megint realt szívatják a birok, felháborító! 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
ha ramos barát a félpályánál kalandozgat,akkor bajok lehetnek. bale a 16oson megállhat kávézni,akkor sem éri utol ramos,nem nagyon kéne elől ragadni.
Palik szereti a forma-1-et. Beleéli magát, azért mondja amit mond. Mostanáság utóbbi kb 5-8 évben, pedig utazik is a saját beszólásaira. Régen nem volt ilyen. Minden a "Hova tűnt Damon Hill"-lel kezdődött. Szóval régebben szinpatikusabb volt.ozsimiki írta:Mindent nagyon komolyan vesznek egyesek, szerintem csak ők nem tudnak röhögni Palikon és Hortin. Én úgy kezelem ahogy kell, és nem egyszer mulattattak meg ők ketten az évek során.
Horti Gáborról: Ha valaki megnéznéz egy belga bajnokságot, az azért nézi meg szerintem, mert szereti a focit. Legalábbis az ember, azért néz meccset, és nem azért, hogy szétröhögje magát. Arra vannak különböző műsorok. Lehet van, akinek tetszik, különben már nem lenne ott... 5-10 percig elhallgatja az ember, utána már sok.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na akkor mond meg hogy mit kellene élvezni egy Standard Liege - Genk meccsben? Ha sz*r meccset akarok nézni, arra ott a Juventus... Viszont Horti közvetítéssel végig tudom sírni (az örömtől) az egész meccset.zsuni írta: 1. nincs. mindenki jobb mint ez a szefo. ha a meccset a kommentátor miatt nézed, akkor gratulálok, sok köze van ISMÉT a focihoz az egésznek.

épp kifogást készítünk a következő körreozsimiki írta: hm, érdekes,h a Real sem pihentet. Történt valami a fociban amiről lemaradtam? Mi ez a berosálás 4 gólos előnynél itt is, ott is. Vagy ennyire csúcs fizikai állapotban van mindenki? bár nekem aztán édes mind1.

nem is értem. benzema,garay,kaka,CANALES vagy akárki simán befért volna és akkor még eltiltásveszély sem lenne.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem tökéletes meccseket kap ahhoz, h mulattasson. Elnézést akiknek a kedvencük az osztrák vagy belga bajnokságban szerepel, nekem nem, így ha pont ráérek, csak azért nézem meg ezen meccseket, mert Horti által élvezhetőek. Am nincs haragd írta:Köszönöm, de én nem panaszkodom a humorérzékemre, de a meccsnézés nekem nem a röhögésről szól, nem erre vágyom. Így jutyúbon elnézegetem a hülyeségeit, röhögök is, de élőben nekem ez nem kell.ozsimiki írta:Mindent nagyon komolyan vesznek egyesek, szerintem csak ők nem tudnak röhögni Palikon és Hortin. Én úgy kezelem ahogy kell, és nem egyszer mulattattak meg ők ketten az évek során.
Az lenne szép-jó világ, ha többen is kommentálnák és lehetne váltani a hangsávon.

ahogy lentebb is írták, ha egy kieséses Bl meccsről lenne szó, ott más elvárásom lenne, de az ilyen meccseket tulképp rengetegen csak azért nézik, mert ő közvetíti, és úgy ahogy.
On:
hm, érdekes,h a Real sem pihentet. Történt valami a fociban amiről lemaradtam? Mi ez a berosálás 4 gólos előnynél itt is, ott is. Vagy ennyire csúcs fizikai állapotban van mindenki? bár nekem aztán édes mind1.

Köszönöm, de én nem panaszkodom a humorérzékemre, de a meccsnézés nekem nem a röhögésről szól, nem erre vágyom. Így jutyúbon elnézegetem a hülyeségeit, röhögök is, de élőben nekem ez nem kell.ozsimiki írta:Mindent nagyon komolyan vesznek egyesek, szerintem csak ők nem tudnak röhögni Palikon és Hortin. Én úgy kezelem ahogy kell, és nem egyszer mulattattak meg ők ketten az évek során.
Az lenne szép-jó világ, ha többen is kommentálnák és lehetne váltani a hangsávon.

paliknak megvan a maga stílusa,de tájékozottságban egymaga zsebreteszi az rtl stúdiót. nekem pedig bejönnek a hülyeségei,akár csak hortié. az egyetlen bajom,hogy neten nem tudom nézni a közvetítéseit,tv-m meg nincs(me' minek)ozsimiki írta:Mindent nagyon komolyan vesznek egyesek, szerintem csak ők nem tudnak röhögni Palikon és Hortin. Én úgy kezelem ahogy kell, és nem egyszer mulattattak meg ők ketten az évek során.
Remélem Lacika visszatér hamarosan közvetíteni, mert Czollner se nem humoros,se nem élvezhető, és még képben sincs.
mai kezdő: Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso, Marcelo, Özil, CR7 és Adebayor.
tetszik,de megcserélném cé-t és kaka-t
szerk: mégsem tetszik,mert ha ramos,albiol,cr vagy carvalho lapot kap,az skippeli az első barca meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.13. 19:48:34-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindent nagyon komolyan vesznek egyesek, szerintem csak ők nem tudnak röhögni Palikon és Hortin. Én úgy kezelem ahogy kell, és nem egyszer mulattattak meg ők ketten az évek során.
Remélem Lacika visszatér hamarosan közvetíteni, mert Czollner se nem humoros,se nem élvezhető, és még képben sincs.