Sok a barcás és sok a madridista abban a klubban. Csak könyörgöm ne kapjunk ki

Már elterveztem hogy mit veszek fel: Barca mezt, barca sál, barca sapka, és trombita

reálisan,a formákat is figyelembe véve 2 van közte.ozsimiki írta: Utána persze már más megközelítésben szoktátok előadni (erre számítottam, jelenleg ennyi van közte, stb,stb,stb)
érdekes szemléletmódod van. Végül is ugye minden a ti sikereteket vetíti elő.ultrasur írta:Lesz is ne aggódj kivéve ha a Schalke és Raúl nem szól közbesocio66 írta: kíváncsi lettem volna egy madrid-mu párharcra,az lehetett volna az igazi értékmérő nektek.
.![]()
Lesz is ne aggódj kivéve ha a Schalke és Raúl nem szól közbesocio66 írta: kíváncsi lettem volna egy madrid-mu párharcra,az lehetett volna az igazi értékmérő nektek.
.
Na majd a 4 (vesztesBarcaboy08 írta:"You have to respect the opponents even if you know clearly you are the best team,,..
José Mourinho.
Majd meglátjuk mr special one,.......meglátjuk.
igen,ez szép eredmény,nem láttam ugyan tegnap a meccset de ilyen simán kevés csapat lett volna képes kiejteni a spurst.daffy írta:5-0val a 4 között.
bla-bla-bla-bla-bla-bla... kb ennyi az értelme az egész mondókájának.Mr. Master írta:http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... y-with-10-
Mou-stradamus már megint kezdi... Kicsit már kezd fárasztó lenni az öreg...
Ezek nagyon hülyéékIlúvatar írta:Crackovia arcok megint alkottak egyet... Nem kicsit vannak elszállva maguktól
http://www.youtube.com/watch?v=BLxUVg8GA2s
angol felirat -->CC gombra katt!
barca 1986 írta:ápr 16 real barca / liga
ápr 20 barca real / copa
ápr 27 real barca / cl
ápr 33 barca real/ cl
ilyen a stílusa... már megszoktamMr. Master írta:http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... y-with-10-
Mou-stradamus már megint kezdi... Kicsit már kezd fárasztó lenni az öreg...
César Muniz Fernández - nagyon ádáz a fickó! Ahogy közeledik az El clássico időpontja, azt mondtam: csak Őt ne!Fecooo írta:vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)
... + jövőhét szerdán+ augusztusban kétszer+ ősszeldaffy írta:5-0val a 4 között. nagyon szép. a játékon és 1-2 játékoson lenne mit kritizálni,de kár lenne,attól nem lesz jobb. bízzunk a csodában. a következő 3 hét a futball ünnepe lehet,reméljük méltó mérkőzések lesznek. találkozunk a köv körben+szombaton
Tehát Carvalho OFF az odavágóradaffy írta:aki most összeszed 3at,azt eltiltják a köv meccsről,egyébként most fognak törlődniLM10 írta:Am a sárga lapokat mikor kezdik eltörölni, vagy nem lesz ilyen most?
aki most összeszed 3at,azt eltiltják a köv meccsről,egyébként most fognak törlődniLM10 írta:Am a sárga lapokat mikor kezdik eltörölni, vagy nem lesz ilyen most?
Szerintem nem a bírón fog múlni. Akkor is verni kéne őket, ha bíró velük van.szajko írta:az a lenyalt sérójú hombár?Fecooo írta:vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)ha igen,akkor szép lesz...
az a lenyalt sérójú hombár?Fecooo írta:vmi azt súgja, h hétvégén sem lesz panasza a sporira... (a Puskás imitátor lesz a bíró)